Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:49:55 GMT

ایجاد درآمدهای پایدار ازاولویت های شهرداری بوشهراست

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۱۷۶۷

ایجاد درآمدهای پایدار ازاولویت های شهرداری بوشهراست

بوشهر- ایرنا- شهردار بندر بوشهر گفت: ایجاد درآمدهای پایداری همراه با کنترل و کاهش هزینه ها از اولویت های این شهرداری است.

به گزارش ایرنا، سید نورالدین امیری روز سه‌شنبه در نشست بررسی راهکارهای درآمدی سال 98 شهرداری بوشهرافزود: با پیش بینی ساز و کار لازم بخش عمده‌ای از درآمدهای شهرداری باید از طریق سرمایه گذاری و درآمدهای پایدار فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: روش‌های متعدد و متنوعی برای نیل به اعتماد پایدار شهروندان به مدیران شهری و افزایش مشارکت شهروندان وجود دارد اما مهمترین آنها رعایت بایسته‌ها و ایفای نقش خلاقیت توسط شهرداری برای تامین هزینه‌های شهر است.
امیری اظهارداشت: از آنجایی که منبع اصلی درآمد شهرداری‌ها عوارض‌های دریافتی از شهروندان است، شهرداری‌ها موظف به ایجاد رضایت در شهروندان و تلاش برای بهبود روابط و ایجاد شیوه‌های نوین در ارائه خدمات به مردم است.
مدیر اداره درآمد و نوسازی شهرداری بندر بوشهر گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم برجامعه که بر عملکرد و اهداف همه سازمان‌های دولتی وغیردولتی سایه افکنده شهرداری بندر بوشهر نیز از این قاعده مستثنی نیست.
مهدی رایانی افزود: در صورت نبود برنامه ریزی دقیق در کنترل هزینه و پیگیری نکردن مستمر درآمدهای غیرفعال و فعال در آینده نه چندان دور، اهداف سازمانی مندرج در بودجه این شهرداری با مشکل روبرو می‌شود.
وی ادامه داد: راهکارهای پیشنهادی در این زمینه شامل تهیه بانک اطلاعاتی درآمدی، پیگیری و گرفتن مصوبه برای احداث مرکز معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین به عنوان عوارض پایدار و پیگیری در زمینه سهم شهرداری در وصول جرایم رانندگی با توجه به اجرای پروژه پایش تصویری است.
رایانی همچنین با اشاره به تعیین تکلیف اجرای پروژه ممیزی املاک برای بخش جنوبی افزود: از دیگر راهکارها ایجاد شبکه ارتباطی با اداره کل امور مالیاتی استان بوشهر در پاسخ استعلام به درخواست‌های مودیان بویژه ملک های موجود در بافت جنوبی است.
وی با تاکید بر اختصاص نیروی خبره برای پیگیری درآمدها بیان کرد: تعریف و راه اندازی سیستم قراردادهای درآمدی به عنوان بانک اطلاعاتی، نظارت بیشتر بر وضعیت وصولی، توزیع فیش‌های نوسازی و عمران شهری و تعریف کارگروه مختص موضوع با همکاری اداره پست از دیگر راهکارها درآمدی است.
رایانی ادامه داد: دراین زمینه تعریف طرح جامع برای دهکده گردشگری، ایجاد ناحیه مختص آن محدوده برای ایجاد کدهای درآمدی پایدار و برون سپاری وظایف برداشت پلاک‌های سطح شهر از دیگر راهکارها نام برد.
وی بیان کرد: برون سپاری، پیگیری سهم 5 درصد بلیت موضوع ماده 43 و47 قانون مالیات بر ارزش افزوده شرکت‌های هواپیمایی، اختصاص نیروی شهرساز مختص کارشناسی ساختمان‌های دارای تخلف، سیستمی کردن محاسبات دستی، برنامه ریزی برای اجرایی شدن انعقاد قرارداد کاربری‌های موقت، پیگیری برای گرفتن مصوبه برای واگذاری وصول عوارض سالانه خودرو به دفاتر پیشخوان از دیگر راهکارها برای افزایش درآمدهای شهرداری است.
6043/7212

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شهرداري درآمد هزينه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان از افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل امور مالیاتی استان، علی حسین‌پور اظهار کرد: سهمیه تعیین شده در قانون بودجه برای استان سمنان طی سال گذشته با مشارکت فعالان اقتصادی و مودیان مالیاتی محقق شد.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۷ هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی ثبت شد، افزود: طی سال‌های گذشته مالیات ارزش افزوده مبادی ورودی در وصولی استان‌ها لحاظ می‌شد، اما در سال ۱۴۰۲ این ردیف بودجه درآمدی ملی شد و در سهمیه استان‌ها قرار نگرفت.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در کنار وصول درآمدهای مالیاتی، عوارض ارزش افزوده هم اخذ می‌شود، خاطرنشان کرد: این عوارض در اختیار شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایر و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری قرار می‌گیرد.

حسین‌پور تصریح کرد: یک درصد مالیات سلامت به حساب وزارت بهداشت و همچنین ۲۷ صدم از ۹ درصد ارزش افزوده هم به حساب وزارت ورزش و جوانان و آموزش و پرورش واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عوارض شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایری و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری به طور مستقیم واریز می‌شود، افزود: سهم وزارت بهداشت و ورزش و جوانان به صورت متمرکز توسط سازمان مالیاتی کشور به حساب وزارتخانه‌های مربوطه واریز می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه سهم دهیاری و شهرداری‌ها به طور مستمر و ماهانه پرداخت می‌شود، اظهار کرد: توزیع ارزش افزوده شهرداری و دهیاری‌ها در استان سمنان طی سال‌های ۱۴۰۰، ۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال، ۱۴۰۱، هشت هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال و ۱۴۰۲، ۱۳ هزار ۶۸۰ میلیارد ریال انجام شد.

حسین‌پور گفت: دو هزار میلیارد ریال سهم ارزش افزوده تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به حساب شهرداری و دهیاری‌های استان واریز شد.

وی با اشاره به آخرین آمار سرشماری سال ۹۵ جمعیت استان سمنان گفت: به ازای هر نفر در این استان سرانه معادل ۱۹ میلیون ۴۸۰ هزار ریال طی سال ۱۴۰۲ مالیات ارزش افزوده توزیع شد، این میزان در سال ۱۴۰۱، ۱۲ میلیون ۵۱۰ هزار ریال بود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به اینکه کسب مالیات ارزش افزوده طی سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۶ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: پارسال برای حوزه بهداشت و درمان سه هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، ورزش و جوانان ۴۸۶ میلیارد ریال سهم مالیات ارزش افزوده واریز شد.

حسین‌پور ادامه داد: ۱۱ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال نیز به طور متمرکز به حساب خزانه دولت واریز شد تا از طریق معاونت علمی ریاست‌جمهوری در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری شاهرود سال گذشته دو هزار و ۸۲۷ میلیارد ریال عوارض دریافت کرد، افزود: دهیاری‌های این شهرستان با توجه به شاخص جمعیتی روستاها ۷۱۶ میلیارد ریال عوارض دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی اظهار نامه‌های مالیاتی در استان، تصریح کرد: شناسایی مودیان فرار مالیاتی یکی از عوامل این افزایش بود.

حسین‌پور با بیان اینکه ۶۱۰ مورد گزارش فرار مالیاتی طی دو سال گذشته گزارش شد، اظهار کرد: این گزارش‌ها از طریق همکاران در دسترسی به اسناد و مدارک و همچنین بخش بسیاری از گزارش‌های مردمی از طریق سامانه ۱۵۲۶ حاصل شد.

وی از برگزاری ۳۵ هزار و ۳۳ نفر ساعت دوره آموزشی برای کارکنان این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای مودیان مالیاتی نیز ۱۲ هزار و ۹۷۶ نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان ادامه داد: سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۸ و دو دهم درصد درآمدهای استان از محل درآمدهای مالیاتی حاصل شد.

کد خبر 751686

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند