Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده استان کردستان گفت: ارتش همیشه حافظ حریم کشور، پشتیبان رهبری و سپاه پاسداران است. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، امیر سعید اثنی عشری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار داشت: حضور و نقش اساسی ارتش مهم‌ترین عوامل در پیروزی انقلاب اسلامی بود که با تثبیت این انقلاب ساختار سیاسی کشور شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به کمک‌های نیروهای ارتش در تثبیت دوران نهال نوپای انقلاب اشاره کرد و افزود: در اوایل انقلاب اتفاقات مهمی همچون حرکات مزدورانه دشمن، ترور یاران امام توسط گروه فرقان و برخی مسائل مهم دیگر در مناطق کردستان، خوزستان و ترکمن صحرا صورت گرفت اما نیروهای مسلح ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌نحو احسن در برابر آنان ایستادگی و مقابله کردند.

وی یادآور شد: پس از گذشت یک سال و نیم از انقلاب ملت ایران، جنگ با صدام حسین آغاز شد که نیروهای منظم ارتش با تجهیزات و امکانات مناسب در سال 59 دشمن را در مواضع خود زمین‌گیر و حماسه به‌یادماندنی خلق کردند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده استان کردستان با بیان اینکه یکی از اصول جنگ، وحدت فرماندهی است، تصریح کرد: با خلع بنی صدر از سمت فرماندهی کل قوا، در دوران اوایل انقلاب و جنگ دفاع مقدس یک روح تازه در نیروهای مسلح کشور دمیده شد و با ایجاد یک وحدت و انسجام، قرارگاه مشترکی میان ارتش و سپاه تشکیل و کل نیروها متمرکز شدند.

گفت‌وگو|آخرین اقدامات مهندسی ارتش در پلدختر + فیلمفرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش: آمریکا توان مقابله با ایران را نداردفرمانده قرارگاه غرب ارتش: ارتش پشتیبانی کامل خود را از سپاه اعلام می‌کند

وی ادامه داد: جنگ تحمیلی یکی از توطئه‌های دشمنان بود تا اجازه تثبیت انقلاب را به ملت ایران ندهند اما تعامل نیروها و اجرای عملیات‌های بزرگ جنگی در سایه همدلی و وحدت فرماندهی کشور مانع اهداف دشمنان و هزاران کیلومتر از خاک این کشور آزاد شد.

امیر اثنی‌عشری گفت: تحمیل هزینه‌های زیاد و جنگیدن 8 سال مدام با صدام در دهه اول انقلاب، کشور را با مشکلات زیادی همچون کمبود درآمد مواجه کرد اما نیروهای ارتش با حضور در میدان نبرد و دفاع از استقلال کشور توانستند با اسکورت کشتی‌های محموله‌های نفتی در مرزهای دریایی، درآمد مملکت و چرخ اقتصاد کشور را حفظ کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده استان کردستان با بیان اینکه امنیت در دهه دوم انقلاب و دوران سازندگی یکی از مهم‌ترین عوامل حفظ و پیشرفت کشور است، افزود: ارتش به یکی از وظایف ذاتی خود در خدمت به مردم، پایداری و سازندگی کشور معنا بخشیده و همیشه حافظ حریم کشور، پشتیبان رهبری و سپاه پاسداران است.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، پیتر استانو روز جمعه در نشست با خبرنگاران در بروکسل گفت: من فقط می‌توانم آنچه را که بارها اعلام کرده‌ایم تکرار کنم. سپاه پاسداران و اعضای آن تمام توسط اتحادیه اروپا تحریم شده و نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) نیز درباره (موانع) شناسایی این سازمان به‌عنوان نهاد تروریستی توضیح داده است.

وی عنوان کرد که نام سپاه پاسداران زمانی ممکن است در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی اضافه شود که یک دادگاه اروپایی تصمیم مرتبطی را در این زمینه اتخاذ کند. اتفاقی که به گفته این مقام اروپایی تاکنون رخ نداده است.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

در انگلیس مقام‌های این کشور اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. بر اساس گزارش‌ها دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم به تازگی در سفر به سرزمین‌های اشغالی آب پاکی را روی دست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ریخت و اعلام کرد که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

در اروپا هم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اعلام کرده است که چنین اقدامی بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست. جوسپ بورل هفته پیش در نشست با خبرنگاران گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

دیگر خبرها

  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است
  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خط مقدم جنگ نرم
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • سردار فدوی: مستکبرین عالم فکر نمی‌کردند روزی در منطقه غرب آسیا اساس آن‌ها زیر سوال برود