Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور با این هشدار که دو میلیون و 700 هزار نوزاد در سال در دنیا فوت می‌کنند، بر عدالت در سلامت و رسیدگی به محرومان تاکید و ابراز امیدواری کرد تا با رسیدگی به محرومان در کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران بسیار تاثیرگذار باشیم.

به گزارش ایلنا، سیدعلیرضا مرندی در کنگره بین‌المللی پریناتولوژی و هفتمین کنگره سراسری پریناتولوژی و نئوناتالوژی با بیان اینکه امید است این کنگره منشا خیر و خدمت به مردم باشد، اظهار داشت: مادران و بانوان به عنوان مربیان نسل‌های آینده و سکان‌دار سلامت خانواده، با تلاش، ایده و فکر خود در سلامت خانواده، جامعه و کشور بسیار تاثیرگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور گفت: طبق آمار گزارش شده قبل از انقلاب، ۹۰ مورد مرگ و میر نوزاد در هزار تولد زنده ثبت شده که اکنون این آمار به ۹ و شش دهم در هزار تولد زنده رسیده است.

وی  گفت: مادران باردار و شیرده در دین و آیین ما، جایگاه والایی دارند و خدمت به این قشر از جامعه برای همه پزشکان و متخصصان افتخار بزرگی است.

مرندی با اشاره به اینکه آمار مرگ و میر مادران بادار در دنیا 218 هزار مورد در سال است، بیان کرد: آمارها نشان می‌دهند که در کشور در هر صد هزار تولد زنده 18 تا 19 مورد مرگ و میر مادر وجود دارد. 

رئیس کنگره با اعلام اینکه طبق آمار گزارش شده از قبل انقلاب، 90 مورد مرگ و میر نوزاد در هزار تولد زنده ثبت شده که اکنون این آمار به 9 و شش دهم در هزار تولد زنده رسیده است، افزود: طبق گزارشات ارائه شده قبل از انقلاب، 11 هزار کودک در سال بر اثر بیماری کزاز از بین می‌رفت که این آمار اکنون به 6 تا 7 مورد در سال رسیده که آن نیز مربوط به مهاجران افغانی غیر قانونی ساکن در کشور است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 انقلاب تولد فوت مرگ نوزاد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود: کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می‌رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند!
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور