Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ستاد مردمی اجتماعات مهدوی با بیان اینکه در ایام نیمه شعبان امسال ۱۳۰ ایستگاه صلواتی در بلوار پیامبراعظم (ص) برپا می‌شود، گفت: بهره مندی از ظرفیت مردمی و ایستگاه‌های صلواتی مورد ستاد مردمی اجتماعات مهدوی است. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام علی قهرمان زاده ظهر امروز در دیدار اعضای ستاد مردمی اجتماعات مهدوی با آیت الله علوی گرگانی، اظهار داشت: در کنار برپایی ایستگاه صلواتی گروه تبلیغی داریم و ایستگاه‌هایی که نیازمند روحانی هستند از آن بهره مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پنج سال پیش که نخستین سال فعالیت ستاد مردمی اجتماعات مهدوی بود 6 ایستگاه صلواتی در بلوار پیامبر اعظم(ص) برپا شد که 50 هزار زائر از این ایستگاه‌ها بهره مند شدند.

معاون ستاد مردمی اجتماعات مهدوی ادامه داد: سال گذشته 110 ایستگاه صلواتی توسط ستاد مردمی اجتماعات مردمی به مناسبت نیمه شعبان در بلوار پیامبر اعظم برپا شد که یک میلیون زائر از آن‌ها استفاده کردند.

قهرمان زاده بیان کرد: ستاد مردمی اجتماعات مهدوی در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و افزایش زائرین مسجد مقدس جمکران و حرم حضرت معصومه (س) بستر افزایش کمی و کیفی را ایجاد کرده است.

آیت‌الله علوی‌گرگانی: ایستگاه های صلواتی نیمه شعبان بهترین فرصت برای تبیین مهدویت است‌قم|مسیرهای منتهی به بلوار پیامبر اعظم(ص) در نیمه شعبان بسته می‌شود

وی با بیان اینکه در این ستاد سعی کردیم ایستگاه‌های صلواتی را به میدان بیاوریم، گفت: سال گذشته 750 هزار پرس و یک میلیون و 250 هزار لیوان چای و شربت توزیع شد.

معاون ستاد مردمی اجتماعات مهدوی گفت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته یک گروه تبلیغی با ایستگاه‌های صلواتی ارتباط گرفته و در هر ایستگاه یک روحانی به عنوان مبلغ حضور پیدا می‌کند.

قهرمان زاده با بیان اینکه در ایام نیمه شعبان امسال 130 ایستگاه صلواتی در بلوار پیامبراعظم (ص) برپا می‌شود، عنوان کرد: بهره مندی از ظرفیت مردمی و ایستگاه‌های صلواتی مورد ستاد مردمی اجتماعات مهدوی است.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی ستاد مردمی اجتماعات مردمی در نیمه شعبان خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 210 غرفه سال در ایستگاه‌های صلواتی به ارائه خدمات پرداختند و امسال نیز فعالیت این غرفه‌ها مورد تاکید است.

انتهای پیام/ ز

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۴۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی گفت: در اولین جمعه ماه محرم به همت این مجمع، در مجموع بیش از هشت هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان برپا خواهد شد که بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی است.   داود منافی پور تصریح کرد: همزمان با افتتاح این کارگاه، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران و چهار کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.   وی افزود: مجمع جهانی علی اصغر (ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و ۴۵ کشور جهان با افتتاح ۷۲ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده است و در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان شرکت کننده در مراسم قرار می‌گیرد.   او ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حدودا از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر (ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.    دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) با قدردانی از همت و تلاش این بانوان داوطلب اظهار کرد: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود که کارگاه دوخت لباس مرکزی در تهران است و علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.   منافی پور گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.   به گفته او، این لباس‌ها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عج) می‌شود. همچنین در هر بسته بندی نذر، نامه‌ای با این مضمون «یا صاحب الزمان (عج) فرزندم را نذر یاری قیامت تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن» قرار می‌گیرد که به ۱۲ زبان زنده دنیا همچون عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور
  • 7 میز خدمت در حاشیه نماز جمعه ارومیه برپا می‌شود
  • دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج برپا می‌شود
  • بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • دانش آموزان اردبیلی آزادی یک زندانی غیرعمد را رقم زدند
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در مشهد و کلات برای دور دوم انتخابات برپا می‌شود
  • نجات کوهنورد خرم آبادی گرفتار در ارتفاعات مخملکوه