Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار خراسان رضوی با اشاره به افزایش بسیار زیاد قیمت خرما در بازار عمده فروشی وخرده فروشی در آستانه شب های چراغ برات و همچنین نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان گفت: انتظار می‌رود دولت و وزارت جهاد کشاورزی با توجه به در اختیار گرفتن وظایف بازرگانی بخش کشاورزی جلوی سودجویان بازار خرما را بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزانی ممقانی در گفت وگو با قدس آنلاین اظهار داشت:‌ انتظار می رود وزارت جهاد کشاورزی سیاست‌های تنظیم بازاری را که برای محصولات اساسی مانند مرغ، گوشت و غیره در نظر گرفته است برای بازار خرما نیز در نظر بگیرد تا در ماه رمضان شاهد افزایش غیرمنطقی قیمت این محصول نباشیم. وی با اشاره اینکه در بازار کمبودی برای خرما نداریم، افزود: با افزایش نرخ ارز صادرات این محصول استراتژیک توجیه پذیر شده و افزایش نرخ به وجود آمده است که اگر این موضوع ادامه داشته باشد مطمئناً افزایش نرخ ادامه دار خواهد بود. وی افزود:درحال حاضر قیمت ها براساس عرضه و تقاضامشخص می شود و با توجه به افزایش تقاضا قیمت ها هم هر روز در حال افزایش است. ارزانی با اشاره احتکار و انبار کردن خرما از سوی برخی از افراد که در ماه های پیش خریداری کرده و در انبار خود نگهداری کرده اند، افزود:در حال حاضر مسائل  به گونه ای پیش می رود که فقط مصرف کننده متضرر می شود. وی افزود: دولت باید برنامه ریزی کند و خرید تضمینی انجام دهد از طرفی برای ماه رمضان که اوج مصرف این محصول است برنامه ریزی مناسبی برای توزیع خرما داشته باشد. رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار خراسان رضوی با بیان اینکه دولت باید با کارهای نظارتی به بازار خرما ورود کرده و جلوی احتکار و دلال بازی ها را بگیرد، اظهار داشت:با وجود افزایش تقاضا دلالان این بازار هم دست به کار شده و هر روز قیمت ها را به نرخ دلخواه افزایش می دهند. ارزانی ادامه داد:اگر دولت نتواند جلوی این دلال بازی ها و توزیع نامناسب را بگیرد ماه رمضان قیمت خرما افزایش بسیار شدید تری نسبت به این روزها خواهد داشت. وی بااشاره به اینکه در حال حاضر قیمت ها رو به افزایش است و نظارت ما نظارت قیمتی نمی تواند باشد، ادامه داد:سازمان تعزیرات و تنظیم بازار متولی نظارت قیمتی هستند که باید به این موضوع ورود کنند. رئیس اتحادیه خشکبار خراسان رضوی با تأکید براینکه در شرایط کنونی اصولی در قیمت گذاری محصول وجود ندارد از این رو واسطه‌ها اقدام به گران فروشی محصول می‌نمایند، افزود: با توجه به آنکه تمامی امکانات بازار در اختیار دلالان است که برای کسب سود بیشتر به دنبال افزایش کاذب قیمت هستند؛ بنابراین با کمبود تصنعی خرما در بازار بر این نوسان قیمت دامن می زنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قیمت خرما مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۴۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد

تین نیوز

بازار خودرو در اولین روز معاملاتی هفته، افزایش ۵ تا ۲۰ میلیون تومانی قیمت ها را تجربه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، آن طور که گزارش ها نشان می دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش ها از بازار خودرو نشان می دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ ریزش شدید قیمت‌ها در بازار
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟