Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه: مدیرعامل بانک سپه در دیدار با مدیران شرکت سرمایه‌گذاری امید از آنان خواست تا با بکارگیری ظرفیت‌‍‌های عظیم موجود در این شرکت، پررنگ‌تر از گذشته در رونق تولید کنار بانک سپه نقش آفرین باشند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه: محمدکاظم چقازردی در دیدار نوروزی با مدیران شرکت سرمایه‌گذاری امید و شرکت‌های تابعه آن ضمن تبریک سال نو و فرا رسیدن ماه شعبان و ولادت حضرت امام حسین(ع) بر لزوم همراهی و همدردی خانواده بزرگ بانک سپه با خانواده سیل‌زدگان بر تلاش برای کاهش آلام آنان تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس هیئت مدیره بانک سپه با اشاره به نامگذاری سال 98 بنام رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: نام‌گذاری سال‌های متمادی از سوی مقام معظم رهبری بیانگر شناخت دقیق و اشراف کامل ایشان به نظام اقتصادی کشور است.
وی با بیان اینکه شرایط اقتصادی ما متأثر از دلایل مختلف است افزود: بانک سپه در موضوع مهم رونق تولید همواره جزو بانک‌های موفق بوده و کارنامه مطلوبی ارائه کرده است.
مدیرعامل در خصوص ارسال نامه به رئیس جمهوری و اعلام آمادگی بانک سپه برای حمایت از طرح رونق تولید و تخصیص و تأمین اعتبار به میزان 10 هزار میلیارد ریال برای واحدهای تولیدی خسارت دیده در سیل اخیر اظهار داشت: نظام بانکی در شرایط حساس کنونی کنار واحدهای تولیدی و مردم خواهد بود.

* به وجود سپاه، به عنوان پاسداران انقلاب اسلامی افتخار می کنیم
وی با اشاره به اقدام ظالمانه و تروریستی رئیس جمهور آمریکا بر علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن‌را به شدت محکوم کرد و گفت: به وجود نیروهای مخلص و جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کلیه نیروهای مسلح که پایداری و استحکام نظام مرهون از جان گذشتگی آنان است افتخار می کنم.

رئیس هیئت مدیره بانک سپه با تشکر از دکتر قنبری مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری امید به دلیل عملکرد خوب این شرکت افزود: شرکت سرمایه‌گذاری امید باید همچون گذشته تمام توان خود را برای رونق تولید به کار گیرد.
مدیرعامل ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه را مأموریت بزرگ و تعریف شده توسط نظام برای بانک سپه عنوان کرد و افزود: چنین ادغامی با این گستردگی بعد از انقلاب اسلامی سابقه نداشته است.
چقازردی با اشاره به موفقیت‌های بانک اظهار داشت: بانک در موقعیت خوب مالی و توازن منابع و مصارف قرار دارد و این شرایط کمک می‌کند تا فرآیند ادغام به شکل بهتری صورت گیرد.
رئیس هیئت مدیره با اشاره به اینکه امسال زمان مناسبی برای واگذاری شرکت سرمایه‌گذاری امید است گفت: در حوزه مالی آماده سازی شرکت سرمایه‌گذاری امید برای واگذاری و وصول طلب بانک از این شرکت، بانک را در موقعیت مطلوبی از نظر افزایش سرمایه قرار خواهد داد.
چقازردی همچنین ضمن تبریک به دکتر شیری که به عنوان مدیرعامل پست بانک منصوب شده است گفت: امید است در مسئولیت جدید همچون گذشته موفق و منشأ اثر باشند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش تسنیم؛ غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است، اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند، اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم‌ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

 مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده، اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قرارداد‌ها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانک‌ها را مدیریت و بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانک‌ها نظارت کند.

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانک‌ها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود، اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد، اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟