Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان با اشاره به اینکه بودجه عمرانی استان در سال ۹۷ بوده هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بوده که فقط ۵۰ درصد تخصیص پیدا کرد گفت: از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان میلیارد تومان هم فقط حدود ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیارد تومان در توزیع آن سهم داشتیم. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدجواد فدائی ظهر امروز در دیدار اعضای شورای شهر کرمان با وی با اشاره به اینکه شهر کرمان شهر بسیار مهمی است و سابقه تاریخی دارد که متاسفانه در شان کرمان توسعه پیدا نکرده است اظهار داشت: فرصت‌ها بسیار کم و انتظارات مردم بیش از این است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شورای شهر باید شاخص‌هایی برای توسعه داشته باشد و برنامه‌ریزی کند گفت: بحث ترافیک، حمل و نقل، فضای سبز و بدنه‌سازی شهر از مواردی است که لازم است شورا و شهرداری برای آن برنامه داشته باشد

استاندار کرمان با اشاره به اینکه شهر کرمان سه مطالعه ترافیک از قدیم داشته است که مشخص نیست این مطالعات در چه حدی است و کدام آنها مبنای کار شهرداری است افزود: حتی مشخص نیست که پل‌هایی که در سطح شهر کرمان اجرا شده بر اساس مطالعات بوده یا خیر.

وی با بیان اینکه در بحث اجرای پل‌های شهر کرمان در جلسات مختلف جواب‌های مختلف می‌شنویم خاطر‌نشان کرد: اگر این پل‌ها بر اساس مطالعات نبوده است می‌توانیم با توجه به درصد اجرای کمی که بعضی از آنها دارند اجرای آنها را به تعویق انداخت.

استاندار کرمان: مسیرهای جدید و قدیم عبور سیل در کرمان مشخص شوداستاندار کرمان: بیش از 100 نفر از نیروهای امدادی و مدیران استان در حمیدیه اهواز مستقر شدنداستاندار کرمان: اطلاعات دقیقی از امکانات موجود استان کرمان برای مواقع بحران نداریم

فدائی با اشاره به اینکه در بحث حمل و نقل مشکلاتی داریم که باید برنامه لازم برای توسعه آن ارائه شود گفت: همچنین فضای سبز حاشیه معابر شهر کرمان خوب نیست و باید برای سالهای آینده در این زمینه اقدام شود، بدنه سازی شهر کرمان نیز مناسب نیست و باید برای آن برنامه داشته باشیم که از وظایف شورا و شهرداری است.

وی با بیان اینکه تا جایی که بتوانیم به شهرداری کرمان برای توسعه شهر کرمان کمک می‌کنیم اما محدودیتهای منابع مالی داریم افزود: از بخش خصوص برای اجرای پروژه‌های عمران شهری باید استفاده کرد و شهرداری و شورای شهر باید در جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی فعال‌تر عمل کنند.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه خط انتقال برق و آب به آرامستان جدید کرمان را پیگیری می‌کنیم و یک ضرورت برای شهر کرمان است تصریح کرد: پروژه احداث تله کابین شهر کرمان قرار بود تا پایان سال گذشته به بهره‌برداری برسد که انجام نشده است.

وی با بیان اینکه بودجه عمرانی استان در سال 97 بوده هزار و 700 میلیارد تومان بوده که فقط 50 درصد تخصیص پیدا کرده است گفت: از هزار و 700 میلیارد تومان میلیارد تومان هم فقط حدود 200 یا 300 میلیارد تومان در توزیع آن سهم داشتیم و مابقی آن از مرکز تعریف شده است و استان نقشی ندارد.

انتهای پیام/ح

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد

رئیس شورای شهر بوشهر از تکمیل بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، وحید نیک روش صبح امروز در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونان شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در بوشهر با تشریح جایگاه حماسه‌آفرینی این شهر با داشتن سرداران و شهدایی چون رئیس علی دلواری، نادر مهدوی، ماهینی و دیگر رزمندگان اظهار داشت: بوشهر با تمدن 5 هزار ساله دارای ظرفیت‌های مهمی است که نیاز به توجه ویژه دارد.

وی با بیان اینکه این استان پیشرفت‌های قابل توجهی بعد از انقلاب داشته است گفت: نگاه شورای شهر به جبران عقب‌افتادگی است و همواره به دنبال توسعه و پیشرفت است.

رئیس شورای شهر بوشهر بافت تاریخی بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری دانست و اضافه کرد: بافت تاریخی بوشهر دارای 38 هکتار مساحت است و در آن بیش از 90 اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده و دارای ساختمان‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری شود.

نیک روش از استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد: فرآیند اداری استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در وزارت کشور روند خود را طی می‌کند.

وی از تکمیل بیش از 95 درصد از زیرساخت‌های عمرانی در  بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد.

رئیس شورای شهر بوشهر توسعه شبکه فاضلاب در همه نقاط شهر بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: شبکه‌گذاری فاضلاب محلات جنوبی بوشهر آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

نیک روش به  محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم نیروگاه اتمی پرداخت و گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان و تأکید کرد: بوشهر شبه جزیره‌ای است و در عرصه پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است؛ باید برای خروجی دوم آن طراحی و برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

  بافت تاریخی بوشهر نیاز به بازآفرینی دارد

شهردار بوشهر نیز بازآفرینی شهری را  یکی از رویکردها و راه‌یافته در موضوع شهری دانست و با بیان اینکه دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است گفت:  تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

حسین حیدری افزود: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره‌بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

شهردار بوشهر مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری را عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی‌مدخل در کشور دانست و اضافه کرد: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

حیدری با بیان اینکه این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و آنها را نگران می‌کند خاطرنشان کرد: این مهم باعث عدم همراهی و مشارکت مردم و در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل و سبب آسیب به جلب مشارکت مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود 300 هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً 38 هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

مردم می‌توانند به عنوان تسهیل‌گران به مسئولان کمک کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر هم با بیان اینکه علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید به‌روزرسانی شوند، گفت: شوراها و شهرداری‌ها مسئله محور حرکت کنند.

محمد هادی رستمیان با اشاره به نقش مهم توسعه زیرساخت‌ها اضافه کرد: شهر ما در یک ساختار نظام‌مند می‌تواند رشد و تعالی پیدا کند و در این راستا به زیرساخت لازم برای ادامه حیات نیاز دارد و دائماً در پیشرفت است.

وی بازآفرینی با نگاه به هویت گذشته بدون حذف آن و ایجاد هویت و تمدن جدید را بسیار مهم و حساس عنوان کرد و گفت: توجه به بافت‌های ناکارآمد و فرسوده شهر و سکونتگاه‌های غیررسمی و یا الحاقی به شهر، یک نگرش بسیار هوشمندانه را می‌طلبد.

معاون عمرانی استاندار بوشهر با تأکید بر اینکه علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید بروزرسانی شوند خاطرنشان کرد: شوراها در شهرداری‌ها در کار خود استمرار داشته و مسئله محور حرکت کنند و شرایط اقلیمی و بومی هر منطقه تطابق‌پذیری داشته باشند.

رستمیان نقش مردم در توسعه شهرها و تسهیل‌گری را مهم دانست و  افزود: نقش مردم نباید نادیده گرفته شود و از آن غافل شد، به ویژه ساکنان آن بافت چون با گوشت و پوست خود فضا را احساس کردند می‌توانند به عنوان تسهیل‌گران به مسئولان در این امر کمک کنند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • سهم ۶۴ درصدی طرحهای عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه