Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@22:48:13 GMT

بسیاری از مساجد آذربایجان غربی کمبود روحانی دارند

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۶۳۰۷

بسیاری از مساجد آذربایجان غربی کمبود روحانی دارند

مدیرکل تبلیغات آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی داری ۳ هزار ۷۱۳ مسجد است که متأسفانه در بسیاری از آنها مشکل کمبود روحانی وجود دارد. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۷ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

حجت الاسلام و المسلمین محمد داداش زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، اظهار داشت: در حوزه تبلیغات اسلامی امکانات کمی برای ترویج دین صورت گرفته و برای مثال در همین بخش بودجه‌ کافی برای فرستادن اساتید آموزش در نظر گرفته نشده و تاکنون مردم یاوران اصلی مباحث تبلیغات اسلامی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی نهاد عمومی و غیر دولتی هست که زیر نظر مقام معظم رهبری در حوزه‌های مختلف مشغول به تبلیغ و ترویج فرهنگ دین مبین است و این سازمان در حوزه فرهنگی، قرآنی و اجتماعی نقش جداگانه‌ای ایفا می‌کند.

به گفته وی در بخش فعالیت‌های قرآنی 350 مؤسسه و خانه قرآن شهری و روستایی در آذربایجان غربی راه‌اندازی شده که کار ترویج قرآن را در میان مردم بر عهده دارند و این مؤسسات از استقبال مردم نیز برخوردار بوده و تعدادشان همیشه رو به افزایش است.

داداش زاده بیان کرد: در سال 97 هشت هزار نفر در دوره‌های روخوانی و روان خوانی قرآن‌پژوه شرکت کردند.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن بیان کرد: این دوره‌ها به دو صورت خودگردان و با حمایت سازمان تبلیغات است که شامل 125 ساعت آموزش در سطح استان برگزار می‌شود.

داداش زاده گفت: ظرفیت هر یک کلاس‌های این دوره 25 نفر است که لازمه ثبت نام آن داشتن مدرک روخوانی صریح قرآن است و تهران مدرک این دوره‌ها را صادر می‌کند و آموزش دیدگان در تمامی نقاط کشور می‌توانند از این مدرک بهره‌برداری کنند.

داداش زاده بیان کرد: برای ورود به این کلاس‌ها باید آزمون‌های با سطح بالا که توسط اساتید سایر استان‌ها برگزار می‌شود باید پشت سر گذاشته شود.

شرکت‌کنندگان مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر انقلاب دیدار می‌کننداختتامیه مسابقات بین‌المللی قرآن امشب برگزار می‌شودلزوم تغییر رویکرد‌ مسابقات قرآن بر اساس ذائقه مردم

وی افزود: طرح‌های مختلفی برای ترویج سبک زندگی اسلامی و تحکیم بنیاد خانواده نیز در آذربایجان غربی به انجام رسید که با استقبال مردمی همراه بود.

داداش زاده خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی داری 3 هزار 713 مسجد است که متأسفانه در بسیاری از آنها مشکل کمبود روحانی وجود دارد.

انتهای پیام/ش

R41361/P/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شفیعی روز سه شنبه در دیدار مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به تربیت نیروی مؤمن، متعهد و متخصص انقلابی به عنوان یکی از مهمترین اهداف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: تحقق عدالت فرهنگی، نهضت بازگشت به مساجد و احیای کارکردهای اصلی مساجد از مهمترین رویکردها و سیاست‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ستاد استان توانسته است سال گذشته با بهره مندی از ظرفیت شبکه منظم و منسجم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در نیل به اهداف پیش بینی شده کارنامه موفقی داشته باشد.

شفیعی توجه به موضوع زن و خانواده را از محورهای مهم فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در سال جاری دانست و افزود: در برهه‌ای که دشمن با تمام ابزارهای علمی، فرهنگی و رسانه‌ای خود موضوع زن و خانواده را سوژه‌ای علیه باورهای دینی و اجتماعی مردم قرار داده است، نیازمند نقش‌آفرینی بانوان در تمامی عرصه‌ها هستیم.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ادامه داد: در راستای اهداف کلان حوزه زن و خانواده به دنبال ایجاد شبکه فعالیت‌ها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی منطبق بر الگوی تعالی دختران و بانوان ایرانی بوده و در این راستا آماده همکاری و تعامل با اداره کل امور بانوان استانداری و دیگر نهادهای هم سو هستیم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در توجه اساسی به سه موضوع مسجد، مدرسه و مادر به عنوان بهترین راهبرد برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی اظهار کرد: توجه به موضوع زن و خانواده در مساجد و ایجاد فضای‌های فرهنگی مرتبط با این موضوع به نوبه خود در موضوع ازدواج و فرزندآوری نیز تأثیرات مثبت و سازنده خواهد داشت.

«زهرا کوهی» با توصیف مساجد به عنوان محل اطمینان خانواده‌ها گفت: ترسیم چشم انداز و افق فعالیت بر اساس فرمایشات امامین انقلاب، احیای کارکردهای اصلی مساجد بویژه تولید و بازتولید روحیه جهادی و انقلابی، توجه به موضوع زن و خانواده، الگوسازی، انجام کار تخصصی بدور از موازی کاری با رویکرد هم افزایی از مهمترین رسالت‌های کانون‌های فرهنگی هنری بوده و دفتر امور زنان و خانواده استانداری آماده همکاری با ستاد کانون‌های فرهنگی هنری در راستای تقویت این مأموریت هاست.

کد خبر 6099829

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • فروش میلیاردی یک تئاتر در دو هفته
  • داداش زاده: سرخپوشان باید مراقب حاشیه‌های سرمربی نساجی باشند
  • در حال حاضر از اوسمار مهم‌تر، قهرمانی پرسپولیس است
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند