Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@03:28:28 GMT

مسیر توسعه قشم با سرعت به پیش می رود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۶۸۸۲

مسیر توسعه قشم با سرعت به پیش می رود

به گزارش ایرنا، حمید رضا مومنی روز سه شنبه درنشست مسوولان سازمان منطقه آزاد قشم و سرمایه گذاران خارجی افزود: برخلاف تصور آمریکا، این کشور صاحب دنیا نیست و ایران هم اکنون ارتباط مناسبی با کشورهای مختلف جهان دارد.
وی ادامه داد: اگرچه فشارهایی متوجه ایران و قشم است اما هم اکنون چین، فرانسه و ایتالیا و تعدادی از کشورهای آسیایی سرمایه گذاری های مختلفی در منطقه آزاد قشم انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: هم اکنون 245 هزار میلیارد ریال توسط سرمایه گذاران داخلی و سه میلیارد یورو توسط سرمایه گذاران خارجی در قشم در حال انجام است.
وی افزود: بزرگترین طرح جزیره قشم با سرمایه هشت میلیارد دلاری چینی ها آغاز شده است و روند مناسبی دارد.
مومنی ادامه داد: صربستان نیز قراردادی چهار میلیارد دلاری با سازمان منطقه آزاد قشم منعقد کرد که در بخش های مختلف طرح هایی اجرایی می شود.
وی اظهار داشت: همچنین سه میلیارد دلار توسط ایرانیان در حوزه پتروشیمی در حال انجام است و از پیشرفت مناسبی برخوردار است.
مدیرعامل سازمان مناطقه آزاد قشم در ادامه گفت: این امور نشان می دهد که توسعه به شکل مناسبی در قشم در حال انجام است و این مسیر با قدرت ادامه پیدا می کند.
وی لازم نبودن ویزا، معافیت مالیاتی 20 ساله، گمرک مخصوص منطقه آزاد و بیمه ای متفاوت با سرزمین اصلی را از جمله تفاوت ها و فرصت های قشم برای شرمایه گذاری دانست.
مومنی ادامه داد: جزیره قشم هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت دارد که 300 کیلومتر از آن منطقه آزاد و یک هزار و 200 کیلومتر دیگر منطقه ویژه اقتصادی است و جزیره هنگام نیز با 33 کیلومتر مربع وسعت منطقه ویژه اقتصادی در جوار این جزیره است.
وی گفت: قشم در حساس ترین نقطه کشور یعنی تنگه هرمز قرار دارد و این امر یک تمایز مثبت برای قشم محسوب می شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد با اشاره به ورود سالانه 6 میلیون گردشگر به جزیره قشم افزود: گردشگری یکی از محورهای مختلف جزیره قشم برای توسعه است.
وی ادامه داد: قشم در آینده ای نزدیک به هاب ورزش های هوایی و دریایی کشور تبدیل می شود و در حوزه گردشگری خاص نیز تنها ژیوپارک کشور است که عضو جامعه جهانی ژئوپارک های یونسکو شده است.
مومنی بیان داشت: درحوزه نفت، گاز و پتروشیمی نیز هفت میدان نفت و گاز در داخل جزیره و محدوده قشم وجود دارد.
وی افزود: هم اکنون20 هزار بشکه نفت در قشم استخراج و به سرزمین اصلی صادر می شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: یک پالایشگاه نفت سنگین امسال با 35 هزار تُن به بهره برداری می رسد و سال آینده نیز مرحله بعدی با 35 هزار تُن ظرفیت جدید وارد مدار تولید می شود.
وی اظهار داشت: 2 نیروگاه برق با ظرفیت هر کدام 500 مگاوات در حال ساخت است که در پایان سال اولین نیروگاه به بهره برداری می رسد.
مومنی افزود: سال گذشته نیروگاه خورشیدی قشم توسط سرمایه گذار ایتالیایی ساخته و وارد مدار شد.
وی ادامه داد: در حوزه بانکرینگ سوخت هم اکنون 50هزار تُن ظرفیت ایجاد شده و سوخت گیری به کشتی های خلیج فارس در حال انجام است و تا 2 سال آینده 750 هزار تُن ظرفیت ایجاد می شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ابراز داشت: سرمایه گذاری برای 100 میلیون بشکه ذخیره سازی سوخت در حال انجام است که تا پایان سال جاری، 12 میلیون بشکه ظرفیت به بهره برداری می رسد.
وی به حوزه شیلات اشاره و تصریح کرد: هم اکنون 250 هکتار به توسعه شیلات اختصاص یافته است که تولیدات آن به کشورهای فرانسه، روسیه و چین صادر می شود.
مومنی افزود: تولید 80 هزار تُن ماهی به روش پرورش در قفس جزء اهداف در حوزه شیلات است که در این مسیر از کشور ویتنام کمک گرفته می شود تا از تجربیات آنان در این حوزه استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: با مجوز دولت، در حال مذاکره با پنج کشور آفریقایی از جمله اتیوپی، آفریقای جنوبی، جیبوتی، سودان، سومالی هستیم تا از کمک های آنان برای سرعت دادن به مسیر توسعه استفاده شود.
در این نشست سفرا و نماینده های کشورهای افغانستان، روسیه، اتریش، هندوستان، آفریقای جنوبی و قزاقستان با ظرفیت های اقتصادی جزیره قشم آشنا شدند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و 500 کیلومتر در سال های 69 و 70 با تصمیم دولت به 2 بخش منطقه آزاد با مساحت 300 کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و 200 کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف های ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با 150 هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان قرار دارد.
7500 /6048
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خلیج فارس سودان قشم نفت نفت و گاز 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها

 محمد کرمی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان که در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد، بیان کرد: به‌واسطه پیش‌بینی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ای که پیش از وقوع سیلاب اخیر انجام شد، بحمدالله کمترین آسیب جانی را داشته‌ایم.
 
 وی افزود: در سیلاب اخیر حجم بسیار بالایی از آب در قسمت سرریز سد کهیر با ارتفاع ۳ متر به وجود آمد که به حمدالله اکنون حجم ورودی آب بسیار کم شده است.
 
 استاندار تصریح کرد: متأسفانه ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود ۳۲۰ کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و چون این مناطق به‌صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. اما اگر این منطقه به صورتی بود که آب باید از یک محدوده خاص عبور کند یقیناً ویرانی‌های گسترده به بار می‌آمد.
 
 وی ادامه داد: خوشبختانه کارهای بسیار خوبی طی این مدت در محدوده درگیر سیلاب در جنوب استان انجام شده اما باید کارهای باقیمانده نیز با سرعت مضاعف پیگیری و انجام شوند.
 
 کرمی بیان کرد: دو بالگرد جدید ارتش نیز در حال افزوده‌شدن به گروه مجهزهای حاضر در منطقه است تا علاوه بر گروه‌های جهادی که در اختیار ستاد اجرایی هستند، با تلاش مضاعف هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.
 
 وی افزود: باید مباحث آبرسانی با سرعت پیگیری شوند و گروه مجهزهای موجود در منطقه نیز با تأمین نیروی انسانی و امکانات از سایر استان‌ها تکمیل شوند تا روستاهای دارای تنش آبی مشکلاتشان کاسته شود.
 
 استاندار تأکید کرد: اعتبارات لازم برای افزودن دستگاه‌های راه‌سازی به راهداری داده شده است و این موضوع به اطلاع فرمانداران منطقه نیز قرار داده شده است.
 
 وی ادامه داد: نکته بسیار حائز اهمیتی که در سیلاب گذشته هم بر آن تأکید شده است؛ آن است که باید از آب‌های حاصل از باران‌های این چنینی استفاده مفیدی و لازم صورت گیرد.
 
 کرمی یادآور شد: ما دو اولویت مهم در امر سدسازی «سد کاجو» و «سد قصر قند» را در منطقه دنبال می‌کنیم چرا که با ساخت این سدها بخشی از آب حاصل از باران‌های سیلابی واپایش می‌شوند.
 
 وی افزود: بر همین اساس بخش مطالعاتی سدهای حوزه جنوب انجام شده و به رئیس‌جمهور محترم ارائه شده است همچنین در بخش هوتگ‌ها به دنبال استفاده مفید از آنها برای ذخیره و جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها هستیم.
 
 استاندار گفت: به‌هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست که ما هر ساله در این منطقه شاهد توزیع پتو، سبد کالا و لوازم‌خانگی و مهم‌تر از آن ویرانی زیرساخت‌ها، کشاورزی و منازل مردم باشیم؛ چراکه این واقعاً امری مشکل است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • واکنش ایران سرعت سقوط آزاد حیثیت دروغین اسرائیل را افزایش داد
  • بارندگی یزد به درستی مدیریت شد
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها