Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرامرز ذوقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هنگام بروز سیل به طور معمول خانه های شهری مشکلات کمتری نسبت به خانه های روستایی دارند و بیشتر آسیب پذیری ناشی از بروز سیل متوجه خانه های روستایی می شود.
وی اضافه کرد: همه شهرها از طرح جامع و تفصیلی برخوردارند و مشاور شهرسازی که پیشنهاد دهنده طرحهای جامع و تفصیلی است موضوعات مختلف مرتبط با آسیب پذیری ساختمانها را مطالعه می کند و سپس کمیسیونهایی هستند که این دو طرح را پس از بررسی نهایی به تصویب می رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فنی سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی گفت: در این مطالعات به موضوع جمع آوری آبهای سطحی نیز پرداخته می شود بنابراین شهرهای ما که دارای مطالعات طرحهای جامع و تفصیلی هستند مشکلات کمتری در برابر بروز سیل دارند.
ذوقی افزود: بیشتر مشکلات مربوط به بروز سیل در حوزه ساخت و ساز در روستاهای فاقد طرح هادی اتفاق می افتد زیرا در روستای فاقد طرح هادی، موضوعی مانند جمع آوری آبهای سطحی مطالعه نشده است لذا خانه های روستایی در برابر سیل مستعد خسارت خواهند بود.
وی ادامه داد: در مبحث ششم مقررات ملی ساختمان، به صورت کلی به بارگزاریهای ساختمان از جمله بارگزاریهای ناشی از برف و باران یا پدیده هایی دیگر اشاره شده است و مهندسین محاسب نیز در اعمال بارگزاریهایشان، این موضوع را در نظر می گیرند و اندازه ساختمانها را بر آن مبنا محاسبه می کنند.
معاون فنی سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی گفت: این که در مقررات ملی ساختمان، ضوابطی در خصوص عوارض ناشی از سیل بر ساختمان تعریف شده باشد وجود ندارد اما مهندس طراح در ساختمان سازی باید ضوابط مربوط به بستر ساختمانها را رعایت کند به این معنا که فونداسیون ساختمان را در چه بستری قرار می دهد و آیا این بستر مستعد رانش، نشست یا شسته شدن و مواردی از این قبیل هست یا خیر؟
ذوقی افزود: براساس ضوابط مزبور، کنترل یا خاک شناسی تمام ساختمانهای دارای هفت سقف بیشتر و تمام ساختمانهای دارای بیش از دو هزار مترمربع زیربنا باید توسط شرکتهای آزمایشگاهی ژئوتکنیک انجام گیرد و سپس مهندس محاسب از این ضوابط استفاده و فونداسیون ساختمان را محاسبه می کند.
وی ادامه داد: ضوابط مربوط به بستر فونداسیون ساختمانها در مبحث ششم و مبحث هفتم مقررات ملی ساختمان مورد اشاره قرار گرفته و متولی مستقیم آن آزمایشگاههای ژئوتکنیکی هستند که خاک آن منطقه را بررسی می کنند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع دو هزار و 596 روستای بالای 20 خانوار استان دو هزار و 486 روستا دارای طرح هادی و 110 روستا فاقد طرح هادی هستند.
مجید معصومی افزود: از مجموع دو هزار و 596 روستای بالای 20 خانوار استان تاکنون طرح هادی در 934 روستا اجرا شده و یا در دست اجراست.
وی اضافه کرد: پارسال 466 طرح هادی در روستاهای خراسان رضوی مورد بازنگری قرار گرفت و بازنگری طرح هادی 209 روستای دیگر با اعتبار 45 میلیارد ریال در دست تهیه است.
1922/7489
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 انقلاب اسلامی خراسان رضوی ساخت و ساز سیل مسکن 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۷۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: در صنعت استان بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی قیاسی عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: 23 هزار و 180 نفر  عضو خانه کارگر اراک هستند که حدود 12 هزار نفر از این تعداد فعال هستند و به طور مداوم حق عضویت خود را پرداخت می‌کنند. پرداخت حق عضویت برای مدت سه سال، 400 هزار تومان و برای یک سال 200 هزار تومان است.

وی افزود: خانه کارگر اراک تشکل ساکن و راکدی نیست و 2 بار در سال مراسمی را برگزار می‌کند. خانه کارگر استراحتگاه‌هایی را برای کارگران و خانواده‌های آنها در نظر  گرفته است. سامانه رفاهی ایرانیان برای کارگران ساختمانی راه اندازی شده است که کارگران باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند این سامانه بیمه کارگران ساختمانی را مادام العمر می‌کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 650 نفر کلاس آموزشی رایگان اعم از کلاس‌های کمک درسی، کامپیوتر، خیاطی و غیره برای خانواده‌های عضو خانه کارگر اراک برگزار شد که امیدواریم تا پایان سال افزایش صد برابری داشته باشد.

قیاسی بیان کرد: کارگران ساختمانی استان مرکزی 13 هزار و 250 نفر هستند که از خدمات بیمه‌ای استان استفاده می‌کنند. در شهرستان اراک 4 هزار و 300 کارگر از بیمه استفاده می‌کنند. از اواخر سال 99 هیچ کارگر ساختمانی بیمه نشده است که سازمان تأمین اجتماعی این مهم را به جهت کسری منابع اعلام نکرده است، در حالی که سازمان تأمین اجتماعی ملزم به بیمه کردن تمام کارگران ساختمانی است.

وی ادامه داد: سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی 12هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است. این سازمان یک سازمان هزینه درآمدی است و ساختار سازمان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود اما این اصلاح نباید منجر به نادیده گرفتن حق کارگر شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: 50 درصد حوادث کارگاهی و 55 درصد فوت حوادث کارگاهی در سطح کشور مربوط به کارگران ساختمانی است که وضعیت استان مرکزی نیز به همین صورت است. در استان مرکزی 12 هزار نفر پشت نوبت بیمه قرار دارند که 4 هزار نفر مربوط به شهر اراک است. 

قیاسی افزود: سال 1401  نیز 57 درصد افزایش حقوق وجود داشت، ولی تورمی ایجاد نشد. تورم امسال 45 درصد بود، اما دستمزد پایه تنها 35 درصد افزایش یافت و سایر سطوح در نظر گرفته نشد و رشد نداشت که این امر برای بخش تولید ضرر دارد. متأسفانه اصل سه‌جانبه‌گرایی رعایت نمی‌شود چراکه اگر در قانون کار اصل سه جانبه‌گرایی تعریف شده بود تعیین دستمزد به این صورت نبود. دولت نباید در تعیین دستمزد دخالت داشته باشد.

 وی بیان کرد: صنعت استان حال خوبی ندارد. در صنعت بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری بحث مسکن است. مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی لحاظ نشده است. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • نوار غزه ۳۰ برابر مساحت خود آوار دارد
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل یکی از شهرک های مشهد
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل شهرک سیدی مشهد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • متولدین کدام ماه‌ها از همه آسیب‌پذیرترند!
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان