Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@07:11:49 GMT

دشمنان تلاش کردند سیل را تبدیل به بحران کنند

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۸۵۳۹

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی با اشاره به واقعه سیل اخیر در کشور، گفت: این بحران به خوبی مدیریت شد و همه متحد، منسجم و هماهنگ عمل کردند. این در حالی است که؛ بسیاری از دشمنان و رسانه های معاند تلاش کردند تا این واقعه طبیعی را به بحران ادامه دار تبدیل کنند، اما نتوانستند کاری از پیش ببرند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نوزدهمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، ضمن تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی به موقع و کارآمد گفت: شرایط کنونی کشور اقتضا می کند که مراقبت های بیشتری در حوزه رسانه‌ای انجام شود، چرا که برخی موضوعات مطرح در فضا، زمینه ایجاد اختلاف و تهدید و تهییج را فراهم می کند و نیاز است مسئولان و دستگاههای اجرایی بیش از پیش در حوزه ایجابی و سلبی در جهت مدیریت اطلاع رسانی متمرکز شوند و ضمن عمل به وظایف خود، به شبهات و سؤالات و ابهامات پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستگاهها و نهادهای دولتی در پاسخگویی، در حوزه سلبی با رفع شبهه و مقابله و در حوزه ایجابی در قالب خبر،گزارش، مستند و تحلیل اقدام کنند، بعلاوه هر اقدام رسانه ای که موجب افزایش اعتماد و رضایتمندی مردم می شود در دستور کار دستگاه ها قرار گیرد.

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی با اشاره به واقعه سیل اخیر در کشور، گفت: این بحران به خوبی مدیریت شد و همه متحد، منسجم و هماهنگ عمل کردند. این در حالی است که؛ بسیاری از دشمنان و رسانه های معاند تلاش کردند تا این واقعه طبیعی را به بحران ادامه دار تبدیل کنند، اما نتوانستند کاری از پیش ببرند.

وی در همین زمینه به نقش موثر رسانه ها اشاره کرد و گفت: رسانه ها به خصوص صداوسیما در زمینه اطلاع رسانی و همچنین نمایش ابعاد مشارکت و همدلی مردم و مسؤولین به خوبی عمل کردند. البته عظمت و ابعاد کار و ایثار و فداکاری مردم تا حدودی منعکس شد، اما ظرفیت خبر به اندازه ای نیست که آن حجم از جلوه ایثار و فداکاری را نشان دهد.

وزیر کشور گفت: اکنون پس از مقابله موفق با سیل، وارد مرحله بازسازی و نوسازی میشویم و البته باید در نظر داشته باشیم که عواطف و احساسات در این مرحله، با حساسیت مضاعفی مطرح می شود و باید بر تکیه بر برنامه و اولویت بندی و زمانبندی صحیح عمل کنیم.

وی ضمن یادآوری ابعاد خسارات سیل اخیر گفت: مرحله بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل که وسعت زیادی را اعم از شهر و روستا در بر می گیرد، طبیعتاً زمان بر و کار بسیار سختی خواهد بود و نباید بگذاریم دشمنان از این مسیر برای ناکارآمد جلوه دادن مدیریت کشور و تهییج و تحریک افکار عمومی، سوء استفاده کنند.

وزیر کشور ادامه داد: فشارها و تحریم های دشمن گرچه در عمل تاثیری در روند کار بازسازی مناطق سیل زده ندارد اما تبلیغات می تواند تاثیرات سوئی بر افکار عمومی داشته باشد به همین دلیل امسال بیش از گذشته نیازمند تحلیل درست و مقابله به موقع در این عرصه هستیم.

رحمانی فضلی با اشاره به این که وظیفه اصلی ستاد آرامش بخشی و امیدآفرینی به فضای جامعه و همچنین زمینه سازی برای شکل گیری بینش واقع بینانه در جامعه است گفت: نباید در حوزه افکار عمومی انفعالی عمل شود.

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور با اشاره به گزارش های ارائه شده در این جلسه تاکید کرد: در خصوص کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان دستگاه ها و نهادهای متولی بایستی این اطمینان را به مردم بدهند که در حوزه تامین مواد غذایی و کالاهای اساسی، مشکلی نخواهند داشت.

وزیر کشور ادامه داد: موضوع قاچاق کالای اساسی و شایعات و اخبار مطرح در این حوزه، همچنان به عنوان یک نگرانی مطرح است و لازم است؛ استانداران به عنوان روسای شوراهای تامین استان و نیروی انتظامی، دقت و مراقبت بیشتری در این خصوص داشته باشند بعلاوه؛ مسئولان بخش های مرتبط، از انتشار اخبار جعلی قاچاق کالاهای اساسی در فضای مجازی و رسانه های کشور که موجبات نگرانی مردم و زمینه روانی گرانی های بیشتر را فراهم می کند، جلوگیری کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه گزارشی را به مناسبت روز جهانی کارگر منتشر کرد که طبق آن رژیم صهیونیستی بخش کار و اقتصاد غزه را نابود کرده و خسارت مستقیم اولیه تجاوزات این رژیم به غزه، بالغ بر ۳۳ میلیارد دلار ارزیابی می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه در گزارشی درباره آمار خسارت‌هایی که جنگ وحشیانه رژیم اشغالگر به غزه وارد کرده است اعلام کرد که مجموعه خسارات اولیه مستقیم تجاوزات اشغالگران علیه نوار غزه از 7 اکتبر 2023 تاکنون بالغ بر 33 میلیارد دلار بوده است.

بر اساس این گزارش که دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه به مناسبت روز جهانی کارگر آن را منتشر کرد، در سایه جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه نرخ بیکاری در این منطقه به 75 درصد و نرخ فقر به 90 درصد رسیده است. همچنین بیش از 200 هزار نفر در غزه در سه ماه ابتدایی جنگ شغل خود را از دست دادند از جمله حدود 5000 ماهیگیر.

در بیانیه دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه به این منظور آمده است که ارتش اشغالگر محاصره خفه کننده‌ای علیه غزه تحمیل کرده و ماهیگیران را از انجام فعالیت در دریا باز می‌دارد و مستقیماً به آنها شلیک می‌کند و آنها را به شهادت می‌رساند. علاوه بر آن 95 درصد موسسات اقتصادی در نوار غزه به دلیل بمباران و ویرانی و جنگ نسل کشی که رژیم صهیونیستی به راه انداخته به طور کامل از کار افتاده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که رژیم اشغالگر همچنین 15 بخش مربوط به کار و زندگی را در غزه نابود کرده که این بخش‌ها عبارتند از بخش مسکن و خانه، بخش خدمات و شهرداری‌ها، بخش تجاری، بخش صنعتی، بخش دولتی، بخش کشاورزی، بخش بهداشت، بخش آموزشی، بخش رسانه، بخش تفریح و هتل‌ها، بخش ارتباطات و اینترنت، بخش حمل و نقل و بخش برق. در این بخش‌ها ده‌ها هزار نفر شغل و تجارت خود را از دست داده‌اند.

18.5میلیارد دلار؛ خسارت 4 ماه وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزهآمار وحشتناک از 200 روز وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که ما دولت آمریکا، رژیم اشغالگر صهیونیستی و جامعه بین‌المللی را مسئول کامل شرایط وخیم و غیر انسانی مردم غزه و نیز کارگران در روز جهانی کارگر می‌دانیم. ما از همه کشورهای آزاده جهان و همچنین همه سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهیم تا مسئولیت خود را برای توقف جنگ نسل کشی اشغالگران علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام بدهند و از قشر کارگر در نوار غزه که به دلیل جنگ مشاغل خود را از دست داده‌اند حمایت مستقیم کنند.

بانک جهانی و سازمان ملل نیز در گزارشی با بررسی میزان ویرانی‌هایی که رژیم اشغالگر در تجاوزگری وحشیانه خود در نوار غزه به وجود آورده است، اعلام کردند که آسیب شدیدی که در حملات اسرائیل به تاسیسات و زیرساخت‌های غزه وارد شده مستقیما اقتصاد آن را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

بر اساس این گزارش، برآوردها نشان می‌دهد تقریبا همه بخش‌های غزه تحت تاثیر این جنگ قرار گرفته‌اند و شاید بخش بسیار کمی باشد که هنوز آسیب ندیده است. بمباران‌ها حجم بسیار عظیمی از ویرانی را بر جای گذاشته‌اند که تخمین زده می‌شود حجم آنها بیش از 37 میلیون تن باشد. این بدان معناست که عملیات آواربرداری در غزه سال‌ها طول خواهد کشید.

«پیر لودامار» مسئول ارشد واحد مین‌روبی سازمان ملل متحد با اشاره به حجم ویرانی گسترده‌ای که رژیم صهیونیستی در نوار غزه به وجود آورده است اعلام کرد: عملیات آواربرداری در غزه در پی جنگ ویرانگر اسرائیل علیه این منطقه احتمالاً حدود 14 سال طول بکشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به ایلام سفر کرد
  • ادای احترام رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شهدای گمنام ایلام
  • ایران با تلاش معلمین و استادان به قطب علمی منطقه تبدیل شده است
  • رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود