Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@15:32:14 GMT

چرخه تولید در ایلام امسال سرعت می گیرد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۸۵۵۰

چرخه تولید در ایلام امسال سرعت می گیرد

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی عصر سه شنبه در سومین جلسه اقتصاد مقاومتی استان ایلام در سال 98 اظهار داشت: تقویت و توسعه واحدهای تولیدی و صنوف مختلف زمینه ساز اشتغال و کاهش معضل بیکاری جوانان جویای کار است.
وی افزود: سال 97 علی رغم مسائل و مشکلات موجود در جامعه اما چرخه کار و تولید در استان ایلام متوقف نشد و امید است در سال جدید شرایط بهتری برای کسب و کار و تولید فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمانی دشتکی در ادامه از شروع بکار شرکت ژئوفیزیک دانا در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: این پروژه با اعتبار 600 میلیارد تومان بخش هایی از مشکل بیکاری استان ایلام را مرتفع می کند.
وی همچنین از شروع بکار پروژه دانان با اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیارد تومان در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و یادآور شد: در همین ماه پروژه مهم pp نیز به مناقصه می رود.
وی با اشاره به حضور مسئولان ارشد کشور در مناطق سیل زده استان ایلام اظهار داشت: استقرار ماشین آلات سبک و سنگین راه سازی و راهداری در مناطق سیل زده استان، تلاش برای بازسازی مناطق آسیب دیده و ... بخشی از برکات حضور این مسئولان در ایلام بود.
سلیمانی دشتکی افزود: هدف همه مسئولان کشوری و استانی خدمت رسانی مطلوب به مردم و رسیدگی به مشکلات آنان است و با تلاش در راستای تقویت تولید داخلی شکوفایی اشتغال و عمران در استان ایلام را رقم زد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام هم گفت: سال گذشته استان ایلام در زمینه اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی فعال تر از بیشتر استان های دیگر بود و امسال این تلاش ها افزایش فزاینده خواهد داشت.
رحمت الله قیصوری افزود: یکی از سیاست های جلسات اقتصاد مقاومتی توجه به تولید ملی و تلاش برای رسیدگی و احیای مجدد واحدهای صنعتی و تولیدی راکد یا نیمه راکدی است که در جلسات ستاد تسهیل رفع مشکل نمی شوند.
وی اظهار داشت: همچین توسعه و تقویت افزایش ظرفیت تولید واحدهای دارای شرایط که به روند اشتغال زایی و کاهش مشکل بیکاری جامعه کمک شایانی می کند از دیگر مباحث نشست اقتصاد مقاومتی است.
قیصوری تاکید کرد: در سال جاری مصوبه ها و مراحل رفع مشکل صنوفی که سال گذشته مشکلات آنها مرتفع نشده با جدیت بیشتری پیگیری می شود.
به گزارش ایرنا، در این نشست مشکلات شرکت های زرین سازه، سیمان دهلران و واحد تولیدی درب و پنجره upvc شهر سرابله مطرح شد و مورد رسیدگی قرار گرفت.
7172/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 جامعه خدمت رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیمان کسب و کار 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در نشست خود با اعضای جامعه بسیج مهندسین خراسان شمالی که با حضور اعضای شورای شهر و شهردار بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که ه اتوبوس‌های برنامه نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آن‌ها استفاده می‌کنیم. وی تاکید کرد: این موضوع باید مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد که آیا وجود اتوبوس‌های برقی در شهر بجنورد می‌تواند در موضوعات مختلف موثر واقع شود یا خیر. وی بیان کرد: اتوبوس‌های برقی نیازمند نگهداری‌های خاص است که حدوداً یک و نیم برابر هزینه نگهداری بیشتری خواهد داشت اما ز سوی دیگر هیچگونه آلودگی تولید نمی‌کند. چمران گفت: با تحقیقات انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که ۲ هزار دستگاه از این اتوبوس ها را برای کلانشهر تهران سفارش دادیم و حدود ۵۰۰ دستگاه نیز توسط شرکت مپنا در داخل کشور تولید و بخشی از ان‌ها امسال تحویل می شود. به گفته وی، از آنجایی که امکان ساخت این اتوبوس های برقی در کشور وجود دارد، می‌توان برای بجنورد از این ظرفیت بهره گرفت. رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران به ۹ هزار و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۱ هزار اتوبوس نیاز داریم. وی به معماری شهری نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از معماری وارداتی و همچنین نماهای آتش‌زا ایجاد کنیم که این موضوع می‌تواند در بجنورد و سایر شهرهای کشور مورد توجه قرار گیرد. / خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • با پرداخت های به موقع راه آهن عملکرد مناسبی در آماده به کاری لکوموتیوها داشتیم