Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده پدافند هوایی شهید نصر اصفهان گفت: وضعیت هواپیمایی کشورهای همسایه برای کنترل مرزهای هوایی و جلوگیری از ورود آن ها به آسمان ایران رصد می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، امیر سرتیپ خلبان «علی حدادی سامانی» در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته ارتش به فعالیت های پدافند هوایی اصفهان اشاره کرد و اظهارداشت: پدافندهوایی یکی از 9 پدافند هوایی مطرح کشور است که آسمان کشور را کنترل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده پدافند هوایی شهید نصر اصفهان افزود: وضعیت هواپیمایی کشورهای همسایه برای کنترل مرزهای هوایی و جلوگیری از ورود آن ها به آسمان ایران رصد می شود تا اینکه با شناخت از وضعیت هواپیمایی آن ها، از ورود به مرزهای هوایی بدون هماهنگی جلوگیری شود.

 

وی ادامه داد: برخی از کشورها به مرزهای هوایی نزدیک می شوند که پدافند هوایی با بررسی وضعیت آن ها و آگاهی از این موضوع اخطارهایی را به آن ها برای جلوگیری از ورود و نزدیکی به مرزهای هوایی می دهد.

 

امیرسرتیپ خلبان حدادی سامانی با اشاره به ارتقای تجهیزات نظامی این یگان در حوزه های مختلف، تصریح کرد: نیازهای کنترلی، رادارها، سامانه موشکی و امکانات نظامی توسط تیم های فنی در حال تولید است و سیاست برکاهش وابستگی ها است.

 

وی با اشاره به ماموریت های متنوع این یگان نظامی خاطرنشان کرد: توسعه تجهیزات نظامی از طرفی مهم و البته تعامل بین بخش های مختلف نظامی لازم است که هم افزایی و هماهنگی و تعامل پدافند هوایی با سایر سیستم های نظامی برای انجام با کیفیت ماموریت ها انجام می شود.

 

فرمانده پدافند هوایی شهید نصر اصفهان به امدادرسانی به مناطق سیل زده اشاره کرد و گفت: ارتش علاوه بر ماموریت نظامی خدمات عام المنفعه نیز ارائه می دهد که نمونه بارز آن خدمت رسانی در مناطق سیل زده است که بیمارستان سیار نیز در شهرستان معمولان راه اندازی شد.

 

وی انتقال کمک های مردمی استان اصفهان با هواپیماهای ارتش را نمونه از این خدمات بیان کرد و گفت: پروازهای هوایی برای ارسال کمک های مردمی انجام شد که نیروی هوایی ارتش و هوانیروز در این ماموریت نقش آفرین بودند و نیروهای نظامی ارتش و پدافند هوایی علاوه بر ماموریت های اداری و انسانی خود،کمک های نقدی و غیرنقدی برای سیل زدگان از طرف خود و خانواده ارسال کردند./

 

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیل خبرگزاری شبستان کمک به سیل زدگان خسارت سیل سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم مجلس مسابقات قرآن بارندگی و سیلاب سیل خوزستان خبرگزاری کمک به سیل زدگان پدافند هوایی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۱۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم

مقام ارشد حماس گفت این مجموعه آماده است در صورت تشکیل دولت مستقل فلسطین به یک حزب سیاسی تبدیل شود و شاخه نظامی خود را منحل کند.

به گزارش عصرایران، "خلیل الحیه" رئیس هیات مذاکره کننده حماس با اسرائیل برای توقف جنگ و تبادل اسرا گفت:  در صورت تشکیل کشور مستقل فلسطین، جنبش حماس حاضر است با یک آتش بس 5 ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند، شاخه نظامی خود را منحل کند و به یک حزب کاملا سیاسی تبدیل شود.

الحیه در گفتگو با آسوشیتدپرس در استانبول گفت ارتش اسرائیل تنها 20 درصد از نیروی انسانی و میدانی حماس را نابود کرده است. وی ادامه داد: اگر اسرائیل نتوانند حماس را از بین ببرند، راه حل چیست؟ راه حل این است که به سمت یک توافق حرکت کنیم.

وی افزود: حماس بیش از یک بار پیشنهاد ایجاد یک کشور فلسطینی در کرانه باختری و غزه با پایتختی شهر قدس/ اورشلیم و بازگشت آوارگان در چارچوب قطعنامه های بین المللی را داده است. در نتیجه در یک کشور مستقل زندگی و با آتش بس 5 ساله یا بیشتر موافقت می کنیم."

خلیل الحیه مقام ارشد حماس 

الحیه درباره سرنوشت سلاح‌ و شاخه نظامی حماس گفت: "هم اکنون کارکرد سلاح، مقاومت و مبارزه چیست؟ وظیفه آن، اخراج اشغالگران است. همه تجربه های ملت هایی که با اشغالگران مبارزه نظامی کردند این است. وقتی به استقلال رسیدند و به حقوق و کشور مستقل خود رسیدند چه کار کردند؟ به احزاب سیاسی تبدیل شدند. نیروهای نظامی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.  وقتی استقلال یافتند و به حقوق خود دست یافتند، این نیروها به احزاب سیاسی  و نیروهای رزمی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.

وی افزود: اگر کشور فلسطین را تشکیل دهیم و حقوق ملی خود را به دست آوریم هر چه داریم به ساختار اساسی این کشور تبدیل می شود.

این برای نخستین بار است که حماس با این صراحت، از شرایط انحلال شاخه نظامی خود صحبت می کند. همچنین اولین بار است حماس با این شفافیت، مرزهای فلسطین در محدوده 1967 (کرانه باختری، غزه و شهر قدس / اورشلیم) را قبول می کند. تاکنون حماس ، اشغال اسرائیل را در تمامی مرزهای فلسطین تاریخی یعنی از دریای مدیترانه تا رود اردن می دانست و خواستار پایان این اشغال بود.

این اظهار نظر به معنی قبول ضمنی و مشروط، موجودیت اسرائیل از سوی حماس است.

رهبر حماس آمادگی این جنبش را برای ادامه مذاکرات برای دستیابی به آتش بس و خروج کامل نیروهای اسرائیلی (از منطقه غزه) اعلام کرد.

خلیل الحیه طرح اسرائیل برای اشغال 20 درصد از منطقه غزه برای ایجاد آنچه که "منطقه امن" نام گذاری شده را "نامعقول" توصیف کرد. او گفت: ما نمی توانیم با بازگشت اشغالگران به نوار غزه موافقت کنیم. در ازای چه چیزی این اتفاق رخ می دهد؟ می‌خواهند زمین را با رضایت ما اشغال کند و اسرای (اسرائیلی) را  با موافقت ما، بازگردانند و همزمان جنگ ادامه یابد؟ آیا عاقلی وجود دارد که این موضوع را قبول کند؟

خلیل الحیه، رئیس هیئت حماس در مذاکرات  توقف جنگ غزه، در گفت وگو با شبکه " الشرق" از طرح اسرائیل برای اشغال دائمی 20 درصد از منطقه غزه خبر داد و گفت اسرائیل می خواهد منطقه غزه را به دو بخش شمالی - جنوبی تقسیم کند.
نیروی زمینی ارتش اسرائیل در حمله به غزه، یک جاده خاکی شرقی - غربی در وسط این منطقه ایجاد کرده است. همچنین در مرکز این جاده هم در حال تبدیل یک بیمارستان، به پایگاه نظامی است.

رهبر حماس بر مشروعیت مقاومت فلسطین در برابر اشغالگری اسرائیل تاکید کرد و گفت: آیا مقاومت در برابر اشغالگری جرم است؟... آیا اسرائیل یک نهاد اشغالگر است یا نه؟ قانون بین الملل می گوید اسرائیل یک رژیم اشغالگر است و بنابراین من به عنوان یک شهروند حق مقاومت در برابر اشغالگر را دارم.

وی افزود: مقاومت اشکال مختلفی دارد، بنابراین ما در برابر آن (اشغالگری اسرائیل) مقاومت کردیم و مقاومت خواهیم کرد تا زمانی که حقوق خود را بگیریم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 2)  اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 1) 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد

دیگر خبرها

  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی