Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج - ايرنا - معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي سازمان جهاد کشاورزي البرز گفت که سيلاب نوروزي بالغ بر 150 ميليارد ريال به بخش هاي مختلف کشاورزي اين استان خسارت وارد کرده است.

مسعود کريمي روز چهارشنبه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا با اشاره به بارش هاي سيل آسايي که از ابتداي سال جاري شاهد آن بوديم، افزود: سيلاب و آبگرفتگي ها به چهار حوزه بخش کشاورزي خسارت زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: 980 هکتار از اراضي زراعي اين استان خسارتي بين 20 تا 100 درصد ديده که بيشترين خسارت مربوط به شهرستان نظرآباد با 740 هکتار مي باشد.
وي گفت: اين خسارت ناشي از طغيان رودخانه ها و هدايت آن ها به اراضي کشاورزي براي جلوگيري از ورود آن به محدوده شهري مي باشد.
کريمي ادامه داد: همچنين پس از شهرستان نظرآباد، اراضي کشاورزي شهرستان هاي ساوجبلاغ با 120 هکتار و اشتهارد با 110 هکتار بيشترين خسارت سيل را در استان ديده اند.
وي به خسارات سيل در حوزه باغباني اشاره کرد و افزود: در اين بخش 217 هکتار از باغات استان خسارتي بين 15 تا 70 درصد را متحمل شده اند که بيشترين خسارت مربوط به شهرستان ساوجبلاغ با 75 هکتار و سپس شهرستان اشتهارد با 60 هکتار مي باشد.
وي يادآور شد که خسارت باغات اشتهارد ز نظر درصدي 15 درصد است که بيشتر به دليل ورود سيلاب به باغ و آسيب به برخي درختان و خاک است.
معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي جهاد کشاورزي البرز به خسارات وارد شده در بخش دام، طيور و شيلات اشاره کرد و ادامه داد: تلف شدن 40 راس گوسفند در طالقان، هفت راس دام سنگين در اشتهارد، 2 تن ماهي قزل آلا در کرج و 2 هزار و 100 قطعه بچه ماهي در طالقان از جمله اين خسارات بوده است.
وي بيان داشت: مجموع خسارات ريالي به اين بخش يک ميليارد و 720 ميليون ريال برآورد شده است.
کريمي عنوان کرد که علاوه بر اين ها، سيل به تاسيسات و امور زيربنايي بخش کشاورزي در شهرستان ها خسارتي و ارد کرده که از جمله به جاده هاي بين مزارع، چاه هاي آب کشاورزي، تاسيسات و ادوات کشاورزي خسارتي بالغ بر 59 ميليارد ريال تخمين زده شده است.
وي با بيان اينکه به طيور استان خسارتي وارد نشده در خصوص تامين خسارات وارده به کشاورزان، گفت: خسارت بخشي از اين کشاورزان از طريق بيمه پرداخت مي شود.
معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي جهاد کشاورزي البرز افزود: از آنجا که هدايت سيل به اراضي زراعي و باغي به صورت عمدي براي حفظ روستاها انجام شده، بايستي اين خسارت ها از طريق مديريت بحران تامين شود.
استان البرز حدود 68 هزار هکتار اراضي زراعي و باغي دارد.
6156/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۱۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  با بیان اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها، بالغ بر ۵۴۳ میلیارد و 300 میلیون تومان  برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است .
مهدی جعفری افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساختهای بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.
وی با بیان اینکه گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد، گفت: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارات  به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهسنانی هستند، گفت: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.
جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.
وی با بیان اینکه  شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود:  این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قناتهای استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه  سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده که البته تاکید میگردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد. 


دیگر خبرها

  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی