Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@06:20:38 GMT

هشدار فائو به کشورها درباره ملخ صحرایی

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۳۰۸۵

به گزارش فارس، سازمان خوار و بار جهانی فائو در جدیدترین گزارش خود از ملخ‌های صحرایی که اخیراً به ۶ استان جنوبی کشورمان حمله کرده، گزارش داده است: براساس کنترل‌های شدیدی که در سطح بیش ار ۸۰ هزار هکتار انجام شده ملخ‌های صحرایی در دو طرف دریای سرخ در حال ازدیاد هستند.

علاوه بر این دومین نسل در برخی سواحل سودان و عربستان در حال زیاد شدن است و به تدریج گروه‌ها و گله‌های بزرگتری را شکل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش فائو آمده است:برخی از این گروه‌ها به سمت عربستان حرکت کرده و در ماه مارس تخم‌گذاری کردند، در جنوب غرب آسیا گروه‌های بزرگتر و تعدادی گله‌ها در سواحل جنوب ایران هستند و پایان مارس آنجا از تخم بیرون آمدند.

گروه‌های بزرگتری حداقل یک گله در منطقه الجاسم در جنوب غرب پاکستان در اواسط مارس دیده شده که آنجا تخم‌گذاری کرده‌اند. عملیات کنترلی در هر دو کشور با شدت بیشتری انجام می‌شود.

براساس گزارش فائو در طی ماه آوریل تعداد ملخ‌ها در دو طرف دریای سرخ کاهش می‌یابد اما جمعیت آنها در داخل عربستان و همچنین جنوب ایران و جنوب غرب پاکستان افزایش زیادی خواهد یافت که برخی از آنها در نهایت گله‌های بزرگتر یا چند گله کوچکتر را تا آخر ماه  «می» تشکیل خواهند داد. گله‌های بزرگتر ممکن است در دره نیل در شمال سودان نیز ظاهر شود.

در شمال‌غرب آفریقا گله‌های کوچکتر ملخ در مناطق جنوب کوه‌های اطلس در مراکش و الجزیره ظاهر خواهند شد.

فائو هشدار داده که همه کشورها باید نسبت به مراقبت‌های لازم در برابر ملخ‌های صحرایی هر جایی که لازم باشد اقدام جدی به عمل آورند.

به گزارش فارس، ملخ صحرائی آفت بسیار خطرناکی است که شیوع آن در قالب گله‌های چندین‌ ده میلیونی برای کشاورزی و امنیت غذایی بسیار خطرناک است. 

در دهه‌های گذشته این ملخ‌ها چندین‌بار به کشور ما حمله کرده ارمغان آنها قحطی بوده است. آخرین حمله آنها در سال‌های ۴۰ و ۴۲ بوده است. این ملخ‌ها از هر مسیری که عبور می‌کنند تمام گیاهان و درخت‌ها را کامل از بین می‌برند.

یک دفتر ویژه ملخ صحرائی در سازمان خوار و بار جهانی وجود دارد که به صورت کامل شرایط ملخ‌های صحرائی را در جهان کنترل می‌کند و مسیر حرکت آنها و خسارت‌هایی را که احتمالاً به بار می‌آورند را هشدار می‌دهد.

فائو سوم آوریل یعنی ۱۳ روز پیش درباره ملخ‌های صحرائی آخرین هشدار‌ها را داده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،  محمد رضا علیمرادی گفت: در پی بارش‌های فرا نرمال در جنوب استان، سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و همچنین سرریز شدن سد‌های جنوب استان شاهد جا‌بجایی گونه تمساح از مناطق زیست طبیعی به سایر نقاط هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان افزود: در ادامه گشت و کنترل‌های یگان حفاظت محیط زیست شهرستان چابهار و همچنین در پی دریافت گزارش‌های مردمی دوستداران محیط زیست مبنی بر وجود تمساح، مامورین اجرایی پاسگاه‌های محیط بانی نگور و درگس اقدام به جاجایی این گونه‌ها کردند.
محمدرضا علیمرادی تصریح کرد: در روز‌های اخیر این سومین گونه تمساح است که از زیستگاه‌های طبیعی خارج شده که پس از بیومتری و اطمینان از سلامتی در زیستگاه اصلی و امن منطقه حفاظت شده باهوکلات رهاسازی شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از شهروندان و دوستداران محیط زیست درجنوب استان خواست: در صورت مشاهده هر گونه حیات وحش مراتب را به نزدیکترین اداره محیط زیست شهرستان اطلاع و یا با سامانه شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • پیش بینی بارندگی در مناطقی از غرب و مرکز کشور
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ورود سامانه بارشی / تداوم بارش در استان‌های غربی
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای چند استان
  • گزارش هواشناسی ۱۱ اردیبهشت؛ تداوم بارش در استان‌های غربی کشور
  • هشدار هواشناسی خوزستان درباره تداوم تندباد‌های لحظه‌ای و گردوخاک
  • شلیک ۴۰ موشک از جنوب لبنان به اسرائیل
  • شلیک ۴۰ موشک از جنوب لبنان به فلسطین اشغالی
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید