Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، «اومانیته» که یکی از روزنامه‌های قدیمی فرانسه است و زمانی ارگان رسمی حزب کمونیست این کشور بود، به دلیل مشکلات مالی و عدم توان پرداخت حقوق پرسنل خود ابتدا از مردم درخواست کمک کرد.

این روزنامه که در سال ۱۹۰۴ توسط ژان ژورس یکی از شخصیت‌های معروف ادبی و چپ فرانسه راه اندازی شد، از مردم به ویژه خوانندگان خود خواست تا برای حمایت مالی از این روزنامه در مقابله با مشکلات جدی که با آنها روبروست، بسیج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان این روزنامه همچنین در نظر داشتند در ۲۲ فوریه در پاریس یک تجمع در حمایت از این روزنامه برگزار کنند. پاتریک لو هیاریک، مدیر مسئول این روزنامه معتقد است که باید برای حفظ اومانیته که دارای اهمیت تاریخی در سیمای رسانه‌ای فرانسه است، اقدامی جدی صورت گیرد.

این روزنامه طی هفته‌های پیش رسماً عدم توانایی خود را به دادگاه اعلام کرد که این آغاز مرحله ورشکستگی است که متعاقب آن احتمال واگذاری آن بیش از پیش جدی می‌شود. هم اکنون ۲۰۰ نفر در این روزنامه در بخش‌های مختلف به کار مشغول می‌باشند. این روزنامه که دست کم ۵۰ هزار نسخه در روز فروش داشت طی سال ۲۰۱۷ الی ۲۰۱۸ با کاهش فروش روبه‌رو شد و هم اکنون تیراژ آن به ۳۲ هزار و ۷۰۰ نسخه تنزل یافته است.

نهایتاً، به نوشته هفته نامه ماریان، روزنامه اومانیته که پیشتر اخباری در مورد وضعیت بد اقتصادی آن منتشر شده بود، اعلام ناتوانی از پرداخت حقوق کارکنان و دیون خود کرد و بدین ترتیب رسماً اورشکستگی خود را اعلام داشت. با این وضعیت دادگاه تجاری «بوبینی» در حومه پاریس برای رسیدگی به این موضوع کار خود را آغاز کرده و قرار است در هفتم فوریه رأی نهایی خود را دربارۀ وضعیت آن صادر کند.

مدت‌هاست تیراژ روزنامه از ٣۵۰ هزار نسخه به کمتر از ٣٣ هزار نسخه در روز رسیده است و این امر تأثیر بسیاری در درآمدهای این روزنامه داشته است. منطقاً در چنین وضعیتی دادگاه با انتصاب دو بازرس تا ۶ ماه وضعیت مالی این روزنامه را مورد بررسی قرار خواهد داد و نسبت به پیشنهاداتی که از سوی خریداران این مؤسسه دریافت می‌کند، تصمیم گیری خواهد کرد. مسئولان این روزنامه تاکنون دو بار اقدام به ترتیب برنامه‌ای برای جمع آوری کمک و نجات این روزنامه کرده‌اند.

پیشتر نیز روزنامه‌های دیگری مانند «لاتریبون»، «لومتن دو پاری» و حتی روزنامۀ بزرگی نظیر فرانس‌سوآر مجبور به تعطیلی شدند. یادآور می‌شود که از سال ۲۰۰۹ به این سو مطبوعات فرانسه یک سوم کارکنان خود را از دست داده‌اند و این افول بی وقفه دلایل متعدد دارد که بی اعتباری روزنامه‌ها و نشریات در افکار عمومی، تغییر عادات به ویژه عادت روزنامه خوانی و رواج شبکه‌های خبری اینترنتی و بالاخره فرسودگی نظام چاپ و توزیع در فرانسه از آن جمله است.

این خبر را رایزنی فرهنگی ایران در فرانسه تهیه کرده و برای انتشار در اختیار خبرگزاری مهر گذاشته است.

کد خبر 4593382 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: فرانسه رایزنی فرهنگی معرفی نشریات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ قاسم فدایی راد، مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام (گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آنها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.
 وی افزود: همچنین ۳۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت (ع) در این کتابخانه وجود دارد. 
 
فدایی‌راد گفت: کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا (ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.
 
وی افزود: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد
 مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شده‌اند، گفت: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند.
 
 
 
 
 
 

دیگر خبرها

  • خاص ترین نسخه ژیان را هوش مصنوعی بیرون داد! (عکس)
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • خودرو ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر