Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري- ايرنا- رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي مازندران گفت که دولت براي کمک به خسارت ديدگان ناشي از سيل اخير در اين استان حدود 222 ميليارد تومان کمک بلاعوض اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، مفيد غلامي راد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساري افزود : حدود 64 ميليارد تومان از کمک هاي بلاعوض براي خسارت واحدهاي مسکوني و تجاري اختصاص يافت که به طور ميانگين در قالب کمک معيشتي و تعميراتي به هر خانوار تا سقف 50 ميليون ريال پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اعلام اين که بخشي از کمک هاي معيشتي و تعميراتي تاکنون پرداخت شده است ، گفت : 158 ميليارد تومان ديگر کمک بلاعوض تخصصي دولت هم براي بخش کشاورزي است که توزيع مي شود.
غلامي راد توضيح داد : کمک بخش کشاورزي بر اساس برنامه ريزي براي هر هکتار زمين زراعي تا سقف 20 ميليون ريال و باغات نيز 50 ميليون ريال پرداخت خواهد شد.
براثر سيل اخير در مازندران حدود 6 هزار و 500 واحد مسکوني دچار خسارت شد.
دبير شوراي توسعه و برنامه ريزي مازندران افزود : بر اساس مصوبه شوراي هماهنگي مديريت بحران استان که با حضور رئيس جمهوري درساري برگزار شد، براي هر واحد دامداري نيز 50 ميليون ريال ، هر راس دام سبک تا سقف پنج ميليون ريال و دام سنگين نيز 30 ميليون ريال کمک بلاعوض داده مي شود.
وي مبلغ کمک بلاعوض پرداختي به واحدهاي مرغداري را نيز حدود 40 ميليارد ريال در مجموع پيش بيني کرد و گفت : در سيل اخير 46 مرغداري گوشتي با 500 هزار قطعه و مرغ مادر نيز دو واحد با 100 هزار قطعه تخريب شدند.
** تخصيص 458 ميليارد تومان اعتبار تسهيلاتي براي کشاورزي
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي مازندران گفت : همچنين دولت براي کمک به کشاورزان سيلزده و رونق توليد نيز 458 ميليارد تومان اعتبار در قالب تسهيلات بانکي ارزان قيمت به مازندران تخصيص داد.
وي اضافه کرد : اين خسارت ها نيز در قالب تسهيلات بانکي مطابق با مصوبه در اختيار کشاورزان خسارت ديده ناشس از سيل قرار مي گيرد.
دبير شوراي توسعه و برنامه ريزي مازندران کمک هاي دولت براي سيل نسبت به دوره هاي گذشته را بي سابقه توصيف کرد و اظهار داشت : ورود بموقع دولت در مناطق سيل زده باعث شد تا دولت با وجود مشکل مالي کمک هاي خوبي را در قالب بلاعوض و تسهيلات در اختيار استان هاي خسارت ديده قرار دهد.
وي اضافه کرد : در مجموع ميزان کمک هاي بلاعوضي که دولت براي جبران خسارت هاي ناشي از سيل به اين استان اختصاص داد حدود 20 درصد از کل بودجه عمراني سال گذشته است.
6982/1654
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • ۶۰ میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی آب شرب خواف تخصیص یافت
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی