Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:59:53 GMT

چتر بیمه تکمیلی برای خلاقان و فناوران گسترده شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۵۵۱۷

چتر بیمه تکمیلی برای خلاقان و فناوران گسترده شد

تهران- ایرنا- شرکت‌های خلاق، دانش‌بنیان و فناور به همت پارک فناوری پردیس از خدمات بیمه تکمیلی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با همکاری پارک فناوری پردیس و بیمه دانا، اعضای شبکه نوآوری در سراسر کشور می‌توانند تا پایان روز شنبه 14 اردیبهشت‌ماه امسال نسبت به ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات بیمه تکمیلی سال 99-98 اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مزایای این خدمت پوشش جامع خدمات درمانی بیمه بدون محدودیت تعداد کارکنان، ارائه سه سطح خدمت برای سلیقه و بودجه‌های متفاوت و تحت پوشش قرار دادن والدین بیمه‌شدگان اصلی است.
ارائه تخفیفات ویژه در حق بیمه‌های هر طرح برای شرکت‌های دانش‌بنیان به‌موجب انعقاد قرارداد تجمیعی، نرخ حق بیمه از طریق این طرح به میزان قابل‌توجهی در مقایسه با سایر بیمه‌های درمان که برای شرکت‌ها ارائه می‌شود کاهش یافته است.
حق بیمه طرح الف 105 هزار، طرح ب 92 هزار و طرح ج 76 هزار و 500 تومان به ازای هر نفر در یک ماه است که در صورت پرداخت نقدی مشمول 10 درصد تخفیف می‌شود.
در شرایط عمومی بهره‌مندی از این خدمت آمده است که شرکت‌های عضو پارک‌های فناوری، دانش‌بنیان و خلاق، پس از ثبت‌نام در شبکه نوآوری تهران می‌توانند به‌صورت برخط تقاضای ثبت‌نام و دریافت خدمات بیمه تکمیلی را برای خود و اعضای خانواده‌شان داشته باشند. همچنین افراد صرفاً با داشتن بیمه‌گر پایه (تأمین اجتماعی یا خدمات درمانی) می‌توانند اقدام به ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی کنند.
در بخش دیگر این شرایط نیز تأکید شده که هر شرکت می‌تواند کارکنان رسمی، پیمانی یا قراردادی تمام‌وقت خود و اعضای خانواده‌شان (شامل همسر، فرزندان، پدر و مادر بیمه‌شده اصلی) را ثبت‌نام کند و تمام شرکت‌هایی که متقاضی این طرح هستند موظفند حداقل 50 درصد اعضای کارکنان فهرست بیمه تأمین اجتماعی خود را جهت بیمه تکمیلی معرفی کنند.
متقاضیان باید از طریق کلیک بر روی لینک ثبت‌نام در صفحه اصلی سایت شبکه نوآوری تهران (http://tinet.ir) وارد سامانه ثبت‌نام بیمه شوند؛ چنانچه شرکت عضو شبکه نوآوری تهران (tinet) نیست، ابتدا باید در این سامانه به‌صورت شخص حقوقی عضو شود و از طریق لینک عضویت در سامانه تینت اقدام کند.
همچنین متقاضیان پس از ورود به سامانه و انتخاب گزینه ثبت‌نام از منوی اصلی، قراردادی که شرکت می‌تواند در آن ثبت‌نام کند نمایش داده می‌شود.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه ثبت‌نام و پرداخت حق بیمه می‌توانند به سایت http://ircreative.isti.ir/contents.php?cntid=249 مراجعه کنند.
در صورت ثبت اطلاعات خاص که نیازمند ارائه مدارک است (مانند ثبت اطلاعات دختر با سن بیشتر از 18 سال)، سامانه پیام لازم برای بارگذاری مدارک را ارسال می‌کند که نیاز است سند درخواستی اسکن و بارگذاری گردد.
پس از ورود اطلاعات و تائید راهبرد شبکه گزینه پرداخت فعال شده و کاربران می‌توانند از تاریخ سوم اردیبهشت برای پرداخت به سامانه مراجعه کنند.
متقاضیان استفاده از این خدمات می‌توانند پس از مطالعه کامل راهنمای زیر در صورت هرگونه ابهام، دریافت اطلاعات تکمیلی بیشتر و هرگونه مشکلی در مراحل ثبت‌نام با شماره 37- 76250036 021 تماس بگیرند.
علمی** 9340** 1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي بيمه تكميلي پارك فناوري پرديس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: مرحله اول طرح واکسیناسیون طرح تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با پوشش ۱۰۰درصدی جمعیت هدف کودکان زیر ۵ سال اجرا شد.
حامد جزجلالیان افزود: با توجه به اینکه بیماری فلج اطفال در کشور‌های همسایه به‌خصوص همسایگان شرقی، به‌صورت اپیدمی درآمده است و از طرفی جابه‌جایی‌های جمعیتی، شهروندان نیشابوری نیز در معرض خطر ورود ویروس فلج اطفال هستند.

وی گفت: در مرحله اول طرح واکسیناسیون تکمیلی که ۲ تا ۴ اردیبهشت‌ماه اجرا شد، ۱۱۸ کودک نیشابوری و ۹۰ کودک غیرایرانی زیر ۵ سال علیه این بیماری واکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال را ۱۴ تیم عملیاتی در مناطق به‌صورت تیم‌های سیار و بیش از ۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت دارای جمعیت اتباع به‌عهده داشتند.

جزجلالیان افزود: مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از ۳۰ اردیبهشت‌ تا اول خرداد در نیشابور اجرا خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور