Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@16:51:53 GMT

۲۰ تیم تروریستی متلاشی شد ‌+ جزئیات

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۵۷۶۸

۲۰ تیم تروریستی متلاشی شد ‌+ جزئیات

به گزارش تسنیم، مدیرکل اطلاعات استان کردستان در نشست هم‌اندیشی با اصحاب خبر و رسانه این استان در آستانه ایام هفته گرامیداشت سربازان گمنام امام زمان، اظهار داشت: اعتماد مردمی بزرگترین سرمایه برای دستگاه اطلاعاتی در کشور به شمار می‌رود و بخش زیادی از موفقیت‌های ما به دلیل همراهی و اعتماد مردم به دست آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تقدیر از مشارکت و همکاری همه جانبه مردم در راستای تثبیت امنیت پایدار در کردستان، افزود: لازم می‌دانم به عنوان یکی از خدمت‌گذاران در دستگاه اطلاعاتی از مشارکت و همراهی همه جانبه مردم استان کردستان در این راستا قدردانی نمایم.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان در ابتدا ضمن گرامیداشت ایام هفته سربازان گمنام امام زمان، تصریح کرد: تلاش در راستای عملیاتی کردن شعار سال‌جاری از سوی همه اقشار مختلف مردم به ویژه مسئولان و مدیران یکی از نیازهای ضروری است و باید در اولویت قرار داده شود.

وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه دشمنان بر علیه کشورمان در حوزه اقتصادی، تاکید کرد: تلاش برای رونق تولید ملی و ایجاد ظرفیت‌های جدید در حوزه اشتغال یکی از نیازهای ضروری و راهکار مناسبی برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه دشمن در حوزه اقتصادی است.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان در ادامه ضمن محکوم کردن اقدام اخیر دولت آمریکا در خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: سپاه به عنوان یک رکن اصلی تامین امنیت در کشور به شمار می‌رود و دشمن در راستای مقابله با توانمندی‌های سپاه این اقدام را انجام داده است.

همه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی در چار چوب شرع، قانون و اخلاق انجام می‌شود

وی در ادامه با اشاره به راهبردهای وزارت اطلاعات در جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: همه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی در این وزارتخانه در چار چوب شرع، قانون و اخلاق انجام می‌شود.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان با اشاره به موضوع آینده‌نگری و آینده‌سازی و همچنین امنیت بخشی برای همه افراد جامعه، گفت: برای اقتدار امنیتی چارچوب‌های مشخصی تعیین شده است و ما در این چارچوب فعالیت‌ها و اقدامات خود را انجام می‌دهیم.

وی با بیان این که هویت این وزارتخانه اسلامی، انقلابی، ایرانی، عدالت‌جو، خدمتگزار و پاسخگوست، افزود: اولویت وزارت اطلاعات خدمت به مردم است و ما به عنوان نیروهای این وزارتخانه هیچ شأن دیگری را برای خود متصور نیستیم.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان با بیان اینکه دوری از افراط و تفریط یکی از راهبردهای مهم وزارت اطلاعات به شمار می رود، عنوان کرد: ما تلاش می‌کنیم تا بر اساس اصل عدالت‌محوری به بهترین شکل ممکن رسالت‌های قانونی خود را انجام دهیم.

در تمام برنامه‌ها متعهد به رعایت کرامت انسانی و حقوق انسانی هستیم

وی به نگاه وزارت اطلاعات در خصوص ایجاد امنیت پایدار اشاره کرد و افزود: ما اعتقاد داریم که لازمه اصلی ایجاد امنیت پایدار استفاده از مولفه‌های فرهنگی است و در همین راستا متعهد به رعایت کرامت انسانی و حقوق انسانی هستیم و این موارد را در تمامی برنامه‌های خود انجام می‌دهیم.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان با بیان اینکه هر کسی که تخلفی را انجام دهد در قالب کرامت انسانی و حقوق انسانی با وی برخورد می‌شود، یادآور شد: ما به عنوان یک نهاد حاکمیتی در مقابل توطئه‌های دشمنان مستحکم ایستادگی می‌کنیم.

وی بزرگترین سرمایه فعلی وزارت اطلاعات در جمهوری اسلامی ایران را اعتماد مردمی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در تمامی ارزیابی‌های صورت‌گرفته در سطح ملی و استانی میزان اعتماد مردم به وزارت اطلاعات افزایش پیدا کرده و ما بسیار خرسندیم که توانسته‌ایم با اقدامات و عملیات خود اعتماد مردم را جلب و جذب کنیم.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان با بیان اینکه رویکرد حرفه‌ای و دانش‌بنیان در حوزه ماموریت‌های وزارت اطلاعات در اولویت قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: ما تلاش می‌کنیم که از همه داشته‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در تمامی حوزه‌ها از جمله سرمایه‌های مادی معنوی نخبگان و توانمندی‌ها به بهترین شکل ممکن دفاع کنیم.

وی روشنگری را از دیگر فعالیت‌های مهم وزارت اطلاعات عنوان کرد و ادامه داد: روشنگری و برگزاری نشست‌های مختلف با اقشار تأثیرگذار در قالب‌های هم‌اندیشی و اطلاع‌رسانی در اولویت قرار داده و به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود توجه به مقوله اقتصاد مقاومتی را یکی از محورهای اصلی فعالیت در وزارت اطلاعات عنوان کرد و گفت: تلاش برای رونق تولید ملی و رونق اقتصادی با هدف کاهش فقر از دیگر برنامه‌های مهم وزارت اطلاعات است.

وی به مسائل مرتبط با حوزه فرهنگ اشاره کرد و یادآور شد: تلاش برای تولید فاخر در حوزه فرهنگ یکی از نیازهای لازم و جدی در سطح کشور به ویژه استان کردستان است.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان بهره‌گیری از ظرفیت‌های نخبگان در تمامی حوزه‌ها از جمله در بخش فرهنگ را یکی از نیازهای ضروری عنوان کرد و افزود: انتظار می‌رود که متولیان بخش فرهنگ در استان کردستان به بهترین شکل ممکن از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

وی به تهدیدهای امنیتی کشورمان از جمله استان کردستان اشاره کرد و گفت: شکل‌گیری گروهک تروریستی داعش و نقشه‌های پیش‌روی آنها نشان‌دهنده برنامه و توطئه دشمن در راستای مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران بود.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان عنوان کرد: گروهک تروریستی داعش جمهوری اسلامی ایران را دشمن شماره یک خود می‌دانست و این مهم نشان می‌دهد که استکبار جهانی در این حوزه توطئه‌های جدی را در سر داشت.

تفکر تکفیری در فقه امام شافعی وجود خارجی ندارد

وی با بیان اینکه تفکر تکفیری در فقه امام شافعی نیز وجود خارجی ندارد، افزود: حتی این افراد خود امام شافعی را نیز قبول نداشته و به همین دلیل متأسفانه افرادی که وارد این گروهک‌ها می‌شدند مورد اغفال قرار می‌گرفتند و با تبلیغات سوء اقدامات ضد امنیتی در کشور شکل می‌دادند.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان به توطئه‌های بی‌پایان دشمن در مرزهای نزدیک به استان کردستان اشاره کرد و ادامه داد: امروز سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای غربی در نزدیکی مرزهای جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کنند و ما به صورت لحظه‌ای و شبانه‌روزی تمامی این موارد را مورد رصد قرار می‌دهیم و اقدامات سوء آنها علیه امنیت ملی خنثی و در برخی موارد عملیات آفندی علیه فعالیت‌های آنها انجام می‌گیرد.

وی به موضوع توسعه در استان کردستان اشاره کرد و افزود: تلاش برای توسعه پایدار در استان کردستان و فراهم‌کردن محیطی با نشاط در این استان از جمله مهمترین اولویت‌های اداره‌کل اطلاعات استان است.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان افزود: ما از توسعه اماکن ورزشی و فرهنگی برای جوانان در این استان به صورت ویژه حمایت می‌کنیم و تلاش داریم تا با رونق اقتصادی فقر را ریشه‌کن کرده و از قشر آسیب‌پذیر به بهترین شکل ممکن حمایت شود.

تمام اهداف و توطئه‌های دشمن در حوزه مسائل امنیتی در کردستان ناکام مانده است

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مهمترین اقدامات و عملیات صورت گرفته در اداره‌کل اطلاعات استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: سال گذشته در حوزه مسائل امنیتی در استان کردستان تمامی اهداف و توطئه‌های دشمن ناکام مانده و این مهم بخشی از فعالیت‌ها و اقدامات اداره‌کل اطلاعات استان کردستان است.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان خاطرنشان کرد: در طول سال گذشته با ضربه به 20 تیم وابسته به گروهک‌های تکفیری به ویژه داعش، بالغ بر 100 نفر از عوامل عملیاتی، پیشتیبانی مورد رصد و اقدام اطلاعاتی قرار گرفته و هر گونه عملیات تروریستی و ایذایی آنها در نطفه خفه شده و مقادیر زیادی تجهیزات و مهمات تروریستی کشف و ضبط شده است.

وی به مسئله منهدم کردن اقدامات تروریستی در پوشش یکی از احزاب اشاره کرد و افزود: با دستگیری اعضا و مرتبطین مشخص شد که آنها از سوی گروهک تروریستی پژاک مورد حمایت قرار می‌گرفته و متأسفانه ترور و به شهادت رساندن راننده آمبولانس در شهرستان کامیاران نیز با هدایت آنها، توسط تیم‌های گروهک تروریستی پژاک صورت گرفته بود.

انهدام 5 هسته وابسته به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در کردستان

مدیرکل اطلاعات استان کردستان افزود: هم‌اکنون افراد وابسته به این حزب به‌صورت کامل شناسایی و دستگیر و پرونده آنها در دستگاه قضایی در حال پیگیری است.

وی به شناسایی و انهدام بالغ بر 5 هسته وابسته به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب اشاره و اضافه کرد: ما در سال 1397 با همکاری مردم موفق شدیم از پیوستن ده‌ها نفر از جوانان استان به گروهک‌های تروریستی جلوگیری کنیم.

وی به مهمترین اقدامات پیشگیرانه در حوزه مسائل اقتصادی توسط اداره کل اطلاعات استان اشاره کرد و افزود: تنها در یک مورد سوء استفاده میلیاردی صورت گرفته از کارت‌های بازرگانی مردم کردستان شناسایی و افراد خاطی دستگیر شدند.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان به انهدام باند قاچاق سوخت و همچنین باند قاچاق کارت‌های سوخت و اوراق جعلی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 10 باند بزرگ قاچاق کالا در استان کردستان شناسایی و منهدم شده است.

شناسایی 790 میلیارد تومان فرار مالیاتی در کردستان

وی همچنین به شناسایی باند فرار مالیاتی در سطح استان کردستان اشاره و بیان کرد: با شناسایی و دستگیری افراد خاطی بالغ بر 180 مورد فرار مالیاتی به ارزش بیش از 790 میلیارد تومان شناسایی و برخورد صورت گرفت.

مدیرکل اطلاعات استان کردستان در بخش پایانی سخنان خود ضمن تقدیر از حضور اهالی رسانه در این نشست افزود: حرفه خبرنگاری در تمامی جهان حرفه پر خطر و آسیب‌پذیری است و به همین دلیل این حرفه ای دارای سختی‌های زیادی است.

وی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به موضوع اقتصاد رسانه، افزود: ما آمادگی داریم تا با برگزاری نشست‌های مختلف از تمامی ظرفیت‌های در اختیار در راستای حمایت از اهالی خبر و رسانه حمایت کنیم.

در جریان برگزاری این نشست هم‌اندیشی جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه به بیان دیدگاه‌ها و سوالات خود پرداختند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • دیدار مدیرکل اتباع کرمان با خانواده شهیدان آچکزهی