Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@07:22:35 GMT

هیچ خبری از وبا و شپش در مناطق سیل زده نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۶۳۲۸

هیچ خبری از وبا و شپش در مناطق سیل زده نیست

خبرگزاری میزان- رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، ضمن تکذیب طغیان هرگونه بیماری‌های اسهالی و پوستی در مناطق سیل زده، در عین حال بر لزوم رعایت بیش از پیش موارد بهداشتی از سوی مردم به دنبال گرم‌تر شدن هوا و وضعیت شکننده شرایط بهداشتی، تاکید کرد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان محمد مهدی گویا درخصوص انتشار شایعاتی مبنی بر شیوع بیماری‌هایی نظیر وبا و شپش در مناطق سیل زده، ضمن رد این شایعات، با تاکید بر اینکه در طول ۲۷ روز گذشته هیچ طغیانی از بیماری‌های اسهالی در مناطق سیل زده نداشتیم، افزود: بی تردید این دستاورد ثمره تلاش صد‌ها نفر از نیرو‌های بهداشتی و همکاران شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی و مقامات مسئول محلی است که توانسته اند سلامت آب آشامیدنی مردم را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد:، اما این وضعیت به دلیل گرم‌تر شدن روز افزون هوا، وضعیت شکننده‌ای است و چنانچه مردم همکاری لازم را نداشته باشند و توصیه‌های بهداشتی را رعایت نکنند، ممکن است دچار این بیماری‌ها شوند و آن را به دیگران نیز منتقل کنند.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: لازم است مردم مناطق سیل زده هنگام تهیه آب آشامیدنی، توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند و اگر از سلامت آب آشامیدنی اطمینان ندارند، حتما قبل از مصرف آن را بجوشانند.

وی افزود: در حال حاضر در بخش‌هایی از مناطق سیل زده آب به صورت بطری و آب معدنی توزیع می‌شود و در بخش‌هایی هم، آب از طریق تانکر‌های مخصوص که حتما کلرزنی می‌شوند، توزیع می‌شود. حتی صاحبان تانکر‌های بخش خصوصی هم موظف شده اند تا به دقت مساله کلرزنی آب را رعایت کنند.

گویا ادامه داد: در مورد مواد غذایی هم توصیه‌ها همچنان بر آن است که از دستفروشان دوره گرد به هیچ وجه غذا تهیه نشود و همچنین غذا‌ها تا حد امکان خوب پخته شوند. میوه و سبزیجات نیز قبل از مصرف به نحو مناسبی شسته شده و بعد مورد استفاده قرار گیرند.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درخصوص بیماری‌های پوستی در مناطق سیل زده عنوان کرد: در این زمینه نیز هیچگاه طغیان این بیماری‌ها را نداشتیم. هر چند که موارد تک گیر بیماری‌های پوستی در اثر عدم رعایت نکات بهداشت فردی امکانپذیر است. در صورت رعایت موارد بهداشتی از سوی مردم، احتمال ابتلا به این بیماری‌ها کمتر است. اما به هر حال، زندگی در شرایط اسکان دسته جمعی در اقامتگاه‌هایی که امکانات محدود است، احتمال وقوع این بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. اما بازهم تاکید می‌شود که مواردی از این بیماری‌ها به صورت طغیان، نداشته ایم. اگر هم مواردی از این بیماری‌ها گزارش شود، وزارت بهداشت امکانات لازم را برای درمان در اختیار دارد و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

وی تاکید کرد: چنانچه مردم مواردی از این بیماری‌ها را مشاهده کردند، می‌توانند بلافاصله به مقامات مسئول بهداشتی محلی گزارش دهند تا سریعا اقدام درمانی لازم انجام شود.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: شرایط فعلی سیلاب و همچنین گرم‌تر شدن هوا می‌طلبد که دست در دست یکدیگر داده؛ چه آن‌هایی که مسئول سلامت مردم مناطق هستند و چه مردم و چه رسانه‌ها تا با کمک یکدیگر کاری کنیم که مبادا مشکلی بر مشکلات مردم این مناطق اضافه شود؛ بنابراین همان طور که تمام نیرو‌ها تلاش می‌کنند مردم هر چه سریع‌تر به زندگی عادی بازگردند. ما نیز در مجموعه وزارت بهداشت تلاش می‌کنیم و تحت هر شرایطی، سلامتی ساکنان مناطق سیل زده در اولویت برنامه هایمان قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وبا بیماری بهداشت واگیردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست

به گزارش قدس خراسان، حسن عبدالله‌زاده با بیان اینکه در راستای افزایش دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی، اتمام طرح‌های بهداشتی از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: این طرح‌های بهره‌برداری شده شامل هفت خانه بهداشت، یک پایگاه سلامت، سه مرکز خدمات جامع سلامت و یک ستاد شبکه در شهرستان خواف است.

مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ۷۳ طرح بهداشتی دیگر نیز در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال ساخت است که در صورت تامین اعتبار، ۴۳ پروژه دیگر در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی گفت: پروژه‌های بهداشتی با همکاری این دانشگاه و فرمانداری ساخته خواهد شد تا عموم مردم دسترسی خوبی به خدمات حوزه بهداشت و درمان داشته باشند.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است