Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@13:51:21 GMT

توليد 320 هزار بشکه نفت از ميادين غرب کارون

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۶۶۵۵

توليد 320 هزار بشکه نفت از ميادين غرب کارون

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل شرکت مهندسي و توسعه نفت گفت: ميزان توليد نفت ميادين مشترک غرب کارون با وجود سيلاب و توقف فعاليت 10 چاه، اکنون حدود 320 هزار بشکه در روز است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «تورج دهقاني» روز چهارشنبه در حاشيه بازديد از تاسيسات نفتي غرب کارون در جمع خبرنگاران افزود: هيچ آلودگي و نشتي نفتي در منطقه هورالعظيم و غرب کارون وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدير عامل مهندسي و توسعه نفت به جوسازي‌هاي اخير در مورد سيلاب و کارشکني‌ها اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه به جاي مقابله با بحران ناشي از سيل و تلاش براي رفع مشکلات، اکنون وقت ما صرف پاسخ به شبهه‌سازي‌ها مي‌شود.
دهقاني با بيان اينکه در شرايط کنوني نياز به تمرکز در مديريت بحران داريم، گفت: بايد علاوه بر حفظ توليد از ميدان‌هاي مشترک غرب کارون مراقب باشيم تا سيلاب به تاسيسات نفتي خسارت نزند و مهمتر از آن، مردم و ساکنان محلي صدمه‌اي از سيلاب نبينند.
وي گفت: با وجود اقدامات انجام شده، برخي به صورت پيوسته با انگيزه تخريب به شايعه‌سازي و جوسازي مي‌پردازند.
**کاهش 10 تا 20 هزار بشکه اي توليد نفت در غرب کارون
مديرعامل مهندسي و توسعه نفت ادامه داد: با توجه به مشترک بودن ميدان‌هاي غرب کارون، تلاش شده تا توليد متوقف نشود اما به دلايل زيست محيطي 10 تا 12 چاه نفتي که حدود 10 تا 20 هزار بشکه نفت در روز توليد مي‌کنند را بسته‌ايم.
دهقاني اضافه کرد: برخي جاده‌ها به علت سيلاب آسيب ديده‌اند که نياز به ترميم دارند.
وي گفت: حدود70 تا 80 درصد هور از دو سال پيش تاکنون داراي آب بوده و هيچ مانعي در مسير جريان آب وجود نداشته است.
مديرعامل مهندسي و توسعه نفت با بيان اينکه دريچه هاي ارتباطي ميان حوضچه‌ها برقرار است، ادامه داد: به علت اختلاف ارتفاع، ميزان آبگيري در بخش‌هاي مختلف هور متفاوت است.
وي درباره امکان تبديل تاسيسات نفتي هور از خشکي به دريايي گفت: هور به دليل شرايط خاص و ارتفاع نيم متري تا چند متري آب در اين منطقه، به تاسيسات ويژه‌اي نياز دارد.
**توليد ايران از عراق کمتر نيست
مديرعامل مهندسي و توسعه نفت افزود: بايد زيرساخت‌هاي منطقه هور را متناسب با شرايط جديد آن ايجاد کنيم.
به گفته دهقاني، هيچ منطقه‌اي در هور توسط شرکت ملي نفت خشک نشده و نخواهد شد و اکنون با وجود بالا آمدن آب، توليد حداکثري در اين منطقه در جريان است.
وي گفت: آمار دقيقي از ميزان توليد عراق در منطقه هور نداريم اما توليد ايران از عراق کمتر نيست.
مديرعامل مهندسي و توسعه نفت افزود: اکنون بيش از 95 درصد هور آبگيري شده است.
وي درباره خسارت سيل به تاسيسات نفتي منطقه هور گفت: هنوز ميزان دقيق خسارت‌ها مشخص نشده اما برآورد نشان مي‌دهد که 700 تا 800 ميليارد تومان براي ترميم جاده‌ها و تقويت آنها نياز است.
*پيش بيني توليد 25 درصد نفت ايران از غرب کارون
دهقاني گفت: ميزان توليد نفت غرب کارون اکنون حدود 320 هزار بشکه در روز است.
مديرعامل مهندسي و توسعه نفت گفت: حدود70 ميليارد بشکه نفت درجا در ميادين غرب کارون وجود دارد که در آينده نزديک ميران توليد از آنها به روزانه يک ميليون بشکه افزايش خواهد يافت که معادل توليد 25 درصد نفت کشور است.
وي ادامه داد: مذاکرات با ساينوپک چين براي توسعه فاز دو ميدان يادآوران و شرکت سي.ان.پي.سي چين براي توسعه ميدان آزادگان شمالي در جريان است.
اقتصام**2022**4018**9189
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه وامام جمعه بوشهرگفت: معماری و شهرسازی و بازآفرینی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است و نشان از درجه دانش مدیران و مردم آن منطقه دارد.

 آیت الله صفایی بوشهری امروز در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: می توان هر منطقه و درجه تمدن آن را با معماری و شهرسازی او محاسبه کرد. بدین خاطر است که هر منطقه و هر جغرافیا اولین پدیده ای که از آن به چشم می آید معماری آن است. هوشمندی در ارتباطات بلوکی فی ما بین معماری در عرصه های آن جغرافیا و تناسب معماری با ویژگی جغرافیایی و ژئوپولوتیک آن و عرصه های مختلف رنگ و مواد اولیه و ارتفاع و مهندسی و معماری آن در تناسب با زیست بوم است.

منتخب مردم تهران در مجلس  ششم خبرگان رهبری بیان داشت: اگر در کرانه ساختار معماری و مهندسی سازه همانند زیست بوم کویر باشد این نشان از عدم هوشمندی و کیاست طراحی و معماری در یک جغرافیاست. اگر مواد اولیه که در کویر استفاده می شود، در منطقه کرانه استفاده گردد، نشان از عدم توانمندی در عرصه مهندسی است. در هر زیست بوم معماری و شهرسازی و بازآفرینی سازه زیستی نشان از درجه دانش و هوشمندی و توان مهندسی و تشخیص قوی در عرصه جامع شناسی و روان شناسی آن جامعه دارد.

وی با اشاره به عرصه زیست بوم حیات سازه و ارتباط آن با ساکنین گفت: در منطقه کوهستانی و کویر تمام فرکانس ها و اضلاع حیات به شکل فرکانس عمودی است. بدین جهت است که منطقه کویر از مثلث، مستطیل و مربع در اشکال هندسی بسیار استفاده می شود و حتی در عرصه فرهنگ آیین های مذهبی روش عزاداری آنها هم به همین شکل است و این مساله در سازه دیوار و ساختمان هم کاملا مراعات می شود.
آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: در منطقه کرانه درست بالعکس است. هندسه ای که از آن استفاده می شود نیم دایره و انحنا و اشکالی است که کاملا با فضای محیط همگن باشد و بخاطر شرایط جوی پنجره ها و درب ها بسیار است. اگر این مهندسی سازه تغییر کند، با روح و روان جامعه و محیط سازش نخواهد داشت. در عرصه کرانه مثل کرانه جنوب ایران که همیشه با حملات بیگانگان مواجه بوده و بارها شاهد هجمه های بیگانگان بوده است، بالطبع سازه ای که ساخته می شود غیر از مراعات ابعاد خاص زیستی، باید عرصه پدافند غیرعامل را هم مراعات کند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر بیان داشت: در کرانه باید رنگ بنا با دریا متفاوت باشد وگرنه دریایی که در کنار هست در متن زندگی قرار می گیرد و یکسان سازی محیط می شود و تناسب رنگی وجود نخواهد داشت به همین خاطر برای اینکه تفاوت باشد تفاوت رنگ وجود دارد و بهترین رنگ به خاطر جذب سرما در فصول گرم رنگ سفید است لذا تمام بناهای شهر بوشهر رنگ سفید دارد و بخاطر تضاد رنگ، پنجره ها رنگ قهوه ای دارند.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه شعار معماری و سازه های بوشهر «سلام» است گفت: اولین چیزی که انسان با ورود به بافت بوشهر متوجه می شود سلام سازه به شخص است. به همین جهت درصد بیماری های روحی در تاریخ استان بوشهر فوق العاده کم و درجه امید بالا است و به همین جهت است که معماری شهری و بازآفرینی آن یک فن آوری جامع و یک دانش وسیع و هوشمندی فوق العاده در آفرینش تمدن و آسایش مردمی نیاز دارد. این کار کوچکی نیست که بخواهیم بنایی که دارای فرسودگی است را با نگاه مدرنیته بازآفرینی کنیم.
آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه معماری و شهرسازی در هر جغرافیا نشانه تمدن و درجه دانش آن جغرافیا است، تصریح کرد: یکی از مواد استفاده در سازه های قدیمی بوشهر چوب است. در حالت عادی چوب در کنار ساحل با رطوبت بالا و بارش در زمستان این چوب را دچار آفت و خوردگی از درون می کند اما بناهای بوشهر اینطور نیست علت آن این است که چوب ها از داخل دریا اخذ شده است. این چوب ها با مواد رنگ ضد آفت رنگ شده اند.
وی با بیان اینکه معماری نشان از هنر یک منطقه است، گفت: هنر زیباترین ارائه داشته و داده انسانی است. هنر معماری و معماری هنرمندانه سازه ایجاد فضای مناسب برای انسان می کند و عرصه سلامت و پزشکی معماری یکی از نکات بزرگ است. در محاسبات عرصه سلامت بسیاری از بیماری های خاص به جهت معماری غیر استاندارد زیست بوم هر منطقه است.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: معماری و بازآفرینی و شهرسازی نشان از توانمندی صنعت است و ایجاد امنیت می کند و باید منجر به ارتباط قوی اجتماعی شود در حالیکه معماری امروزی ایجاد ارتباط و سلام نمی کند بلکه ایجاد تفرق می کند. در عرصه معماری و شهرسازی و بازآفرینی باید یک نگاه جامع از حیث تمدن آفرینی باشد چه در خود سازه زیستی شخصی و چه در محله ای که انسان زندگی می کند.
وی با بیان اینکه امروز متاسفانه مشاهده می شود که شهرک هایی که ساخته می شود جامع نیست، گفت: باید به سمت مسجد محوری، دانش محوری، سلامت و امنیت و فرهنگ محوری حرکت کنیم و اگر این کار را نکنیم این زنجیره معماری از هم گسسته خواهد شد.
امام جمعه بوشهر با اشاره به نظام مهندسی تاسیسات گفت: مقدار زیادی از هزینه کرد زندگی مردم و مدیریت عمران، هزینه ترمیم و تعمیر و بازآفرینی پیش از موعد تاسیسات می شود. نظام تاسیسات باید در آن یک تحول فوق العاده باشد، چراکه بسیاری از خرج مردم و مسئولان خرج تعمیر و مرمیم و تجدید تاسیسات می شود.
وی با اشاره به پیشینه و تاریخ شهر بوشهر ابراز داشت: تاریخ شهر بوشهر چند هزار سال قبل از میلاد است؛ این استان پایتخت مقاومت و مبارزات ضد استعماری است. چهار بار انگلیس به این منطقه حمله کردند و هر چهار بار علمای این استان حکم به دفاع دادند و بزرگانی همچون رئیسعلی دلواری و باقرخان تنگستانی حرکت مردمی ایجاد کردند و انگلیس را شکست دادند و اکنون از انگلیسی ها در بوشهر فقط گورستان آنها باقی مانده است.
آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: چند برهه تاریخی کشورهای اروپایی به دنبال تصرف گلوگاه های اقتصادی استان و تسلط بر اقتصاد و گمرک بودند اما باز علمای بزرگ نظیر مجتهد اهرمی و مردم نگذاشتند که اقتصاد اینجا به دست بیگانگان بیفتد. در دفاع مقدس خارگ به اندازه روزهای دفاع مقدس بمباران شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • رئیسی به سریلانکا رفت + عکس و فیلم