Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@23:29:32 GMT

گسترش چتر بیمه‌های اجتماعی بر سر روستاییان

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۸۳۰۱

گسترش چتر بیمه‌های اجتماعی بر سر روستاییان

به گفته‌ مدیرعامل صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بیش از 2 میلیون و 20 هزار خانوار در مناطق روستایی و عشایری شناسایی شده‌اند که فاقد هرگونه بیمه هستند.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، محمدرضا واعظ مهدوی در دیدار با سعید جعفری، مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این مطلب افزود: این خانوارها به شدت آسیب‌پذیر هستند و در نظر داریم در سال 98 آن‌ها را بیمه کنیم که این خود می‌تواند بهانه‌ی همکاری با بیمه‌ی ‌برکت وابسته به بنیاد برکت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تأکید بر این‌که اهداف ما در صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هم‌سو و مشترک با بنیاد برکت است، تصریح کرد: فعالیت‌های مثبت و مؤثری توسط بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق روستایی انجام شده است. طبق برآورد ما 49 نهاد و دستگاه در روستاها فعال هستند که تعامل، هم‌افزایی و تبادل اطلاعات میان آن‌ها می‌تواند باعث بهره‌وری بیش‌تر شده و در نهایت جوامع روستایی را توانمند کند.

واعظ مهدوی با اشاره به این مطلب که مطالعات 10 سال گذشته نشان می‌دهد که درآمد روستاییان به‌طور میانگین نصف درآمد شهرنشینان است، خاطرنشان کرد: البته در خود درآمد روستاییان هم اختلاف زیاد است. برای مثال، 80 درصد جمعیت روستایی استان سیستان و بلوچستان جزو 2 دهک پایین درآمدی کشور هستند. همه‌ی این‌ها نشان می‌دهد که هم‌افزایی‌ نهادهای خدمت‌رسان در روستاها باید بیش از پیش گسترش یابد.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت و صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به‌طور ویژه بر بیمه‌ی مناطق روستایی تمرکز کرده‌اند و باید چتر بیمه‌های اجتماعی را بر سر روستاییان گسترش دهیم. دولت دو سوم سهم کارفرما را در فرآیند بیمه از طریق صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تقبل کرده است. امروزه قراردادهایی را با مجموعه‌هایی مانند اتحادیه‌‌های صنفی منعقد کرده‌ایم تا کسانی که از اشتغال روستایی برخوردار می‌شوند، بیمه‌شان هم تأمین شود.

واعظ مهدوی اظهار داشت: در حال حاضر یک‌صد هزار بازنشسته در صندوق بیمه‌ی کشاورزی داریم و 2 میلیون سرپرست خانوار هم بیمه‌شده‌ی ما هستند.

مدیرعامل صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در پایان از تنظیم تفاهم‌نامه‌ی همکاری با بنیاد برکت خبر داد و افزود: بنیاد برکت و صندوق بیمه‌ی اجتماعی می‌توانند در حوزه‌هایی هم‌چون بیمه‌ی محصولات کشاورزی و بیمه‌ی سرمایه‌گذاری همکاری مستمر و سازنده داشته باشند.

مدیرعامل بنیاد برکت هم در این دیدار با اشاره به این‌که همه‌ی فعالیت‌های این بنیاد در راستای هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود، بر همکاری‌های سازنده‌ی بیش‌تر با صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تأکید کرد.

سعید جعفری در تشریح فعالیت‌ها و عملکرد بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: بنیاد دو کار عمده انجام می‌دهد: اول، فعالیت‌های عمرانی و زیربنایی که شاید شاخص‌ترین‌شان مدرسه‌سازی باشد. بنیاد در این راستا 44 هزار پروژه را عملیاتی کرده و یا در دست احداث دارد. دوم، اشتغال‌زایی و کارآفرینی که 80 درصد توان و امکانات بنیاد بر این مهم متمرکز است.

وی مدل تسهیلات‌محور طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت را نتیجه‌ی انعقاد تفاهم‌نامه با نهاد ریاست جمهوری دانست و تصریح کرد: 1500 طرح اشتغال‌زایی شکل گرفته در قالب این مدل، عمدتاً در مناطق روستایی و دورافتاده احداث شده و به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرعامل بنیاد برکت با ابزار تمایل برای همکاری‌های هر چه بیش‌تر با صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به‌خصوص در بحث بیمه یادآور شد: امیدواریم با توسعه‌ی فعالیت‌ها و افزایش فعالیت‌ها، بیمه‌ی برکت بتواند به روستاییان خدمات بیش‌تری ارایه دهد.

جعفری ادامه داد: بیمه‌ی برکت در سال گذشته 2 میلیون و 800 هزار نفر را تحت پوشش بیمه‌ی حوادث قرار داده بود که امیدواریم در سال جدید به 11 میلیون نفر برسد. روستاییان از اقشار آسیب‌پذیر هستند و در بودجه‌ی بنیاد برکت در سال 98 توجه ویژه‌ای به مبحث بیمه شده است.

مدیرعامل بیمه‌ی برکت وابسته به بنیاد برکت نیز در این جلسه با تأکید بر این‌که زمینه‌های متعددی برای همکاری میان این بیمه و صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر وجود دارد، عنوان کرد: در سال گذشته منازل روستایی 6 استان کشور تحت پوشش بیمه‌ی حوادث قرار گرفته‌اند که امیدواریم در سال 98، حداقل 50 درصد از خانه‌های روستایی کشور را بیمه کنیم.

احمد طالبی ادامه داد: بیمه‌ی برکت در حوزه‌ی بیمه‌ی محصولات کشاورزی، باغداری و طیور شروع به فعالیت کرده است. البته فرآیند سنگینی است، چراکه علی‌رغم گسترده بودن، تا به امروز شرکت‌های بیمه در آن ورود نکرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: صندوق بیمه‌ی اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر 1800 کارگزار در سراسر کشور دارد که امیدواریم با همکاری‌های بیش‌تر بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اشتغال روابط عمومی سرمایه کشاورزی نهاد ریاست جمهوری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری

به گزارش خبرنگار مهر، فروغ شباهنگ ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: یکهزار و ۲۰۰ بیمار مبتلا به تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و پیوند کلیه و ام اس در استان با عنوان بیماران خاص تحت پوشش بیمه سلامت بودند و اکنون صندوق بیماران خاص، سخت درمان و بیماری نادر تشکیل شده است.

وی بیان داشت: ۲۶۵ بیمار مبتلا به تالاسمی در استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند و این بیماران خدمات مرتبط با بیماری خاص خود را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

شباهنگ تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ با ایجاد صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر ۱۰۷ گروه بیماری تحت حمایت قرار گرفتند و افرادی که دارای یکی از این بیماری‌ها باشند در صورت نداشتن هر گونه پوشش بیمه‌ای می‌توانند به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند و از مزایای صندوق بهره‌مند شوند.

وی اظهار داشت: همچنین برای ۱۰ بیماری شامل تالاسمی، هموفیلی، همودیالیز، دیالیز، پیوند کلیه، ام اس، بیماری‌های متابولیک، پروانه‌ای، اوتیسم، انواع پیوندها، سرطان و بیماری روانی مزمن تعهدات دندان پزشکی تعریف شده و این افراد در قالب سقف ریالی تعیین شده و رعایت ضوابط مربوط، توسط وزارت بهداشت می‌توانند خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

شباهنگ تصریح کرد: بیماران حساب‌های پرداختی خود را به بیمه سلامت تحویل داده و هزینه‌ها را دریافت می‌کنند.

کد خبر 6099442

دیگر خبرها

  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • ۳۰۰ ثانیه با خبر چهارمحال و بختیاری+فیلم
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه