Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

سفیر ایران در عمان گفت: ظرف دو هفته آینده یک خط کشتیرانی دیگر بین ایران و عمان نیز شروع به کار خواهد کرد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از مهر، ۱۲۰ تن از فعالان در بخش‌های مختلف تجاری و اقتصادی روز سه شنبه ۲۷ فروردین در محل سفارت کشورمان در عمان با حجت الاسلام نوری شاهرودی سفیر ایران در عمان دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار که با حضور رایزنان تجاری و اقتصادی سفارت برگزار شد، حجت الاسلام نوری شاهرودی ضمن خوش آمد گویی و ابراز خوشحالی و مسرت از دیدار با چنین جمع فعال و با انگیزه‌ای اظهار داشت: ما در حال حاضر هیچ گونه مشکلی با عمان نداریم که بارزترین نشانه آن سفر آسان چنین جمعی به عمان و برگزاری این نشست است.

نشانه دیگر آن که در حال حاضر کمیته نظامی مشترک ما در عمان حضور دارد و در روزهای آینده مانور مشترک برگزار می‌کنیم. همزمان قائم مقام وزیر کشاورزی عمان هم در ایران است و قراردادهایی نیز بخصوص در زمینه شیلات امضا خواهد شد.

وی افزود: ایران و عمان در کنار قرابت‌های فرهنگی و همسایگی از یک روابط مطلوب و پایداری برخوردارند. سفارت ظرف دو سال اخیر بسیار تلاش کرده تا تسهیلات قابل توجهی را در زمینه رفت و آمد هموطنان ایرانی به عمان فراهم کند و در نتیجه آن برخلاف گذشته که گرفتن ویزا چند ماه طول می‌کشید آن هم با هزینه بسیار بالا، امروز دریافت روادید در فرودگاه با هزینه بسیار اندک نسبت به قبل میسر است و از طرفی روادید عمانی‌ها را نیز برداشته ایم یعنی عمانی‌ها برای رفتن به ایران دیگر نیاز به اخذ روادید ندارند و این بدین معناست که رفت و آمد آن‌ها هم بسیار تسهیل شده و کار با آن‌ها بسیار راحت تر شده که این امر برای رونق کسب و کار بسیار مفید است.

سفیر کشورمان در عمان گفت: از اقدامات دیگری که برای تسهیل رفت و آمد ایرانیان انجام داده ایم، افزایش پروازها از ۲۰ پرواز به ۴۸ پرواز در هفته بوده و خطوط کشتیرانی نیز افزایش یافته به طوری که ظرف دو هفته آینده یک خط کشتیرانی دیگر نیز شروع به کار خواهد کرد. نکته دیگر آن است که به عمان باید به عنوان یک بازار ۵۰۰ میلیونی نگریست نه یک بازار ۵ میلیونی چرا که از طریق این کشور می‌توان حتی تا آفریقای جنوبی نیز به راحتی کالا صادر کرد.

وی در ادامه به حجم تجارت با عمان اشاره کرد و افزود: حجم تجارت در مدت ۱۱ ماهه سال ۹۷، ۷۰۰ میلیون دلار بوده که از این میزان ۲۵۰ میلیون دلار ارزش واردات ایران از عمان و ۲۸۱ میلیون دلار تبادل تجاری به نفع ایران است و برآورد ما این است که این مقدار در آینده نزدیک به یک میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

هیأت مزبور به لحاظ تعداد بزرگترین هیأت تجاری ایرانی بوده که ظرف دو سال گذشته به عمان سفر کرده است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: خطوط کشتیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده

تحت سه سناریوی نه چندان خوش بینانه وزارت اقتصاد روسیه، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور ممکن است در چهار سال آینده، متوقف شود.

به گزارش ایسنا، تحت سناریوهای «محافظه کارانه» و «استرس» وزارت اقتصاد روسیه که علنی نشده است، تولید ال‌ان‌جی روسیه ممکن است در فاصله سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۵، در ۳۸.۶ میلیون تن ثابت بماند.

طبق سندی که توسط رویترز مشاهده شده، سناریوی پایه که خوش بینانه ترین سناریو است، رشد تولید از ۳۳.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳، به ۵۶.۶ میلیون تن در سال ۲۰۲۷ را پیش بینی کرده است.

روسیه اعلام کرده است که با کارخانه های جدید واقع در منطقه آرکتیک، می‌خواهد ۲۰ درصد از بازار جهانی ال‌ان‌جی را در فاصله سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ تامین کند که در مقایسه با حدود هشت درصد فعلی، بالاتر است.

با این حال، تحریم‌های غربی متعدد، موانعی را به خصوص برای پروژه جدید «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» به وجود آورده اند که پس از آغاز تولید در دسامبر، هنوز محموله‌ای را صادر نکرده است.

این پروژه قرار است به یکی از بزرگترین کارخانه های روسیه با تولید سالانه ۱۹.۸ میلیون تن ال‌ان‌جی و ۱.۶ میلیون تن میعانات گازی ثابت از سه واحد، تبدیل شود.

منابع آگاه اظهار کرده اند: تبدیل متان به مایع در دمای منفی ۱۶۳ درجه، اکنون در این کارخانه متوقف شده است. شرکت گازپروم همچنین آغاز فعالیت مجتمع گازی عظیم در بندر اوست لوگا را از زمان خروج شرکتهای غربی پس از آغاز جنگ اوکراین، به تاخیر انداخته است.

بر اساس گزارش رویترز، روسیه در حال حاضر دو کارخانه ال‌ان‌جی بزرگ شامل کارخانه یامال ال‌ان‌جی نواتک و ساخالین ۲ گازپروم دارد که اولی حدود ۲۰ میلیون تن و دومی بیش از ۱۰ میلیون تن ال‌ان‌جی در سال میلادی گذشته، تولید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • آغاز ضبط برنامه مناظرات نامزدهای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای مرکز لرستان
  • عمان و امارات خواستار خویشتنداری ایران و اسرائیل شدند
  • آغاز ثبت‌نام ترمیم نمرات و ایجاد سابقه تحصیلی از هفته آینده
  • کاهش شدت وزش باد در ایلام/آغاز بارش‌ها از هفته آینده
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده