Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: همایش «نظریه علم اسلامی و کاربست آن در نظام آموزش و پرورش» برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «نجف لک زایی» امروز(چهارشنبه 28 فروردین در نشست خبری همایش نظریه علم اسلامی و کاربست آن در نظام آموزش و پرورش که در سالن جلسات سازمان تبلیغات برگزار شد، گفت: موضوع بررسی جایگاه نظریه علم اسلامی و کاربرد آن در آموزش و پرورش سابقه ای 10 ساله دارد که این موضوع را امروز با نگاه علمی و پژوهشی دنبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی افزود: آن زمان وقتی گزارشی از شیوه تألیف کتب درسی آموزش و پرورش به رهبر معظم انقلاب داده شد، ایشان گفتند که شما بر اساس کدام نظریه اسلامی این کار را می‌ کنید؟ آنها گفتند نظریه خاصی نداریم ولی تلاش می‌ کنیم که کتب خارج از مبانی اسلامی نباشد که ایشان فرمودند: شما باید نظریه روشنی را در حوزه علم دینی به عنوان مبنای کار خود انتخاب کنید.


وی با اشاره به دغدغه های رهبر معظم انقلاب درباره استفاده از نظریه علم اسلامی در تألیف کتاب های درسی تصریح کرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش در رابطه با بهره گیری از نظریه علم اسلامی به پژوهشگاه علم و فرهنگ مراجعه می کنند و در سال 96 بررسی این نظریه بر عهده این پژوهشگاه در قم قرار گرفت.


لک زایی دیدگاه های موجود را همسو با خواسته رهبری مطابقت ندانست و اظهار داشت: بر این اساس فصل جدیدی از پژوهش را در پژوهشگاه آغاز کردیم که خروجی آن نیز برگزاری این همایش است.


وی تأکید کرد که همایش نظریه علم اسلامی و کاربست آن در نظام آموزش و پرورش از سوی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی با همکاری سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در قم برگزار می شود.


رئیس شورای سیاست گذاری همایش ادامه داد: میزآموزش و پرورش نیز از سوی دفتر تبلیغات اسلامی شکل گرفت و با بررسی های گوناگون نظریه علم اسلامی حضرت آیت الله جوادی‌آملی انتخاب شد و پیرامون این نظریه نشست های مختلفی برگزار و نظریات دیگری نیز مورد نقد و بررسی قرار گرفت.


وی خاطرنشان ساخت: با فعالیت های پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی و تشکیل میز آموزش و پرورش در دفتر تبلیغات اسلامی و برگزاری جلسات و ارائه گزارش های علمی و انجام پژوهش های راهبردی و بررسی نظریه های مختلف به خروجی مناسبی در برگزاری همایش دست یافتیم.


لک زایی در بخش پایانی سخنان خود گفت که این همایش از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 5 اردیبهشت آغاز خواهد شد و تا ساعت 19 ادامه می یابد و علاوه بر سخنرانی ها، از 13  اثر در حوزه علم دینی رونمایی می شود.

پایان پیام/549

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان سیل خسارت سیل کمک به سیل زدگان خبرگزاری شبستان سیل خوزستان روز جوان اردبیل همایش نظریه علم اسلامی و کاربست آن در نظام آموزش و پرورش علوم دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد

در این همایش که جواهری معاون اداره ورزش وجوانان، لشکری مسئول بسیج ورزشکاران و صباغی شهردار قزوین هم حضور داشت توسط هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان حرکات نمایشی ورزش زورخانه‌ای اجرا شد. در همایش امروز به مناسبت 17 شوال روز ورزش پهلوانی تعداد 13 مرشد و 50 ورزشکار استان قزوین ورزش های نوین زورخانه ای را به نمایش گذاشتند.

اولین زورخانه قزوین جنب دروازه درب کوشک قزوین با نام «زوارخانه» بیش از 600 سال پیش احداث شده و محلی برای استراحت و اسکان مهمان‌هایی بوده که قصد ورود به محوطه شهر قزوین داشتند. پهلوانان شهر قزوین با این پیش‌قراولان و مهمان‌ها در این محل زورآزمایی کرده و کشتی می‌گرفتند تا به اصطلاح ضرب شستی به مهمان نشان دهند که بعدها نام این محل به زورخانه تغییر پیدا کرد. از قدیمی‌ترین زورخانه‌های فعال قزوین می‌توان به زورخانه باباشاهوردی واقع در خیابان امام خمینی انتهای بازار علافها، زورخانه نائب صدر واقع در خیابان شهدا و زورخانه آقای خیرخواه در خیابان طالقانی اشاره کرد.

امیر خسته بند رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان قزوین و مسئول مسابقات کشوری در حاشیه این مراسم گفت: هماکنون در استان قزوین 11 زورخانه وجود دارد و اولین آکادمی ورزش زورخانه ای، در زورخانه شهید رجایی قزوین به ثبت رسیده است. همچنین استان قزوین در ردیف استان‌هایی است که بیشترین آمار نونهال و نوجوان ورزشکار در این رشته را در اختیار دارد.

خسته بند تصریح کرد: در سطح کشوری با توجه به تعداد مسابقاتی که برگزار می‌شود، جایگاه شاخصی داریم و عنوان دار هستیم و 10 نفر از ورزشکاران نیز عضو تیم ملی هستند. در حال حاضر 300 ورزشکار بیمه شده و 126 ورزشکار نونهال و نوجوان وجود دارد که در آکادمی شهید رجایی تمرین می‌کنند.

خسته بند در خصوص این رشته نیز گفت: امسال با تعامل نزدیک که با اداره آموزش و پرورش صورت گرفت، تصمیم گرفته شد که این رشته به دانش آموزش داده شود و شروع به آموزش ورزش زورخانه‌ای و مرشدی دانش آموزان در مدارس انجام شد وبه نتایج مثبتی دست پیدا خواهد کرد.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228597 برچسب‌ها ورزش وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • برگزاری نخستین همایش خوشنویسی «کاتبان وحی» + تصویر