Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:52:24 GMT

سیل 3 هزار میلیارد ریال به عشایر خسارت زد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۰۲۴۶

سیل 3 هزار میلیارد ریال به عشایر خسارت زد

بجنورد - ایرنا - رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: سیل و بارندگی های از ابتدی فروردین ماه تاکنون سه هزار میلیارد ریال به بخش دام و زیر ساخت های عشایر خسارت وارد کرده است.

کرمعلی قندالی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از سد عشایری میاندشت اسفراین در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت : با اطلاع رسانی خوب و به موقعی که در هنگام بارندگی ها و سیلاب اخیر به عشایر انجام شد، هیچ گونه خسارت جانی در این حوزه نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: میزان خسارت مالی وارد شده نیز از طریق دولت جبران خواهد شد.
قندالی گفت: بارندگی سال جدید از لحاظ آب و تولید علوفه سالی به یاد ماندنی برای عشایر کشور رقم زده است که باید شکرگزار این نعمت خداوند بود.

* 4 هزار میلیارد تسهیلات اشتغال پایدار به عشایر پرداخت شد
رئیس سازمان امور عشایر کشور اظهار داشت: چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل ایجاد اشتغال پایدار روستاییان و عشایر به این قشر از جامعه پرداخت شده است.
قندالی افزود: آمادگی لازم برای جذب بیشتر این نوع تسهیلات وجود دارد که این امر با باز شدن مجدد سامانه پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایان و عشایر امکانپذیر خواهد شد.
وی با اشاره به سایر حمایت های تسهیلاتی سازمان امور عشایر به این قشر گفت: بیشتر تسهیلات این سازمان در حوزه تولید به عشایر پرداخت می شود.
قندالی افزود: سالانه 2 هزار میلیارد ریال از محل بند 'ب' ماده 52 قانون احکام دائمی به بخش سرمایه در گردش زنجیره تولید گوشت قرمز پرداخت می شود.
وی گفت: تاکنون پنج هزار میلیارد ریال اعتبار مصوب از محل ماده 10 و 12 داشته ایم که همه آن با کارمزد 4درصد و بازگشت 5ساله اختصاص یافته است.

*سد میاندشت تا 3ماه آینده بهره برداری می شود
رئیس سازمان امور عشایر کشور همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده برای سد میاندشت اسفراین گفت: این پروژه که از سال 90 آغاز شده هم اکنون 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تزریق اعتبارات تا 3ماه آینده کارهای ساختاری سد به پایان می رسد و وارد فاز خط انتقال آب به اراضی این منطقه خواهد شد.
قندالی گفت: آب سد میاندشت به 400 هکتار از اراضی این منطقه انتقال داده خواهد شد که کشت های تلفیقی باغ و زراعت در آن انجام خواهد شد.
وی افزود: با بهره برداری از این طرح، 120 خانوار عشایری این منطقه که قرار است به صورت داوطلبانه در سایت اسکان میاندشت ساماندهی شوند، می توانند علاوه بر استفاده از زیر ساخت ها و خدمات بهداشتی، فرهنگی و آموزشی از مواهب آب این سد برای کشاورزی هم استفاده کنند.
وی ظرفیت گردشگری سد میاندشت اسفراین را از دیگر قابلیت ها این پروژه دانست و افزود: چشم انداز شب های کویری منطقه سد میاندشت و همجواری آن با بارگاه احمد بن موسی (ع) ، تلفیقی از سیاحت و زیارت را در این منطقه را به وجود خواهد آورد.
شهرستان 120 هزار نفری اسفراین در 60 کیلومتری جنوب شرقی بجنورد قرار دارد که 11درصد جمعیت آن را عشایر تشکیل می دهند.
7189 / 6042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد عشاير خسارت سيل مياندشت تسهيلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر

خسرو کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در این مدت شاهد وقوع بارندگی‌های بهاری خوبی هم در سطح کشور و هم استان هستیم.

وی تصریح کرد: این بارندگی‌ها با توجه به فصل بهار و اقتضای زمانی اکثراً به‌صورت رگباری و به مدت کوتاهی است، یکی دیگر از ویژگی‌های این بارش‌ها نقطه‌ای بودن آن‌ها می‌باشد، که با اقداماتی که از قبل انجام شده، بحث اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم صورت گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از آنجایی که تقویم کوچ عشایر توسط تعدادی از عشایر رعایت نشده و قبل از ۲۵ اردیبهشت وارد استان شده‌اند، این افراد در مناطق کوهستانی غافلگیر شدند.

کیانی یادآور شد: با توجه به اخطارهای هواشناسی پیش‌بینی‌ها در این زمینه صورت گرفته و اطلاع‌رسانی‌ها به عشایر از طریق دستگاه‌های ذیربط صورت گرفته بود.

وی عنوان داشت: فرمانداران، هلال احمر، امور عشایر و سایر سازمان‌های امدادی به بحث امداد و نجات عشایر گرفتار در سیلاب‌ها پرداختند.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: حدود ۳۵۰ خانوار خصوصاً عشایر در سراسر استان دچار خسارت‌های ناشی از بارندگی به‌صورت معیشتی شدند و امدادرسانی‌ها از زمانی که بارندگی‌ها آغاز شدند و بعد از آن در حال انجام است.

کیانی یادآور شد: با توجه به صعب‌العبور بودن بسیاری از مناطق امدادرسانی‌ها کمی سخت بود و ارزیابی خسارات در حداقل زمان ممکن انجام می‌شود.

وی افزود: در این مدت گزارش‌هایی از ریزش‌های کنار جاده‌ای داشتیم که در حداقل زمان ممکن توسط عوامل راهداری بازگشایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: علاوه‌بر خسارات معیشتی وارده به عشایر، به دام‌ها نیز خساراتی وارد شده است که در حال ارزیابی و جمع‌بندی در این زمینه هستیم.

کیانی تاکید کرد: هواشناسی استان برای امروز و فردا هم پیش‌بینی بارش‌هایی را داشته و لازم است عشایر توجه لازم را در این زمینه داشته باشند.

کد خبر 6098112

دیگر خبرها

  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • خسارت سیل اخیر به عشایر کلاک بالا
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران