Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@03:37:27 GMT

مبارزه با ملخ های مهاجم در وسعت 19هزار هکتار

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۰۲۵۶

مبارزه با ملخ های مهاجم در وسعت 19هزار هکتار

حمید دولتی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: با پیوستن مجدد ناوگان هوایی، عملیات سم پاشی علیه این آفت بسیار خطرناک و ویران کننده با استفاده از دو فروند هواپیمای مخصوص از زمین و هوا زیر نظر ستاد مبارزه با ملخ هرمزگان در حال انجام است.
وی ادامه داد: برای نابودی بچه ملخ های تازه متولد شده و جلوگیری از حرکت دسته های میلیونی آنها به سمت مزارع کشاورزی، بیشترین فعالیت گروه های ردیاب و مبارزه؛ در زمین های بندرلنگه و نخیلو در غرب هرمزگان متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان خاطرنشان شد: حدود 300 نفر کارشناس و نیروی فنی آموزش دیده، در قالب گروه های ردیاب و مبارزه درحال مبارزه با دسته های ملخ بالدار صحرایی هستند تا از هجوم دسته های چند صد میلیونی آن به زمینهای زراعی و باغی این استان و استان های همجوار جلوگیری کنند.
دولتی یادآور شد: جدیدترین ریزش دسته های ملخ صحرایی بالدار عصر روز سه شنبه و صبح چهارشنبه از شهرستان حاجی آباد گزارش شده که در حال حرکت به سمت بندرعباس هستند.
این مقام مسوول بیان داشت: با توجه به بارندگی های اخیر وافزایش دمای پس از آن، تخم ملخ های بالدار زودتر به بچه ملخ تبدیل می شود و این موضوع به گروه های مستقر در مناطق آلوده برای مبارزه با این آفت خطرناک کمک می کند.
در اطلاعات منتشر شده وزارت جهاد کشاورزی آمده است: با تشکیل ستاد مرکزی مبارزه با ملخ های بالدار صحرایی در سازمان حفظ نباتات کشور و همچنین استانهای مورد حمله این آفت شامل هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و فارس، از اواخر بهمن ماه سال گذشته تاکنون همه فعالیت ها به صورت متمرکز درحال انجام است.
تامین تجهیزات لازم سم پاشی شامل انواع سم پاش وانتی و انفرادی، تراکتور و وانت های شاسی بلند برای کار در تپه ماهورها و اطراف رودخانه ها، خرید و توزیع افزون بر 110تن انواع سموم، بکار گیری ناوگان هوایی برای سم پاشی آفت ملخ بالدار صحرایی در مناطق سخت گذر کوهستانی و سواحل و همچنین همکاری با سازمانهای بین المللی ازجمله فائو از مهم ترین وظایف ستاد مبارزه با ملخ صحرایی ذکر شده است.
در این اطلاعات از کمبود اعتبارات به عنوان مشکل اصلی برای پشتیبانی از گروه های دیده بانی و مبارزه و همچنین بکارگیری انواع ماشین آلات مبارزه با این آفت ویران کننده نام برده شده است.
ستاد مبارزه با ملخ بالدار صحرایی مستقر در سازمان حفظ نباتات کشور، عرصه مبارزه شده با این آفت را در دو ماهه گذشته تاکنون بیش از 40 هزارهکتار اعلام کرده که نیمی از آن در هرمزگان است.
بنا بر پیش بینی ستاد مبارزه با ملخ های صحرایی بالدار، این رقم تا پایان خرداد ماه سال جاری به حدود 200 هزار هکتار افزایش می یابد.
در اطلاعات منتشره سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان وسعت زمین های کشاورزی این استان 156هزار هکتار با تولید سالانه دو میلیون و 340هزار تن محصول زراعی و باغی اعلام شده است.
در این اطلاعات با اشاره به ریزش دهها دسته چند صد میلیونی ملخ های بالدار صحرایی در شهرستان های هرمزگان آمده است: فعالیت هماهنگ، متمرکز و هم زمان کارشناسان مدیریت حفظ نباتات این سازمان با گروه های دیده بان و مبارزه، از وزود این آفت خطرناک به مزارع و باغ های این استان جلوگیری کرد.
6149/2094
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 جهاد کشاورزی زمین سیستان و بلوچستان کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان

 سردار نعمت‌اله باقری در حاشیه بازدید از بیمارستان صحرایی این شهرستان، اظهار کرد: سال گذشته ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق محروم استان توسط جهادگران و پزشکان بسیجی ویزیت شدند.
وی خاطرنشان کرد: امروز نیز بیش از ۲۰ تیم تخصصی و ۲۰ تیم پزشک عمومی و در مجموع بیش از ۲۷۰ نفر کادر پزشکی و مجموعه‌های هماهنگ‌کننده در خدمت مردم مناطق محروم دلفان هستند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه بیمارستان صحرایی امروز نمونه یک زنجیره درمانی است، افزود: ویزیت و معاینه مردم از خانه‌های بهداشت محله آغاز و تا درمان در بیمارستان‌های استان ادامه خواهد داشت.
باقری بیان داشت: امروز نخستین بیمارستان صحرایی و اردوی جهادی در سال جدید برپا شده و قطعا تا پایان سال این خدمت بی‌منت در دیگر مناطق محروم استان ادامه می‌یابد.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه توانمندی و تحقق شعار سال در حاشیه بیمارستان صحرایی، تصریح کرد: نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در راستای توانمندسازی و کمک به اشغال و تولید مردم دلفان نیز برپا شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • رقم هدیه روز معلم مشخص شد
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ