Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@15:00:52 GMT

دو حربه نوسان‌گیران دلار

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۰۳۸۱

دو حربه نوسان‌گیران دلار

به گفته برخی از بازیگران با تجربه بازار، زمانی که تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد، نوسان‌گیران از دو حربه برای ایجاد تغییرات قیمتی به نفع خود استفاده می‌کنند. به باور آنها، نوسان‌گیران زمانی که بازارساز عرضه خود را افزایش می‌دهد، به یکباره سعی می‌کنند خود نیز در موقعیت فروش قرار بگیرند و با بازارساز همسو رفتار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شرط این همسویی آن است که تقاضای نقدی چندانی در بازار وجود نداشته باشد. نوسان‌گیران با اضافه شدن به سمت عرضه به‌خصوص در سمت معاملات فردایی که خرید و فروش اسکناس نقدی صورت نمی‌گیرد، سعی می‌کنند قیمت را به سطوح پایین‌تر ببرند و از آنجا یک بار دیگر خریدهای واقعی یا فردایی را کلید بزنند.

در این روش، آنها از یکسو به‌طور مستقیم با بازارساز مواجه نمی‌شوند و ازسوی دیگر به جای تاکید بر سطوح قیمتی بیشتر بر دامنه‌های نوسانی توجه می‌کنند. حربه دوم نوسان‌گیری دلالان در روزهایی که تقاضای بازار کم است، استفاده از اخبار برای ایجاد جوهای نوسانی موقت در بازار است. البته نوسان‌گیران بیشتر این شیوه را پس از پایان کار صرافی‌های بانکی به کار می‌بندند و نوسان ایجاد شده نیز بیشتر از یک ساعت به طول نمی‌انجامد. اگر نوسان‌گیران امید داشته باشند که جوسازی انتهای روز آنها تاثیر زیادی بر بازار داشته باشد، معمولا تا آغاز معاملات در روز بعد صبر می‌کنند تا واکنش سایر معامله‌گران را حدس بزنند و براساس آن، رفتار خود را ادامه یا تغییر می‌دهند.  

در مقابل، در روزهایی که تقاضای نقدی نسبتا مناسبی در بازار وجود داشته باشد، نوسان‌گیران پی‌در‌پی سعی می‌کنند سقف قیمتی را در معاملات فردایی بالاتر ببرند و از این طریق قیمت نقدی بازار را نیز تحت تاثیر قرار دهند. هدف آنها از این رفتار آن است که با افزایش فاصله قیمتی خود با بازارساز زمینه‌ساز ورود تقاضای آربیتراژی شوند. در شرایطی که تقاضای زیادی در بازار نیست، فاصله بین قیمت‌های بازار آزاد و صرافی‌های بانکی به ندرت به بالای ۲۰۰ تومان می‌رسد. دیروز نیز این فاصله حدود ۱۰۰ تومان بود؛ درحالی‌که قیمت دلار بر تابلوی صرافی‌های بانکی ۱۳ هزار و ۵۵۰ تومان بود، در بازار آزاد خرید و فروشدلار در میانه کانال ۱۳ هزار و ۶۰۰ تومان صورت می‌گرفت.

هم جهت با کاهش قیمت دلار، دیروز سکه تمام بهار آزادی نیز توان افزایشی خاصی نداشت و بیشتر در مسیر کاهشی حرکت کرد. حدود ساعت ۴ بعدازظهر، فلز گرانبهای داخلی روی عدد ۴ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان قرار گرفت که نشان دهنده کاهش ۱۳۰ هزار تومانی نسبت به روز سوم هفته بود. در کنار افت دلار، یکی دیگر از عواملی که قیمت سکه تمام را تحت‌فشار قرار داده است، نزول بهای اونس در بازارهای جهانی به محدوده هزار و ۲۸۰ دلار بود.  به گفته برخی فعالان، پس از ساعت ۴ بعدازظهر سکه و دلار افت بیشتری را نیز تجربه کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار باز هم نزولی شد

شواهد ناشن دهنده کاهش قیمت ارز در بازار غیر رسمی است.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ بر اساس بازدید میدانی خبرنگار بازارنیوز، قیمت ارز بازار غیررسمی(آزاد) نسبت به پیش از تعطیلی‌ اخیر، کاهشی شده است.

بنا بر این گزارش میدانی، دلار  تا ساعت 14 امروز(یکشنبه 16 اردیبهشت)، در بازار 60 هزار و 500 تومان قیمت خورده که البته خرید و فروش چندانی در بازار رخ نمی‌دهد و دلار با قیمت های پایین‌تر هم خریدار ندارد.

گفتنی است؛ اقدامات بانک مرکزی در کنترل بازار آزاد، منجر به کاهش نرخ ارز در این بازار شده است.

پایان پیام//

برچسب ها: ارز ، قیمت ارز ، نرخ ارز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAA

دیگر خبرها

  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • دلار باز هم نزولی شد
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!