Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - معاون اجتماعی ناجا گفت: جابجایی شهروندان و تخلیه روستاهای سیل زده از حساسیت بالایی برخوردار بوده و در صورت نبود اتحاد و همدلی بین مردم و نیروی انتظامی ، شاید تبعات سوء سیاسی، اجتماعی و امنیتی به همراه داشت.

به گزارش ایرنا، سردار احمد نوریان روز چهارشنبه با حضور در مناطق شهری و روستایی درگیر سیل در خوزستان، ابعاد و میزان خسارت وارده ناشی از سیل را به این استان نسبت به سایر استان ها از جمله گلستان و لرستان غیرقابل مقایسه برشمرد و گفت: تبعات و آسیب های سیل خوزستان از جهتی ترکیبی از صدمات و خسارات وارده به استان‌های دیگر است چرا که از یک طرف شاهد آبگرفتگی شهرها و روستاها و به زیر آب رفتن منازل روستاییان هستیم و از سوی دیگر خسارات زیادی به مزارع کشاورزی، دام ها و منازل مردم مقاوم و انقلابی خوزستان وارد ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی پس از پایش هوایی و گشت زمینی و بازدید از مناطق مختلف خوزستان گفت: اکنون به لحاظ مساحتی نیمی از این استان مورد تهدید سیل قرار گرفته و 13 شهرستان درگیر تبعات ناشی از این حادثه شده اند که تا امروز برای جلوگیری از خسارات انسانی 270 روستا تخلیه و ساکنان آن با همکاری عوامل نیروی انتظامی در کنار سایر ارگان ها به مناطق امن و اردوگاه ها منتقل شده اند.
سخنگوی ناجا تلاش شبانه‌روزی عوامل انتظامی در توجیه، ترغیب و تشویق مردم به تخلیه منازل و روستاها و انتقال آنها به نقاط امن را قابل تقدیر و نوعی مهندسی اجتماعی برشمرد و افزود: بر خلاف شایعات مخرب دشمنان، انتقال 120 هزار نفر از شهروندان سیل زده خوزستانی به بیش از 90اردوگاه اسکان اضطراری حاکی از ارتباط مناسب نیروی انتظامی و مردم و اعتماد شهروندان به مسئولان بومی استان است.
وی،مدیریت امور ترافیکی شهرهای بحران زده و جاده های اصلی استان، برقراری نظم و امنیت مناطق سیل زده، امداد و نجات سیل زدگان، نظارت بر امنیت و استقرار در موکب ها و فعالیت گروه های جهادی و حفاظت سیل بندها را از دیگر ماموریت های پلیس در استان های سیل زده به ویژه خوزستان بیان کرد و افزود: پیشبرد ماموریت دستگاه‌ها، نهادهای امدادی و خدماتی و همچنین کمک و همیاری سیل زدگان در سایه امنیت برقرار شده توسط پلیس مقدور است.
وی ادامه داد: معاونت اجتماعی ناجا به منظور کاهش آلام و تسکین رنج های مردم بر اثر تخلیه روستاها و منازل و یا از دست دادن اموال و زمین‌های کشاورزی آنها و پذیرش شیوه جدید زندگی در اردوگاه ها اقدام به تشکیل تیم های مداخله در بحران با حضور مشاوران و مددکاران اجتماعی کرده که در طول این مدت با سرکشی به مناطق درگیر سیل و اردوگاه ها مشاوره لازم را ارایه کردند.
معاون اجتماعی ناجا تقاضای غالب ساکنان مناطق سیل زده را بازسازی منازل و پرداخت خسارت ناشی از سیل به زمین های کشاورزی دانست و افزود: فضای خوزستان و کمک ها و سیل مهربانی هموطنان به این خاک مقدس که با عشق و انگیزه برای خدمت رسانی آمده‌اند، یادآور دوران دفاع مقدس است.
به گفته وزیر کشور 400 هزار نفر در معرض سیلی هستند که از فروردین در خوزستان جاری شده است. بیش از 270 روستا و 9 شهر در خوزستان هشدار تخلیه گرفته و بیش از یکصد روستا تخلیه شده اند.
جمعیت هلال احمر خوزستان اعلام کرده که بیش از 170 هزار نفر در خوزستان امدادرسانی شده اند.
7152/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 ناجا معاون اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر توسعه اجتماعی عمان که به دعوت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، به ایران آمده است بعد از بازدید از اکسپوی ایران و آشنایی با دستاوردهای جمهوری اسلامی همچنین در پی بازدید از مرکز شوق زندگی تحت پوشش سازمان بهزیستی استان تهران در نشستی دوجانبه با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، مباحث مشترک بین دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

خانم لیلا احمد عواض النجار، ضمن اظهار خرسندی از مشاهداتش در مورد پیشرفت‌های بانوان ایران و برنامه‌های ایران در آسیب‌های اجتماعی، خواستار تبادل تجربیات و تنظیم برنامه‌های مشترک بین زنان ایران و عمان شد. وی همچنین شیوه‌های به کار گرفته شده در آسیب‌های اجتماعی در مرکز بهزیستی ایران را تحسین کرد.

خزعلی نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بسیار بین ایران و عمان پیشنهاد پروژه‌های مشترک در زمینه خانواده و همچنین برپایی نمایشگاه‌های مشترک برای بانوان خصوصاً در بخش صنایع دستی و شرکت‌های دانش بنیان را ارائه کرد. همچنین لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی از مسائل مورد تاکید خزعلی بود.

کد خبر 6090575

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • مهدی نصیری و توهم اتحاد
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی