Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس 'کمیته بین المللی نجات' روز چهارشنبه در واکنش به اقدام رییس جمهوری آمریکا مبنی بر وتوی طرح کنگره در زمینه پایان دادن به حمایت واشنگتن از ائتلاف عربی علیه مردم یمن، این تصمیم را چراغ سبز به ادامه جنگ در این کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، 'دیوید میلیبند' رئیس کمیته بین المللی نجات گفت: 'وتو کردن این طرح توسط رییس جمهوری ترامپ، در واقع عملا نشان دادن چراغ سبز به تداوم یافتن راهبرد جنگی است که بدترین بحران انسانی را در جهان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: 'یمن در نقطه بسیار خطرناکی از جهان قرار داد و شرایط کنونی این کشور بسیار حاد است. بیش از 10 میلیون نفر از مردم این کشور در آستانه قحطی قرار دارند. هر هفته حدود یکصد تلفات غیرنظامی در یمن وجود دارد و احتمال کشته شدن یمنی ها افزایش یافته است.'
وی با اشاره به اینکه درگیری‌ها در یمن پس از درخواست اخیر آمریکا برای برقراری آتش‌بس گسترده‌تر شده است افزود: جنگ در این کشور علاوه بر تلفات و خرابی‌هایی که بر جای گذاشته، کار برای کمک‌های بشردوستانه را نیز دشوار کرده است. درگیری‌ها در شمال استان ضالع منجر به بسته شدن محور شمال جنوب کشوری شده که از نظر ابتلا به وبا رکورد زده و اینک 14 میلیون یمنی در معرض قحطی قرار دارند.
میلیبند که در سال‌های 2007 تا 2010 میلادی وزیر امورخارجه انگلیس بود چندی پیش در مصاحبه با نشریه ایندیپندنت گفته بود: بحران انسانی در یمن هر روز عمیق‌تر می‌شود. سازمان برنامه جهانی غذا به ‌تازگی گزارش داد که ورود مواد غذایی به یمن از طریق بندر حدیده به نصف رسیده است.
در همین ارتباط، نانسی پلوسی رییس دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا پس از وتوی قطعنامه کنگره برای قطع حمایت از ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان در جنگ یمن از سوی دونالد ترامپ، از این اقدام انتقاد کرد.
پلوسی در پیامی توئیتری نوشت: مناقشه یمن یک بحرانی انسانی فجیع است که وجدان همه جهان را به چالش می کشد. اما رییس جمهوری (ترامپ) بدبینانه تصمیم گرفته رای هر دو حزب و هر دو رکن کنگره را زیرپا گذاشته و به دخالت ننگین آمریکا در این بحران اندوهناک استمرار بخشد.
وی با تاکید بر اینکه این مناقشه باید هم اکنون پایان یابد، افزود: مجلس نمایندگان از رییس جمهوری می خواهد که صلح را بر سیاست اولویت دهد و با ما در راستای راه حلی برای پایان دادن به این بحران و نجات جان انسان ها همکاری کند.
ترامپ بامداد چهارشنبه برای دومین بار از وتو در مقابل مصوبات کنگره استفاده کرد و در نامه ای خطاب به سنای کشورش نوشت که این قعطنامه «غیرضروری» بوده و بر روابط خارجی ایالات متحده تاثیر منفی دارد.
این قطعنامه که ماه گذشته در سنای آمریکا تصویب شد، 15 فروردین ماه در مجلس نمایندگان این کشور نیز با اکثریت آرا مورد تصوب قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، عربستان و امارات متحده عربی، از ششم فروردین سال 94 در ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن رئیس‌جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده‌خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند.
اروپام**9041**شبس**1613

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي يمن ديويد ميليبند آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد

به گزارش همشهری آنلاین، در نشست هیات رسانه‌ای بازدید کننده ایران به ریاست فرشاد مهدی‌پور، معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با هیات کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق به ریاست علی الموید که در بغداد برگزار شد، دو طرف درباره گسترش همکاری های دوجانبه رسانه‌ای، مدیریت تولید محتوا، جلوگیری از اخبار جعلی و تشکیل اتاق فکر مشترک و همچنین بازتاب جهانی مراسم اربعین رایزنی و تبادل نظر کردند.

در این نشست فرشاد مهدی پور با تاکید بر اولویت دادن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام، پیشنهاد کرد رویداد بزرگی با حضور فعالان رسانه‌ای حامی فلسطین در کشور عراق برگزار شود تا از ظرفیتهای آحاد و افکار عمومی کشورهای اسلامی استفاده شود.

همچنین علی الموید، رئیس کمیسون رسانه و ارتباطات عراق نیز در این نشست ضمن تاکید بر گسترش روابط رسانه‌ای دو کشور ایران و عراق، پرداختن به اهمیت مسئله فلسطین را ضروری دانست و گفت: اربعین همیشه استمرار داشته است و دارد و مسئله فلسطین نیز تا پیروزی کامل امت اسلام و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت‌.

وی افزود: استفاده از کلمه اسرائیل در رسانه‌های عراق ممنوع شده است و بجای آن از رژیم صهیونیستی یا رژیم غاصب صهیونیستی استفاده می‌شود. فشارهایی از سوی آمریکا و برخی کشورها برای جلوگیری از اجرای آن وارد شد اما این مسئله قانونی و اجرایی شده است.

رئیس کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق در ادامه گفت: روز جمعه همه دانشگاه‌های عراق شاهد برپایی تظاهرات در حمایت و همبستگی با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا که مورد سرکوب و ضرب و شتم قرار گرفتند بود.

وی همچنین درباره موضع دولت عراق بیان کرد: نخست وزیر در نشست سازمان ملل و همچنین گفت‌وگو با بایدن، دفاع مقتدرانه‌ای ملت مظلوم فلسطین‌ کرد که بی‌سابقه بود.

الموید در ادامه با اشاره به برگزاری همایش کشورهای عربی در امارات متحده عربی در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: این همایش را به کارزار بزرگ عربی دفاع از ملت فلسطین تبدیل خواهیم کرد و به برخی کشورها اعلام کرده‌ایم و آن‌ها هم استقبال کرده‌اند.

کد خبر 849129 منبع: ایسنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه رژيم صهيونيستى عراق

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ