Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@23:30:16 GMT

تاکید وزیر ورزش بر صرفه‌جویی اقتصادی در ورزش

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۲۳۳۷

ساعت 24- وزیر ورزش وجوانان با تاکید بر صرفه‌جویی اقتصادی گفت: جامعه ورزش همانند مردم باید مشکلات را تحمل کند.

 مسعود سلطانی‌فر در نشست رؤسای فدراسیون‌های ورزشی اظهار کرد: تشکر می‌کنم از کسانی که از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری حضور یافته و و در خصوص تکنولوژی‌های جدید نانو صحبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ورزش کشور به این تکنولوژی‌ها نیاز خواهد داشت، گفت: در هر سه بخش فضاها، لباس‌ها و دیگر خدمات دیگر ما می‌توانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم و ضریب بهره‌وری خودمان را بالا ببریم.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش در ارتباط با امداد رسانی جامعه ورزش به آسیب‌دیدگان از سیل افزود: از روزهای نخست فروردین برای کمک به سیل زدگان فعال شدیم و فدراسیون‌ها و سازمان‌های مردم نهاد به میدان آمدند و در این ارتباط بیش از ۱۱۰۰ سالن در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار گرفت و در این مدت بیش از ۷۰۰ سالن در این مدت مورد استفاده قرار گرفت.
او همچنین به خسارت‌هایی که در سیل اخیر به زیر ساختهای ورزشی وارد شده اشاره کرد و گفت: در شهرهای آسیب دیده از سیل بیش از ۱۰۰ سالن در چند استان ما خسارت دید و برای تعمیر آنها سعی می‌کنیم منابعی را برای جبران این خسارات دریافت کنیم‌.

سلطانی‌فر حضور مؤثر فدراسیون‌های ورزشی در امداد رسانی را مورد توجه قرار داد و افزود: فدراسیون‌های قایقرانی، کوهنوردی، اتومبیلرانی، نجات غریق و دیگر فدراسیون‌ها به همراه هیأت‌های استانی فعال بودند ضمن اینکه در صحبت‌هایی که با استانداران استان‌های سیل‌زده داشتیم اکثراً از عملکرد ادارات کل ورزش استان‌ها راضی بودند.

وی با تاکید بر اینکه تلاش شده در این مدت برنامه‌های جامعه ورزش برای کمک به مردم سیل زده متمرکز شود، اظهار کرد: سیل اخیر ممکن است که در برخی مکان‌ها فروکش کرده باشد ولی باید این موضوع را دانست که در برخی از استان‌ها هنوز مردم درگیر عوارض این حادثه طبیعی هستند.

سلطانی فر خاطرنشان کرد: بیش از ۴۰۰ روستا در خوزستان تخلیه شده است. امروز آقای رئیس‌جمهور تاکید داشتند که با توجه به وضعیت بد اسکان موقت در استان‌های سیل زده بویژه خوزستان کمک کنیم که وضعیت بهتری برای مردم ایجاد شود.

وزیر ورزش وجوانان ادامه داد: شاید تا یکسال دیگر مردم این استان‌ها درگیر عوارض سیل باشند و باید این موضوع را توجه داشته باشیم که کمک‌ها همچنان ادامه‌دار باشد و از منابع و امکاناتی که جمع آوری می‌کنیم به این استان‌ها ارسال کنیم.

وزیر ورزش با اشاره به شرایط حساس کنونی، صرفه‌جویی در اعزام‌ها و منابع ارزی و ریالی را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما در سال ۹۸ این موضوع خواهد بود.

وی افزود: باید از صرف هزینه‌های بیهوده از جمله برپایی همایش‌ها، نشست‌ها، سفرها و اعزام‌های غیر ضرور ممانعت به عمل آید و برنامه‌های ورزشی در جهت کسب سهمیه المپیک تدوین و اجرایی شود.

او با بیان اینکه باید درک درستی از شرایط اقتصادی کشور که درگیر تحریم‌های غیرعادلانه است داشته باشیم خاطرنشان کرد: همچنان که مردم فشار را در این وضعیت تحمل می‌کنند باید در ورزش نیز صرفه‌جویی کنیم.

سلطانی‌فر افزود: دشمن دیگر با دولت یا نظام کار ندارد بلکه با عملکرد اخیر خودش نشان داد که به فکر مردم ایران نیز نیست و سازمان‌های مردم نهاد را نیز تحریم کرده است.
وی در پایان گفت: هر چند تجربه نشان داده که هیچ چیزی بالاتر از اراده ملت نیست.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مسعود سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: تنوع نرخ ارز ام الفساد است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد:

تولیدکنندگان باید بتوانند کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت گفت: زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مساله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

علی آبادی بیان کرد: رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است و در این راستا هرساله آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌کند تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان محقق شود.

وی با اشاره به موضوع مغفول ماندن اکتشاف در معادن تاکید کرد: دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد حمایت می‌کند.

علی آبادی افزود: هر ماشین آلات معدنی که در کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست.

وزیر صمت تاکید کرد: چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وزیر صمت ضمن تاکید بر اینکه مسائل باید پیش از حل شدن اولویت بندی شود، افزود: به نظر بنده به عنوان یک صنعت گر اولویت اصلی مسائل تحریم نیست و تنوع نرخ ارز ام الفساد است.

علی آبادی تاکید کرد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند و در این راستا رعایت قانون الزامی است.

وی تصریح کرد: مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد و قول مساعد داده می‌شود چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

وزیر صمت بیان کرد: به نظر می‌رسد امسال تا ۵۰ میلیارد دلار ارز تأمین خواهد شد که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

علی آبادی اضافه کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که اگر کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

وزیر صمت در خصوص انرژی و برق بیان کرد: برخی صنایع در کشور به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و اگر انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

علی آبادی با اشاره به شعار انتخابی سال از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: طبق این فرمایش باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم که این ظرفیت نیز وجود دارد و فعالان اقتصادی باید این ظرفیت‌ها را به نمایش بگذارند.

وی افزود: تمام تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی هستند و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت با اشاره به اینکه مشکل اساسی اراک آلودگی هوا است، گفت: نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.

علی آبادی با تاکید بر اینکه ایران باید صنعتی شود افزود: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شوند.

وی گفت: همچنین کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی بودن حرکت کنند.

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • (ویدئو) وزیر ورزش: صداوسیما باید «حق پخش» را بدهد، چون باشگاه‌های ما الان از این حق محروم هستند
  • ببینید | کَل‌کَل عجیب مجری تلویزیون با وزیر ورزش روی آنتن زنده
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • وزیر صمت: تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب