Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: بازتوانی جسمی و روحی سیل زدگان در اولویت فعالیت مجموعه امور بانون و خانواده خوزستان قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، سیده فرانک موسوی عصر امروز چهارشنبه 28 فروردین ماه، در جلسه ستاد بحران خوزستان که خود ریاست آن را بر عهده داشت، اظهار کرد: مجموعه مدیریت بحران استان، ارتش، سپاه حضرت ولیعصر، بسیج، آموزش و پرورش و سایر ارگانها در جهت مدیریت سیل و کمک به سیل زدگان تلاش های بی وقفه و بسیاری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اهمیت بازتوانی سیل زدگان، افزود: بازتوانی جسمی و همچنین روحی روانی سیل زدگان باید مورد توجه قرار گیرد که این امر در دستور کار قرار داشته و از اولویت های ما است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان بیان کرد: با همکاری امور روستایی استان، مناطق سیل زده روستایی که از بحران خارج شده اند، فعالیت های ما در زمینه بازتوانی آنان آغاز خواهد شد.

وی با تقدیر از استان های معین خوزستان در تأمین ماشین آلات و اقلام مورد نیاز، گفت: اقشار مختلف مردم از شهرهای مختلف به مناطق سیل زده استان آمده و در کنار نیروهای دولتی در خدمت سیل زدگان بوده اند.

موسوی با اشاره به اینکه کودکان و زنان در موقع بروز بلایای طبیعی از جمله سیل آسیب پذیرتر هستند، عنوان کرد: لزوم توجه به وضعیت زنان و کودکان گرفتار در سیل از جمله اهدافی است که به دنبال آن هستیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: باید این همدلی و همکاری در خدمت رسانی به سیل زدگان علاوه بر زمان وقوع بحران، در مواقعی که بحرانی وجود ندارد نیز، حفظ شود و ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امور روستایی خدمت رسانی زنان سیل کودکان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۲۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شفیعی روز سه شنبه در دیدار مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به تربیت نیروی مؤمن، متعهد و متخصص انقلابی به عنوان یکی از مهمترین اهداف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: تحقق عدالت فرهنگی، نهضت بازگشت به مساجد و احیای کارکردهای اصلی مساجد از مهمترین رویکردها و سیاست‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ستاد استان توانسته است سال گذشته با بهره مندی از ظرفیت شبکه منظم و منسجم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در نیل به اهداف پیش بینی شده کارنامه موفقی داشته باشد.

شفیعی توجه به موضوع زن و خانواده را از محورهای مهم فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در سال جاری دانست و افزود: در برهه‌ای که دشمن با تمام ابزارهای علمی، فرهنگی و رسانه‌ای خود موضوع زن و خانواده را سوژه‌ای علیه باورهای دینی و اجتماعی مردم قرار داده است، نیازمند نقش‌آفرینی بانوان در تمامی عرصه‌ها هستیم.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ادامه داد: در راستای اهداف کلان حوزه زن و خانواده به دنبال ایجاد شبکه فعالیت‌ها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی منطبق بر الگوی تعالی دختران و بانوان ایرانی بوده و در این راستا آماده همکاری و تعامل با اداره کل امور بانوان استانداری و دیگر نهادهای هم سو هستیم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در توجه اساسی به سه موضوع مسجد، مدرسه و مادر به عنوان بهترین راهبرد برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی اظهار کرد: توجه به موضوع زن و خانواده در مساجد و ایجاد فضای‌های فرهنگی مرتبط با این موضوع به نوبه خود در موضوع ازدواج و فرزندآوری نیز تأثیرات مثبت و سازنده خواهد داشت.

«زهرا کوهی» با توصیف مساجد به عنوان محل اطمینان خانواده‌ها گفت: ترسیم چشم انداز و افق فعالیت بر اساس فرمایشات امامین انقلاب، احیای کارکردهای اصلی مساجد بویژه تولید و بازتولید روحیه جهادی و انقلابی، توجه به موضوع زن و خانواده، الگوسازی، انجام کار تخصصی بدور از موازی کاری با رویکرد هم افزایی از مهمترین رسالت‌های کانون‌های فرهنگی هنری بوده و دفتر امور زنان و خانواده استانداری آماده همکاری با ستاد کانون‌های فرهنگی هنری در راستای تقویت این مأموریت هاست.

کد خبر 6099829

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر