Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@21:57:15 GMT

به جای تفکیک وزارت؛ دخالت‌ها را کم کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۴۶۹۴

به جای تفکیک وزارت؛ دخالت‌ها را کم کنند

به گزارش جهان نيوز، دقیقا هفت سال پیش بود که نسخه پرونده ادغام دو وزارتخانه «صنایع و معادن» و «بازرگانی» از سوی موافقان این طرح جهت کوچک‌سازی و کاهش هزینه‌های دولت پیچیده شد و در نهایت دو وزارتخانه در هم ادغام و وزارتخانه فعلی یعنی صنعت، معدن و تجارت را تشکیل دادند، اما دولت دوازدهم دوباره پای تفکیک این دو وزارت‌خانه را به میان کشیده و حالا با موافقت مجلسی‌ها قرار است دو وزارتخانه «تجارت و توسعه» و «صنعت و معدن» مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حالا مخالفان این طرح براین باورند که تفکیک این دو وزارتخانه می‌تواند آثار سویی را همچون افزایش نرخ ارز و همچنین تضعیف تولید را به همراه داشته باشد.
  در همین حال محمدرضا انصاری، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران از آن دسته فعالان اقتصادی‌ است که نسبت به تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت مخالف است و نقدهایی دارد.

او در پاسخ به این پرسش که طرح تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت چقدر جدی است؟ به تجارت‎نیوز گفت: سال گذشته موضع بخش‌خصوصی درباره تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد و ما معتقدیم که طرح تفکیک وزارت صنعت می‌تواند هزینه‌ها را افزایش دهد. مسئله این است که دولت به جای طرح تفکیک باید بار تصدی‌گری خودش را کاهش دهد. ماموریت غیرلازم را حذف کند و در امور اقتصاد و بخش‌خصوصی دخالتی نداشته باشد.   انصاری افزود: چنانچه طرح جدایی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت عملیاتی شود، میزان مدیریت افراد کاهش خواهد یافت و عملکردها ضعیف خواهد شد. متاسفانه طرح تفکیک وزارت خانه جدی است و طرفداران بسیاری دارد.

منبع: تجارت نیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 

وزیر نفت با هدف افزایش همکاری در حوزه‌های مشترک کاری با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل وزارتخانه نفت دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی، وزیر نفت و سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برای بررسی حوزه‌های مشترک و رفع چالش‌ها و مشکلات بین دو وزارتخانه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

همکاری دوجانبه درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی، پایداری و استمرار تأمین خوراک، تکمیل زنجیره ارزش، تعیین و تکلیف مطالبات بین دو وزارتخانه و حل چالش‌ها و مشکلات مواردی بود که در این دیدار بررسی شد.

معاونان دو وزیر در این دیدار به بیان نقطه نظرات خود درباره چالش‌ها و فرصت‌های همکاری دوجانبه دو وزارتخانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

وزیر نفت در این دیدار با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها، گفت: پروژه‌های متعددی برای اجرا در بخش بالادستی و پایین‌دستی در صنعت نفت مدنظر است.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت نفت و نقش فعال آن در بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، گفت: وزارت نفت توانست بخشی قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کند و صادرات نفت را از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به حدود ۱.۵ میلیون بشکه برساند.

وی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: اگر صنعت نفت در این طرح‌ها و پروژه‌ها ورود نکند، بسیاری از مصوبه‌های کشور در این زمینه اجرایی نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ورزارت نفت در تامین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح فجرانه کالابرگ نقش مهمی داشته است.

به گزارش شانا، در جریان خصوصی‌سازی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی در دهه ۸۰ شمسی، بخشی از این شرکت‌ها به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) واگذار شد. با توجه به این موضوع، همکاری بین وزارت نفت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از گذشته شد.

دیگر خبرها

  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم