Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- وزير آموزش و پرورش گفت: برگزاري آزمون در دوره ابتدايي حکم سم براي دانش‌آموزان را دارد و از نظر ما ممنوع مطلق و خط قرمز ما است.
به گزارش خبرگزاري آريا از آموزش و پرورش، سيد محمد بطحايي در ديدار با شوراي معاونين اداره کل، رؤساي ادارات آموزش و پرورش فارس و جمعي از نمايندگان مردم فارس در مجلس شوراي اسلامي در شيراز، با اشاره به طرح مسائل و مشکلات آموزش و پرورش توسط روساي ادارات و نمايندگان مجلس در اين جلسه، گفت: تا زماني که نگاه ما به مسائل آموزش و پرورش اصلاح نشود، قطعاً در 40 سال آينده نيز کساني که جاي ما مي‌آيند، همين مسائل را مرور خواهند کرد و اين مشکلات در آموزش و پرورش وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزير آموزش و پرورش گفت: مديران آموزش و پرورش بايد به راه‌هاي جديد براي حل اين مسائل فکر کنند، بيانديشند و به کار گيرند.
وي افزود: به دنبال حل به روش‌هاي قديمي نباشيم و سند تحول آمده تا اين موانع و مشکلاتي که در برابر آموزش و پرورش وجود دارد را بردارد .
بطحايي گفت: مردم  منتظر آثار سند تحول در تربيت فرزندانشان هستند و مي‌گويند اگر تحولي اتفاق افتاد، بايد وضعيت فرزندان ما بيرون از مدرسه  متفاوت شده باشد، به نحوي که ادب و ايمان آنها بالا رفته باشد، خداترس‌تر شده باشند و عاطفه  آنها تقويت شده و احترام به بزرگتر در آنها بالا رفته باشد، مسئوليت‌پذيرتر شده باشند و در خانه احساس مسئوليت بيشتري کنند.
وي در ادامه با بيان اينکه تحول در آموزش  و پرورش از دو مسير انجام مي شود، گفت: محور اصلي آموزش و پرورش عمومي تربيت و پرورش است  و اين در حالي است که همه انرژي ما در زمينه آموزش و در سطحي ترين نوع آن يعني حافظه‌محوري صرف مي شود.
وزير آموزش و پرورش با انتقاد از تشويق دانش‌آموزان توانمند در زمينه درسي و تلاش براي تقويت اندوخته‌هاي ذهني آنها، گفت: بايد مدال را به دانش‌آموزي داد که مسئوليت اجتماعي بالاتري را تمرين کرده باشد و اين روح حاکم بر سند تحول بنيادين است که نقطه هدف سند تحول است.
وي مسير اول تحول در آموزش و پرورش را تحول در محتوا عنوان کرد و گفت: براي تحقق تحول در محتوا بايد موانع برداشته شود که از جمله اين موانع مي‌توان به برگزاري آزمون در دوره ابتدايي اشاره کرد که حکم سم براي دانش‌آموزان دارد و از نظر ما  ممنوع مطلق و خط قرمز ما  است.
بطحايي با اشاره به کم شدن کتاب‌هاي کمک درسي در سال‌هاي اخير گفت: نياز دانش‌آموزان کودکي کردن و بازي کردن در مدرسه در کنار فراگيري مطالب علمي است و آموزش مفاهيم علمي هم بايد با رويکردهاي تربيتي همراه باشد که از سياست‌هاي آموزش و پرورش است لذا مديران به عنوان نماينده اين نهاد بايد اين هدف را دنبال کنند.
وي با اشاره به در اختيار قرار گرفتن دو ساعت از فعاليت‌هاي درسي دانش‌آموزان به مدرسه در قالب اجراي برنامه بوم در مدارس کشور گفت: با اجراي اين طرح يکي از آرزوهاي ديرينه آموزش و پرورش تحقق يافته و با کم کردن کتاب درسي، تلاش شده در6 پايه تحصيلي، از چهارم ابتدايي تا نهم  دوره متوسطه اول، زمينه طرح مسائل مورد نياز دانش‌آموزان در قالب فراگيري مهارت‌هاي مختلف فراهم شود.
وزير آموزش و پرورش محور اصلي تغيير را مدرسه‌محوري عنوان کرد و گفت: مدرسه‌محوري به معناي تفويض اختيار و ايجاد خلاقيت و نوآوري در مدرسه است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آزمون مدارس کتب کمک درسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امین برملا اظهار کرد: مسائل آموزشی باید ریشه‌ای‌تر تحلیل شوند و برنامه بلندمدت‌تری برای برون‌رفت از این وضعیت و رفع مشکلات انجام شود. این کار آغاز شده است، اما نیازمند کمک سایر دوستان هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این زمینه این است که در خوزستان در هدایت تحصیلی، شرایط خوبی نداشتیم و سهم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در انتها بود و در نتیجه، انتخاب رشته نادرست در نمرات امتحانات پایانی تاثیرگذار بود. تلاش برای رفع این مساله در حال انجام است و نتایج آن را خواهیم دید.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تحلیل نمرات نوبت اول و شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه گفت: بر اساس این اطلاعات، کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه بر اساس دروس هدف تعیین‌شده در حال برگزاری است.

وی افزود: ۱۰ منطقه در استان خوزستان، بضاعت علمی و نیروی انسانی ضعیف‌تر دارند که برای بهبود وضعیت این مناطق، نیرو‌های سرگروه استان در حال برگزاری همایش‌های جمع‌بندی در این مناطق هستند.

برملا ادامه داد: همچنین روزانه دو سه وبینار آموزشی در مورد دروس هدف در کانال‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود تا آموزش در دورافتاده‌ترین نقاط توسط بهترین معلمان ارائه شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت اپلیکیشن‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان توسط مولفان کتب درسی نیز استفاده شده است. در کنار آموزش، سنجش نیز در حال انجام است و آزمون‌ها از دروس هدف در سه پایه در حال برگزاری است و قرار است نتایج استخراج شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در ایام نوروز ۹ هزار دانش‌آموز در پایگاه‌های مطالعاتی شرکت کردند، گفت: بعد از کنکور، این پایگاه‌ها دوباره فعال می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های درس تصریح کرد: پیش از این، بدعت تعطیلی کلاس‌ها را داشتیم. با نظارت‌های انجام‌شده فعالیت‌های آموزشی تا روز آخر استمرار خواهد داشت.

برملا با اشاره به تلاش برای بهبود رتبه علمی خوزستان بین دیگر استان‌ها گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال حتما رتبه علمی خوزستان ارتقا می‌یابد.

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی/ اعلام قیمت کتب دوره ابتدایی
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی