Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظری پور، با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد در تغییر و اصلاح باورهای جامعه نسبت به اتفاقات خوبی که رخ می دهد، تلاش کنند، گفت: تجربیات استان ها در مقابله با بحران هایی نظیر این بحران، باید مستند شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «فریبا نظری پورکیایی»، در جلسه ستاد بحران خوزستان، اظهار کرد: طبق بازدیدهایی که در این دو روز از اردوگاه های اسکان سیل زدگان صورت گرفته، با وجود همه شبهه ها، رضایتمندی نسبی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه خوزستان شرایط سختی را گذرانده است، افزود: همه لحظه به لحظه اوضاع خوزستان را رصد می کنند و دل همه مردم برای خوزستان می تپد، همچنین همه ادارات، ارگان و سازمان های ذیربط در زمینه خدمت رسانی تلاش کرده اند.

 

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، با ابراز نگرانی از کاهش توجه به سیل زدگان با توجه به طولانی شدن شرایط سیل، اضافه کرد: دفاتر بانوان و خانواده استانداری ها در سراسر کشور مرجع متناظر کنوانسیون حقوق کودک در ایران هستند.

 

وی با اشاره به اینکه سال گذشته مصوبه مبنی بر اینکه مدیران کل بانوان و خانواده استانداری ها عضو ستاد بحران اخذ شد، هرچند که جا انداختن این مصوبه سخت است، تصریح کرد: مدیران دفاتر بانوان و خانواده استانداری ها باید در جلسات ستاد بحران شرکت کنند.

 

وی با بیان اینکه این موضوع باعث می شود تنها برای زمان بحران برنامه ریزی نشود، چون سیاست گذاری اصلی در مدیریت بحران، پیشگیری است، عنوان کرد: در فروردین امسال برای نخستین بار سخنگوی وزارت کشور عنوان کرد علاوه بر تامین خوراک و اسکان افراد هلال احمر توزیع گسترده نیازهای بهداشتی زنان و کودکان توجه کنند.

 

نظری پور، با اشاره به اینکه زنان و کودکان و سالمندان یا بیماران خاص نیازهای خاصی دارند متوجه شدم در خوزستان به این موضوع متناسب با جنسیت، سن و قومیت ها و مذهبی نیز توجه شده است، گفت: سازمان های مردم نهاد در تغییر و اصلاح باورهای جامعه نسبت به اتفاقات خوبی که رخ می دهد تلاش کنند.

 

وی با بیان اینکه اکنون به مسائل نیازهای زنان و کودکان و مسائل قومی در بحران توجه می شود که شاید سال های گذشته به آن توجه نمی شد، ابراز کرد: با توجه به تاکید وزیر کشور، تجربیات استان ها در مقابله با بحران هایی نظیر این بحران، باید مستند شود؛ ما نیازمند تکمیل، مرور و استفاده از این دانش سازمانی و تجربه امروز این بحران هستیم  و باید نقاط ضعف ها و قوت ها را بدانیم.

 

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، در خصوص تعطیلی مدارس دبستانی که توصیفی هستند، بیان کرد: این موضوع مطرح شده و باید بررسی شود که در خصوص دیرتر شروع شدن همه مدارس یا اعلام پایان سال تحصیلی دبستانی تصمیم گیری شود.

 

وی همچنین در خصوص بازگشت سیل زدگان به محل سکونت، تشریح کرد: به نظر می رسد افرادی که از اسکان اضطراری به موقت رسیدند و اگر در محل سکونت شرایط عادی دارند پس از گذراندن مراحل به منازل خود برگردند، زیرا اجتماعات در کمپ ها در حال ایجاد مشکلاتی است.

 

پایان پیام/637

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان سیل روز ارتش رژه روز ارتش ارتش خبرگزاری خسارت سیل شبستان کمک به سیل زدگان سیل خوزستان مدیریت بحران بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۸۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت

حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد.

استاندار ایلام گفت: امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد، اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیشگیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم.

بهرام نیا با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

وی با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صدا‌ها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط ۲ تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع بطور کامل تامین شود.

استاندار ایلام از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهاد‌های خدمات‌رسان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود، ابراز کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

استاندار ایلام با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآور شد: بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

وی مطرح کرد: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • کارگران بازوان حرکت و شکوفایی کشور
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام