Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه قول داده تا کلیسای ٨٥٠ ساله نوتردام را طی پنج سال بازسازی کند. البته برخی از کارشناسان معتقدند که روند بازسازی احتمالا بیش از یک دهه به طول خواهد انجامید، آن‌هم ساختمانی ٨٥٠ ساله که ساخت آن بیش از ١٠٧‌سال طول کشیده است. میلیاردر‌ها و نهاد‌های دولتی محلی تاکنون تعهد کرده‌اند بیش از ۷۰۰‌میلیون یورو به بازسازی کلیسای جامع نوتردام کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید: آوازخوانی پاریسی‌ها مقابل کلیسای سوخته نوتردام +فیلم

درعین حال بنیاد‌ها و وب‌سایت‌های جلب سرمایه‌گذاری نیز فعالیت خود را برای جمع‌آوری کمک مالی آغاز کرده‌اند. گرچه امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه وعده داد که این بنای مهم و مشهور شهر پاریس کاملا بازسازی خواهد شد، اما معماران فرانسوی می‌گویند کلیسای نوتردام را مانند روز اولش نمی‌توانند بسازند، چراکه درختان بزرگی که در ساخت آن به کار رفته، دیگر در فرانسه وجود ندارد. یورونیوز گزارش داده که در ساخت بنای اصلی ۱۳۰۰ اصله درخت بلوط بسیار تنومند به کار رفته است. سقف کلیسا نیز با تیرچه‌های چوبی ۸۵۰‌سال پیش از جنگل‌های قدیمی ساخته شده بود که بخش اعظم آن در آتش‌سوزی از بین رفته است. به دلیل قطع درختان جنگلی بازسازی به صورت قبلی امکان ندارد. حدس زده می‌شود ۵۲ هکتار از جنگل‌های بلوط در سال‌های ۱۱۶۰ برای ساخت سقف کلیسا مورد استفاده قرار گرفته باشد.

گنجینه کلیسا
تیم‌های ویژه موفق شدند آثار هنری و اقلام مذهبی ارزشمند ازجمله آن‌چه گفته می‌شود تاجی از خار است که مسیح پیش از مصلوب شدن بر سر داشت را نجات دهند، همچنین قطعه لباسی (تونیک) که گفته می‌شود لویی نهم هنگام انتقال این تاج به پاریس پوشیده بود، نجات یافته است. نوتردام محل نگهداری یادگار‌های مقدس عیسی مسیح است، ازجمله یک تکه صلیب، یک ناخن و تاجی از خار که گفته می‌شود قبل از مصلوب شدن روی سر عیسی مسیح گذاشته شده بود.

آن ایدالگو، شهردار پاریس در توییتر نوشت که آتش‌نشان‌ها، ماموران پلیس و مردم زنجیره‌ای انسانی درست کردند تا قطعات فوق‌العاده ارزشمند داخل کلیسا مانند تاج و ردای لویی نهم را نجات دهند. اما به گفته برخی از شاهدان، بعضی از نقاشی‌هایی که داخل کلیسا به دیوار آویخته شده بودند، سنگین‌تر از آنی بودند که بتوان انتقال‌شان داد.

اول ایمنی
با توجه به آسیب‌های شدیدی که به کلیسا وارد شده، اولین و مهمترین گامی که باید برداشت، حفظ ایمنی کلیسا و ممانعت از وارد شدن آسیب‌های بیشتر به آن است. طبق گفته مقامات فرانسوی، بخش‌هایی از ساختمان کلیسا همچنان در خطر تخریب و ریزش آوار قرار دارد. گام بعدی به گفته جان بورتون، معمار و متخصص بازسازی ساختمان‌های قرون وسطایی، قرار دادن سقف‌های موقت بر روی ساختمان است. به گفته او این کار به معماران کمک می‌کند تا بررسی دقیقی در مورد این‌که کدام بخش‌ها ایمن هستند، انجام دهند. به این ترتیب متخصصان باید بررسی میزان خسارات واردشده را آغاز کنند که این امر خود می‌تواند سال‌ها طول بکشد.

ارتشی از باستان‌شناسان
برای بازسازی این کلیسا ابتدا باید به خوبی فهمید این ساختمان ٨٥٠ ساله چگونه ساخته شده است که برای این کار نیازمند تعداد زیادی از باستان‌شناسانی هستیم تا شرایط ساخت و وضع فیزیکی کلیسا را درک کنند.

باستان‌شناسان به همراه محققان باید طی بررسی ساختمان کلیسا، اجزایی که سقوط کرده‌اند را از میان آوار بردارند و اگر به کارشان بیاید، از آن‌ها دوباره در بازسازی کمک بگیرند یا اگر این قطعات آسیب دیده‌اند، آن‌ها را مدل‌سازی کنند. این ارزیابی نیازمند بررسی هزاران قطعه در میان آوار است. بورتون می‌گوید این کلیسا جنگ‌های زیادی را به خود دیده است و از یک آتش‌سوزی دیگر هم جان سالم به در برده است، بنابراین ما هم نمی‌خواهیم آن را طوری بازسازی کنیم که کپی دقیقی از یک ساختمان ٨٠٠ ساله باشد. ما باید به این حقیقت احترام بگذاریم که این آتش‌سوزی هم بخشی از تاریخ این کلیسا بوده است و باید در چهره آن پیدا باشد.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

دیگر از الوارهای جنگل‌های بلوط خبری نیست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث بین الملل خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیام تبریک به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ اردیبهشت ماه روز  بسیج سازندگی گفت: حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئوولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب العین قرار دادن منویات و رهنمود‌های حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی از شاخصه‌های برجسته‌ی «سازمان بسیج سازندگی» است.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

 کار جهادی به معنای کار برخاسته از ایمان و به کارگیرنده هرچه بیشتر از ظرفیت وجودی انسان است مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

۱۷ اردیبهشت ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام "بسیج سازندگی" از نهاد‌های روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های خدمت خالصانه و بی منّ و اذی در پرتو ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و نهضت مسکن محرومان و شتافتن به کمک مردم در بلایای طبیعی، به شایستگی از توانمندی‌های شگفت آور و غیر قابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش موثر پویا و حیاتبخش تجربه گرانبها و الهام بخشی فراروی علاقمندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.

حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب العین قرار دادن منویات و رهنمود‌های حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) از شاخصه‌های برجسته‌ی " سازمان بسیج سازندگی" است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.

اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت مداری، اقتدار، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولین ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار و خرسندی رهبر عزیز و جانباز انقلاب و آرامش بخشی به ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ‌تر از گذشته تداوم یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است