Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@05:23:51 GMT

آمار جدید از خسارت سیل

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۰۶۲۵

براساس این گزارش به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اثر سیل اخیر، در مجموع در هشت استان گلستان، لرستان، مازندران، خراسان شمالی، ایلام، همدان، سمنان و گیلان، ۳۸هزار و ۳۸۴ واحد مسکونی شهری و روستایی تخریب کامل شده و ۵۳هزار و ۸۴۳ واحد مسکونی شهری و روستایی نیازمند تعمیر هستند.

این گزارش می‌افزاید که در مجموع در هشت استان ذکر شده به ۶۵ شهرستان، ۸۷ شهر و ۲ هزار و ۷۵۶ روستا خسارت وارد آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این میزان خسارت به هشت استان در مجموع ۳۸ هزار و ۳۸۴واحد به‌طور کامل تخریب شده‌اند که ۴هزار و ۲۳۲ واحد آن شهری و ۳۴هزار و ۱۵۱ واحد آن روستایی هستند. همچنین، تعداد واحدهای مسکونی که نیازمند تعمیر شناسایی شده‌اند در مجموع ۵۳هزار و ۸۴۳ واحد است که ۲۱هزار و ۱۹۵ واحد آن شهری و ۳۲هزار و ۶۴۸ واحد آن روستایی هستند.  بر این اساس تعداد شهرستان‌های آسیب‌دیده در استان گلستان ۱۴ شهرستان، ۲۰شهر و ۴۳۷ روستاست که به تفکیک تعداد واحد مسکونی احداث شامل ۷۲۴۴ واحد مسکونی است که از این میزان ۴۸۲ واحد شهری و ۶۷۶۲ واحد روستایی است. همچنین تعداد واحدهای مسکونی تعمیری شهری و روستایی گلستان در مجموع ۹۴۷۰ واحد است که از این میزان ۲۱۰۷ واحد شهری و ۷۳۶۳ واحد روستایی تعمیری برآورد شده است.  در استان لرستان نیز در سیل اخیر به ۱۱ شهرستان، ۱۶ شهر و ۷۲۵ روستا خسارت وارد آمده است که در مجموع در این استان ۱۳هزار واحد مسکونی احداثی شهری و روستایی که دو هزار واحد آن شهری و ۱۱هزار واحد آن روستایی بوده‌اند آسیب دیدند. همچنین در لرستان در مجموع ۲۳هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی تعمیری شناسایی شدند که ۱۵هزار واحد آن شهری و ۸هزار و ۵۰۰واحد آن نیز روستایی بوده است.  در استان مازندران نیز در سیل اخیر ۱۲ شهرستان، ۹ شهر و ۱۶۹ روستا آسیب دیدند و به ۲۱۷واحد تجاری که ۱۵۵ واحد آن شهری و ۶۲ واحد آن روستایی بودند خسارت وارد شد. در مازندران ۶۴۱ واحد مسکونی تخریب شدند که ۹۵ واحد شهری و ۵۴۶ واحد روستایی تشخیص داده شده است.  در خراسان شمالی سیل اخیر به ۸ شهرستان، ‌۱۰شهر و ۲۶۴روستا آسیب وارد آورد. تعداد واحدهای مسکونی احداثی شهری و روستایی در مجموع ۶۹۰۰ واحد است که ۴۹۵ واحد آن شهری و ۶۴۰۵ واحد آن روستایی هستند. در ایلام ۴ شهرستان، ۲شهر و ۲۰۰ روستا در سیل اخیر آسیب دیدند. همچنین تعداد واحد مسکونی احداثی در ایلام یک هزار و ۴۲۲ واحد است که ۲۷۱ واحد آن شهری و یک هزار و ۱۵۱ واحد آن روستایی است. در همدان نیز ۹ شهرستان، ۲۰ شهر و ۸۳۶ روستا در سیل آسیب دیدند. بر اساس برآوردها، در مجموع ۸ هزار و ۵۵۷ واحد مسکونی به‌طور کامل تخریب شده‌اند که ۸۱۹ واحد آن شهری و ۷هزار و ۷۳۸ واحد آن روستایی هستند. در سمنان نیز سیل به ۶ شهرستان، ۱۰شهر و ۱۲۴روستا آسیب وارد کرده است. در این استان در مجموع ۵۹۵واحد مسکونی احداثی که ۷۱ واحد آن شهری و ۵۲۴ واحد آن روستایی هستند شناسایی شده است.  در گیلان به یک شهرستان و یک روستا آسیب وارد شده است که ۲۵ واحد مسکونی روستایی نیز به‌طور کامل تخریب شدند که نیازمند بازسازی هستند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • ۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • انسداد برخی محورهای روستایی شرق استان گلستان / بارندگی شب گذشته خسارت زد
  • امداد رسانی هلال احمر اصفهان به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد