Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:20:36 GMT

پژوهشگر تئاتر: ضعف دانش مهم ترین مشکل تئاتر دانشجویی است

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۰۷۹

پژوهشگر تئاتر: ضعف دانش مهم ترین مشکل تئاتر دانشجویی است

سمنان- ایرنا- پژوهشگر تئاتر گفت: توجه نکردن به علوم و فنون تئاتر دانشجویی و کسب نکردن دانش لازم، از مشکلات اصلی این هنر در بین دانشجویان است.

شیرین بزرگمهر شامگاه پنجشنبه در حاشیه اختتامیه چهارمین جشنواره ملی تئاتر دانشجویی اردبیبهشت در دانشگاه دامغان در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیاری از دانشجویان حوزه تئاتر در شناخت صحیح از این هنر دارای مشکل هستند که راهکار آن، مطالعه کتاب های این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: اعتماد به نفس کاذب در بین دانشجویان یکی دیکر از مشکلات تئاتر دانشجویی است که در آن، دانشجویان خود را بی نیاز از مطالعه علوم جدید می بینند و این ذهنیت غلط منجر به ارائه یک تئاتر ضعیف می شود.
بزرگمهر تصریح کرد: دانشکده های هنر باید علاوه بر اجرای تئاتر در دانشکده ها، این اجراها را به صورت تئاترهای مختلف در بین مردم و در سطح شهر گسترش دهند.
وی در خصوص تمرکز زدایی تئاتر از پایتخت و حضور در شهرستان ها گفت: هیچ ضرورتی نسبت به تمرکز زدایی تئاتر و گرایش به شهرستان ها وجود ندارد اما می توان گروه های مختلف و قوی موجود در پایتخت را برای ارائه به شهرستان های متقاضی ارسال کرد.
بزرگمهر خاطر نشان کرد: شهرستان هایی که دارای دانشکده های هنر هستند باید هسته های تئاتر را در شهرهای خود بسازند و به سمت گسترش فرهنگ تئاتر گام بردارند.
وی اظهار داشت: هر شهرستان باید بودجه مشخص و کارشناسی شده ای برای هنر تئاتر در نظر بگیرد و با تبلیغ، معرفی و ایجاد فضای لازم، تئاتر بومی را با الگوهای شهر تطبیق دهد.
پژوهشگر تئاتر و کارشناس طراحی صحنه دانشگاه هنر تهران تصریح کرد: خلق تئاتر جدید، کیفیت بالای کار و مخاطب شناسی تهیه کننده تئاتر، با در نظر گرفتن ارتقاء دانش و فرهنگ مخاطب می تواند از موارد مهم در رونق اقتصاد تئاتر باشد.
به گزارش ایرنا، چهارمین جشنواره ملی تئاتر اردیبهشت دانشگاه دامغان به مدت 6 روز از 24 الی 29 فروردین در دانشکده هنر این دانشگاه برگزار شد.
شیرین بزرگمهر، سیاوش قائدی، فرهاد امینی، زهیر نادعلی زاده و میترا علوی طلب، پنج داور این جشنواره ملی بودند.
در حال حاضر بیش از پنج هزار و 400 دانشجو در 65 رشته و گرایش در دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.
9856/7408

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تئاتر دانشجويي دانشگاه دامغان جشنواره تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است