Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@22:32:35 GMT

خطرات بارداری در سن بالا

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۴۳۹

یک متخصص زنان و زایمان گفت: بارداری در سنین بالا به دلیل افزایش بیماری‌هایی مانند فشارخون و دیابت برای مادر و جنین بسیار خطرناک است. ناطقان: طاهره افتخار متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ اختلالات کف لگن از دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره مهم‌ترین خطرات بارداری در سن بالای ۴۰ سال اظهار کرد: از آن جایی که با بالا رفتن سن احتمال بروز بیماری‌هایی مانند فشارخون و دیابت افزایش پیدا می‌کند، احتمال بروز اختلالات کروموزومی و ناهنجاری‌های جنینی در نوزادانی که مادران آنها در سن بالا باردار می‌شوند، نیز بسیار بیشتر خواهد شد؛ این بیماری‌ها با افزایش احتمال سقط و زایمان زودرس، مشکلات جدی را برای مادر و جنین به وجود خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فشارخون مادر؛ تهدیدی بر سلامت جنین

وی افزود: فشار خون در زنان باردار باعث می‌شود رشد داخل رحم جنین کم شده و یا زایمان زودرس رخ دهد؛ همچنین اگر مادر به دیابت مبتلا باشد احتمال تولد نوزاد ماکروزوم یا مرگ داخل رحمی افزایش خواهد یافت.


افتخار بیان کرد: سقط جنین بیشتر به دلیل مسائل ژنتیکی رخ می‌دهد، اما گاهی بیماری‌هایی مانند فشارخون و دیابت نیز در زنان باردار خطر سقط را افزایش می‌دهد.

خطرات جدی بارداری در سنین بالا/ افزایش نگران کننده سن بارداری در ایران
بهترین سن بارداری

این متخصص زنان و زایمان درباره مناسب‌ترین سن برای باداری گفت: بهترین سن برای بارداری از ۱۸ تا ۲۸ سالگی است که مادر فاصله سنی مناسبی را با فرزند خود دارد و از لحاظ جسمی در شرایطی بهتر قرار دارد.

افتخار اظهار کرد: در حال حاضر که سن ازدواج به دلایل مختلف از جمله تحصیلات یا تغییر ایده‌آل‌ها بالا رفته است بسیاری از مادران در سن بالاتر باردار می‌شوند.

وی افزود: یک مادر ۲۰ ساله بهتر می‌تواند از کودک خود محافظت کند تا مادری که سن بالا و حدود ۴۰ سال دارد، در این بین سلامت کودک نیز می‌تواند تحت تاثیر فاصله سنی مادر و نوزاد قرار بگیرد.


این متخصص زنان و زایمان اظهار کرد: ممکن است مادر به دلیل سن بالا نتواند به فرزند خود شیر بدهد که این امر باعث بروز مشکلاتی برای نوزاد خواهد شد؛ بنابراین مادر هر چه جوان‌تر باشد شیری که به فرزند خود می‌دهد کیفیتی بالاتر خواهد داشت و سلامت نوزاد تامین می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: خطرات ، بارداری ، سن بالا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خطرات بارداری سن بالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد

کارشناسان اورژانس پیرانشهر موفق شدند با مدیریت مادر باردار فرآیند زایمان را تسهیل و نوزاد دختر را در داخل آمبولانس به‌دنیا بیاورند.

این مأموریت توسط مرکز پیام آذربایجان‌غربی به پایگاه اورژانس پیرانشهر گزارش شد و کارشناسان اورژانس بلافاصله به محل فوریت اعزام شدند.

کارشناسان مادر باردار را برای انتقال به بیمارستان به داخل آمبولانس انتقال داده و در مسیر انتقال با توجه به شروع فرآیند زایمان، نوزاد را به دنیا آوردند.

مادر و نوزاد هم اکنون با وضعیت بالینی پایدار در بیمارستان شهید سلیمانی پیرانشهر زیر نظر هستد.

این مأموریت در روستای گلات منگور از توابع شهرستان پیرانشهر اتفاق افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان