Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@22:02:59 GMT

آژانس‌های مسافرتی به مرخصی اجباری رفتند

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۷۶۵

اگرچه تب سفر هر سال بعد از تعطیلات نوروز فروکش می‌کند اما خرید و فروش سفر در مقایسه با سال‌های گذشته به حدی کاهش یافته که رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران وضع موجود را «شوک‌آور» توصیف می‌کند و از افزایش مرخصی‌های اجباری یا تعلیق موقت آژانس‌های مسافرتی در این استان خبر می‌دهد. آفتاب‌‌نیوز : امیرپویان رفیعی‌شاد به ایسنا گفت: تقاضای سفر چه در داخل و چه به خارج از کشور به شدت کاهش یافته است، البته این اتفاق هر سال بعد از تعطیلات نوروز رخ می‌دهد اما امسال کم اقبالی خیلی بیشتر شده که شرایط اقتصادی به آن دامن زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت باعث شده برخی از دفاتر خدمات مسافرتی از مرجع صدور مجوز (سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) تقاضای مرخصی یا تعلیق موقت داشته باشند.
او توضیح داد: براساس آئین‌نامه موجود، هر آژانس در سه ماه اول و آخر سال می‌تواند تقاضای مرخصی موقت داشته باشد که در این شرایط همه فعالیت‌های آن به حالت تعلیق درمی‌آید و در زمان مرخصی که باید مجوز آن را سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صادر کند، آژانس نباید هیچ‌گونه فعالیتی انجام دهد. وضعیت اقتصادی برخی دفاتر به جایی رسیده که خودشان تقاضای چنین مرخصی را مطرح می‌کنند و فعالیت‌شان را به حالت تعلیق درمی‌آورند.
رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران اضافه کرد: اگرچه افزایش حقوق کارکنان با هدف رفاه صورت می‌گیرد اما از طرفی کارفرما و بنگاه‌های کارآفرین را در وضع اقتصادی حاضر دچار آسیب می‌کند. درحالی‌که وقتی تصمیم برای افزایش حقوق کارکنان گرفته می‌شود باید به نقش کارفرما در میزان درآمدزایی هم توجه شود.
او ادامه داد: با توجه به آسیب‌پذیری زیاد گردشگری و بحرانی که در سال ۹۸ پیش‌بینی شده است، از دولت تقاضا می‌کنیم بسته‌های حمایتی خود را از فعالان گردشگری مخصوصاً دفاتر خدمات مسافرتی دریغ نکند. مخصوصاً آن‌که در حال حاضر بیشترین هزینه برای جذب گردشگر خارجی و ارزآوری از طریق بخش خصوصی با صرف سرمایه‌های آن‌ها صورت می‌گیرد.
رفیعی‌شاد درباره اقدامات حمایتی برای رونق سفر با توجه شرایطی که شرح داده شد، گفت: فشار اقتصادی روی مردم به گونه‌ای است که اگر زمانی اصرار داشتیم سفر را کالایی لوکس تلقی نکنند اکنون با این نگرانی مواجهیم که مبادا سفر از سبد کالای خانوار خارج شود. مردم با فشار اقتصادی مواجهند و مادامی که نیازهای اولیه تأمین نشود به سفر فکر نمی‌کنند. این امر طبیعی است اما برای بهبود نسبی وضع، جلسه‌هایی را با اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران برای طراحی سفرهای ارزان پیگیری می‌کنیم.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آژانس های مسافرتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار سریع‌السیر یزد حذف شد

ایسنا/یزد نائب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد از حذف دوباره رام قطار سریع‌السیر تهران - یزد خبر داد.

محمدمهدی رجایی‌فرد امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: فاجعه‌ای بزرگ در حمل و نقل ریلی یزد رقم خورده که موجب گلایه بسیاری از ماست. از ایام شیوع کرونا، به هر بهانه‌ای بود چند قطار را از مسیر یزد حذف کردند و بعد از دو سال پیگیری استاندار، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی و مسؤولان راه آهن یزد، این قطار سریع‌السیر به یزد آمد و قرار بود دو رام از این قطار به یزد بیاید؛ اما همین یک رام قطار افزوده‌شده نیز در دعوای بین راه آهن و یکی از شرکت‌ها، از یزد گرفته شد و هیچ اعتراض یا پیگیری از سوی مسؤولان انجام نشد.

او بیان کرد: ارکان اصلی راه‌آهن در کلان مسؤولیت‌های خود می‌داند که باید ۳۳ درصد بار کشور از یزد عبور کند و یک‌سوم درآمد راه‌آهن کشور از یزد است و مسیر یزد را صرفاً باری و درآمدی می‌دانند پس چرا باید به وظیفه اجتماعی خود در قبال مردم یزد عمل کنند و با این همه آلودگی ایجادشده حداقل چند قطار مسافرتی برای رفاه مردم و گردشگران در نظر بگیرند.

رجایی‌فرد با اشاره به این‌که احتمالاً به علت تردد قطارهای باری، قطار مسافرتی مسیر یزد حذف شده است، ادامه داد: این خواسته زیادی نبود که روزانه ۶۰۰ نفر ظرفیت از حمل و نقل ریلی یزد حذف شد، کجا هستند مسؤولان یزد که پاسخگو باشند در حالی که دو هفته است این قطار حذف شده است و همه قرار بود پیگیری کنند.

وی با اشاره به این‌که مدیران راه‌آهن وعده‌های زیادی دادند که به‌زودی مشکل حل می‌شود، گفت: دو هفته گذشته و هیچ‌کدام اقدامی نکرده‌اند. از سوی دیگر، شهرهایی مانند شیراز، اصفهان، کرمان و دیگر همجواران ما هر کدام روزانه چهار تا پنج قطار دارند و ما روزانه یک قطار ترنست که آن نیز حذف شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • برخی از فرهنگیان هدیه روز معلم دریافت نکردند
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده