Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محمد زنگانه مدیر کل پیشگیری‌های اجتماعی و فرهنگی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه , نایب رئیس طرح نماد در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اجرای طرح نماد در آموزش و پرورش با توجه به روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: اینکه آسیب‌ها در جامعه ما زیاد شده است علمی نیست چرا در دنیا رشد آسیب‌ها و جرائم رو به رشد است و نرخ رشد آسیب‌ها ۲ برابر نرخ رشد جمعیت محاسبه شده است، در نتیجه این موضوع در تمام دنیا وجود دارد و دفتر جرم و پیشگیری از سازمان ملل هم آن را تایید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جز تعداد محدودی از کشورها که کارهای پایه‌ای با رویکرد پیشگیری رشد مدار داشته‌اند، در سایر کشورها با روند رو به رشد آسیب‌ها مواجه هستیم و در این میان فقط تعداد محدودی توانسته‌اند به کنترل جرائم یا کاهش آن اقدام کنند.

زنگانه تصریح کرد: بر اساس نرخ بروز جرم و آسیب‌ها که بر حسب هر ۱۰۰هزار نفر محاسبه می‌شود آسیب‌های شایع جمعیت دانش‌آموزی تفاوت معناداری با نرخ کلی در هر ۱۰۰هزار نفر ندارد.

مدیر کل پیشگیری‌های اجتماعی و فرهنگی معاونت اجتماعی و پیشگیری با اشاره به اجرای طرح نماد و تاثیر آن در جمعیت دانش‌آموزی اظهار کرد: طرح نماد به عنوان نظام مراقبت‌های اجتماعی برای کاهش آسیب‌ها به دنبال عوامل حفاظت‌ کننده برای جلوگیری از ورود دانش‌آموزان به آسیب‌های مختلف است که با نظام ارائه خدمات و مشاوره این فعالیت‌ها انجام می‌شود.

بررسی اختلالات شایع دانش آموزان در طرح نماد

نایب رئیس طرح نماد بیان کرد: اختلالات شایع در موضوع آسیب‌های اجتماعی با شورای سیاست‌گذاری طرح نماد و وزارت آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفت و پس از آن اقدامات لازم برای مقابله با این اختلالات در جامعه دانش‌آموزی مورد توجه قرار گرفته است.

زنگانه به مهمترین اختلالات در نظر گرفته شده در طرح نماد اشاره کرد و گفت: اختلالات اضطرابی، اختلالات خلقی مانند افسردگی و نظایر آن اختلال و نقص در انجام تکالیف، بیش فعالی (ADHD) ، نقص در توجه از جمله این موارد است که این اختلالات به شکل اختلالات در معرض خطر، پر خطر و دارای اختلال طبقه بندی می‌شوند و بنا بر شرایط اقدامات لازم انجام می‌شود.

مدیر کل پیشگیری‌های اجتماعی و فرهنگی معاونت اجتماعی و پیشگیری اظهار کرد: بسته‌های خدماتی برای مقابله با این آسیب‌ها در نظر گرفته شده است تا جامعه دانش‌آموزی در این زمینه‌ها تا حد ممکن مصون بمانند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی آموزش و پرورش اخبار مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حامد امامی نژاد بعدازظهر سه‌شنبه در نشست بازیگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: چنانچه مهارت‌های ارتباطی در خانواده اصلاح شود و توانایی ارتباط افزایش یابد، می‌توان ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل خود را در خانواده حل کرد.

مشاوره خانواده و عضو حوزه علمیه قم افزود: ارتباط در تعریف علمی، فرایندی است که در آن افکار، عقاید، احساسات، مفاهیم و معانی از طریق پیام‌های کلامی و غیرکلامی منتقل می‌شوند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: توجه، تایید و تشویق و ابراز همدلی، مهارت‌های لازم برای مشاوره است، در همدلی می‌توان با طرف مقابل مخالف بود، اما با درک نظرات و شرایط، نگاه متفاوت او را پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات موفق وجه تمایز زوجین است، گفت: ارتباط موفق دارای چهار رکن شنیدن فعال، بیان احساسات، افکار و عقاید و بهره گیری مناسب از روش‌های غیرکلامی و سبک ارتباطی مؤثر است.

این مشاور خانواده با بیان اینکه نسل کنونی جامعه در یک جنگ تمام عیار رسانه ای قرار گرفته اند، گفت: می طلبد والدین با نوجوان خود در مورد احساسات و نیازهایشان صحبت کنند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: محدودیت فرزندان باید به گونه‌ای باشد که به نوجوان کمک کند تا مسئولیت‌پذیری را بیاموزد و از آسیب‌های احتمالی دور بماند.

برنامه های فرهنگی ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تقویت می شود

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: برنامه بازیگران زندگی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه، اداره آموزش و پرورش و کانون خدمت رضوی با حضور والدین, معلمین و دانش آموزان مقطع متوسطه با حضور مشاورین و اساتید حوزه برگزار شود.

اصغر مظفری افزود: هدف اصلی از اجرای برنامه های فرهنگی، ارتقای خودآگاهی در بین جوانان، خانواده و گاهی بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه، عنوان کرد.

وی گفت: با توجه به اهمیت نقش مادر در سلامت خانواده و جامعه و تاثیر آن در پیشرفت جوامع، دشمن از ابزارهای مختلف رسانه ای، در صدد ضربه زدن به این جایگاه مقدس و نهاد خانواده است و با تمام توان به میدان آمده است که در این میان بانوان اندیشمند و انقلابی ایران اسلامی با افق دید وسیع نسبت به تربیت دینی و آینده جامعه، دشمن را در رسیدن به این اهداف شوم ناکام می گذارد.

وی برگزاری نمایش های شاد اجتماعی با موضوع پیشگیری اعتیاد، طلاق و خودکشی، خوانش شعر طنز محلی، موسیقی محلی و اجرای نمایش از دیگر برنامه های ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 6093497

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی