Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه بیله سوار با اشاره به نوسانات قیمت بعضی اقلام و کالاهای مصرفی در بازار افزود: دولت، متولیان امور و سازمان‌های بازرسی و نظارتی باید توجه ویژه ای بر ثبات قیمت‌ها داشته باشند.

وی با تاکید براینکه پذیرفتنی نیست که قیمت اجناس مصرفی به صورت روزانه تغییر پیدا کند، متذکر شد: دستگاه‌های مسئول باید اهتمام جدی در بحث تنظیم بازار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت بیله سواربا اشاره به دوم اردیبهشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: وقتی امام راحل (ره) می‌فرمایند که «ای کاش من هم یک پاسداربودم» نشان از جایگاه والای این نهاد پر تلاش و با اخلاص است.

وی تهدیدات اخیر دشمنان علیه سپاه به ویژه تلاش کاخ سفید در قرار دادن این نهاد در فهرست گروه‌های تروریستی و حتی مسدود کردن حساب‌های کاربری سرداران سپاه در فضاهای مجازی را نشان از اثرگذاری محتوایی و استراتژی سپاه و پوشالی بودن ادعاهای آزادی بیان و دموکراسی دشمنان دانست.

جعفرزاده با بیان اینکه دشمن از مردمی بودن سپاه هراس دارد چرا که سپاه در مقابله با دشمنان در هر میدانی پیش گام است، ادامه داد: سپاه در عرصه‌های گوناگون یاری رسان کشور و انقلاب بوده، از مقابله با راهبردهای تجزیه ایی دشمن، سرکوب کودتا گرفته، تا نقش‌های ارزنده ایی که در بحث‌های سازندگی و فرهنگی ایفا کرده است.

وی همچنین ضمن تبریک هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) بیان داشت: سربازان گمنام امام زمان (عج) جزو مجموعه‌هایی هستند که عملکرد بسیار موفقی داشته‌اند، آنها با اشراف بر مسائل موجبات آرامش زندگی مردم را فراهم می‌آورند.

امام جمعه موقت بیله سوار با تبیین الزامات فعالیت‌های اطلاعاتی برای امنیت مردم و نظام به لحاظ شرعی تاکید کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشی حکیمانه فرموده‌اند که «اگر برخی خدمات وزارت اطلاعات نبود نظام دچار مشکلات جدی می شد» وزارت اطلاعات حاکمیتی بوده و تابعیت این وزارت خانه از ولایت فقیه خجسته‌ترین و نیک‌ترین مسئله می‌باشد. ارزش مداری و نگاه جامع در راستای منافع، وحدت ملی و انسجام اسلامی بر این دستگاه حاکم است.

کد خبر 4595002

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه بیله سوار خطبه های نماز جمعه اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • رفتار شیعیان باید موجب تقویت مذهب شود
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • تاکیدامام جمعه سلماس بر حمایت از اجرای طرح نور
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری جهانی شده است
  • سند تحول بنیادین مجموعه اقدامات برای خوشبختی فرزندان است
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری مردم جهان شده است
  • برهم خوردن معادلات دشمنان پس از عملیات وعده صادق
  • عملیات وعده صادق دشمنان را مرعوب و دوستان را مسرور کرد
  • مردم حامی اجرای طرح نور نیروی انتظامی