Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان این که ۳۰ هزار خانواده‌ تحت پوشش کمیته امداد در حادثه سیل در استان‌های مختلف آسیب دیدند، تصریح کرد: باید ۱۰ هزار واحد مسکونی احداث شود و ۲۰ هزار واحد نیاز به تعمیرات اساسی دارد و لوازم خانگی‌شان آسیب دیده است.

به گزارش ایسنا، پرویز فتاح در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه تهران ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده توسط کمیته امداد برای سیل زدگان گفت: به لطف خدا، کمک مردم، دولت و مجلس در سال ۹۷ به تعهدات خود عمل کردیم، از اینکه مردم در سال ۹۷ با وجود همه سختی‌های اقتصادی ۳۵ درصد بیشتر از سال ۹۶ به ما کمک کردند، تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ابتدای وقوع سیل در استان‌های مختلف آماده باش در کمیته امداد در سراسر کشور اعلام کردیم، مرخصی‌ها لغو شد و همه معاونان و مسؤولان شبانه روز در خدمت مردم آسیب دیده بودیم و سعی کردیم به وظایف خود به درستی عمل کنیم. لذا از همه امدادگران در سراسر کشور و خادمان صادق مردم در این شرایط سخت که با کار جهادی و انقلابی فعالیت کردند تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه کمیته امداد در ابتدا به شناسایی خسارات جامعه هدف پرداخت، بیان کرد: رسیدگی‌های اولیه صورت گرفت و بسته‌های حمایتی و غذایی را تحویل دادیم.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه ۳۰ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد در حادثه سیل در استان‌های مختلف آسیب دیدند، تصریح کرد: باید ۱۰ هزار واحد مسکونی احداث شود و ۲۰ هزار واحد نیاز به تعمیرات اساسی دارد و لوازم خانگی‌شان آسیب دیده است.

فتاح با بیان اینکه از پنجم فروردین ماه کمیته امداد برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی اعلام کرد، گفت: آنچه تاکنون از طریق رسانه‌های ملی تبلیغ شده و در تیزرها و سایتها و کانالهای مختلف اعلام کرده‌ایم، مردم در سراسر میهن اسلامی تا روز گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان از طریق کمیته امداد به ما کمک کردند که ۴۱ میلیارد تومان به صورت نقدی و ۷۹ میلیارد تومان به صورت کالا بوده است.

وی در ادامه صمیمانه از رهبر عزیز تشکر کرد و یادآور شد: طی چهار مرحله در این مدت چهار میلیارد تومان به کمیته امداد کمک کردند که از این اعتماد معظم له صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین از استان‌ها و مردم بزرگوار، بانک‌ها و بازاریان که ما در این عرصه حمایت کردند نیز تشکر می‌کنم.

به گفته رئیس کمیته امداد مجتمع اقتصادی نیز ۱۰ میلیارد تومان کمک نقدی و ۶ میلیارد تومان کالا خریداری کرده که در حال ارسال هستند.

وی با بیان اینکه همه خریدهای کمیته امداد که آن را کمیته انجام داده است به جهت کمک به تولید ملی در کشور خرید کالای ایرانی بوده است.

وی همچنین افزود: ستاد اجرایی فرمان امام در استان‌های شمالی و لرستان تا کنون ۳ هزار بسته لوازم خانگی شامل یخچال و فرش را به ما تحویل داده، همچنین بنیاد مستضعفان تاکنون دو هزار تخته فرش ماشینی به جامعه تحت پوشش ما تحویل داده است که خداوند را برای این همه عنایات مردم شاکر هستم.

فتاح با اشاره به اینکه شاهد افزایش اعتماد عمومی مردم هستیم خاطر نشان کرد: از این پس کار اصلی ما احداث خانه‌ها و تعمیرات خانه‌ها است و این کمک‌ها می‌تواند موید ما در تکمیل اقدامات ما در کمیته امداد باشد. احداث ۱۰ هزار خانه، ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد، همچنین تعمیرات ۲۰ هزار خانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان و لوازم و اشتغال نیز مجموعاً ۲۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد  لذا کمک‌ها می‌تواند ادامه دار باشد.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه توزیع بسته غذایی بین همه خانواده‌ها صورت گرفته است، بیان کرد: در سه هفته گذشته به همه ۴۰ هزار خانواده‌ها که فکر می‌کردیم آسیب دیدند اما بعد مشخص شد ۳۰ هزار خانواده‌ها هستند، معادل دو برابر مستمری ماهانه و حقوق پرداخت شده که مجموع آن ۲۳ میلیارد تومان شد. همچنین لوازم خانگی به صورت دستی به استان‌ها ارسال کرده‌ایم که خریداری کنند در نهایت ۱۸ میلیارد تومان از کمک‌های نقدی به انها پرداخت شده و ۶ میلیارد تومان کمک ضروری و موردی در اختیار استان‌ها قرار داده‌ایم.

بنابر اظهارات فتاح ۳۶ هزار سهیمه جدید به استان‌ها داده شده که بتوانند افراد نیازمند را دوباره وارد چرخه حمایت کنند.

وی افزود: در این شرایط از دولت تقاضا کردیم که اجازه دهند حداقل ۵۰۰ هزار خانواده جدید تحت پوشش بگیریم. کمیته امداد نیز اقدام کرده ۱۰ هزار تخته پتو از یزد خریداری و ارسال کرده است. همچنین دو هزار تخته فرش خریداری کردیم و سه هزار دستگاه یخچال از کمک‌های مردمی خریداری و در حال ارسال است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه همه خانواده‌های تحت پوشش در کشور بیمه حوادث شدند، اظهار کرد: بیمه در حال ارزیابی است و غرامت بیمه برای همه خانواده‌ها خواهیم گرفت. همچنین به استان‌های آسیب دیده از سیل از طریق صندوق قرض الحسنه امداد ولایت ۵۰ میلیارد تومان سهمیه داده‌ایم که وام پرداخت کنند، این وام قرض الحسنه، صفر درصد و با حداقل ضامن است و برای غیر مددجویان نیز می‌تواند پرداخت شود. اینها همه از منابع امدادی و کمک‌های مردمی است.

وی افزود: ۱۳ فروردین به همراه همه مسؤولان نظام توفیق شرفیابی به محضر رهبر عزیز انقلاب را برای حادثه سیل و بررسی آن داشتیم، ایشان فرمودند همه خسارات باید جبران شود و این آویزه گوش ما است. همه مسؤولان نظام باید بدانیم تمام خساراتی که به مردم وارد شود باید جبران شود. با افتخار اعلام می‌کنم به فضل الهی این فرمایش رهبر عزیزمان را اقدام خواهیم کرد و ظرف دو الی سه هفته آینده تمام لوازم خانه به طور صد درصد جبران می‌شود. و تمام تعمیرات ظرف سه ماه آینده از کمک‌های مردمی، بیمه و دولتی اقدام خواهد شد و تا پایان سال حداکثر همه ۱۰ هزار واحد را می‌سازیم و تحویل می‌دهیم، این افتخار نظام اسلامی است و ما در خدمت مردم هستیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه جای نگرانی نیست، گفت: جامعه هدف نگران نباشند صبر و حوصله به ما کمک می‌کند که وظیفه خود را به درستی انجام دهیم. سال گذشته که در زلزله کرمانشاه که ۵۴۰۰ واحد آسیب دیده بودند پایان سال همه آنها را افتتاح کردیم و تحویل دادیم لذا تعهدی باقی نمانده و به همه تعهدات در زلزله کرمانشاه عمل کردیم.

فتاح با بیان اینکه تا آخرین لحظه و تکمیل تمام تعهدات در خدمت مردم سیل زده خواهیم بود، یادآور شد: تقاضا دارم وام بلاعوض که دولت مدنظر دارد سریع انجام شود. تا این لحظه نه یک نفر این وام را دریافت کرده و نه بلاعوض را گرفته است که این موضوع خوب نیست، مردم منتظر هستند.

وی با بیان اینکه ما امانت دار مردم هستیم، یادآور شد: همه امانت مردم را گزارش می‌دهیم.

رئیس کمیته امداد در ادامه با اشاره به استان خوزستان، بیان کرد: حکایت استان خوزستان سرافراز دردناک‌تر و سخت‌تر است به عنوان فردی که مدتی وزیر نیرو بودم و در همه کارهای عمرانی سد کرخه حضور داشتم با کمال تأسف باید بگویم می‌توانست این حادثه اتفاق نیفتد. به طور حتم پیش‌بینی‌ها در مدیریت مخازن سدها تا حدی ایراد داشته است امیدوارم مسؤولان امر بتواند بخشی از خطا را رفع کنند.

وی با بیان اینکه نیازهای استان خوزستان متفاوت است، افزود: لوازم سرمایشی و خدمات روان شناسی و مشاوره در دستور کار ما است و به همه استان‌ها اعلام کرده‌ایم و در حال حاضر در حال خدمت رسانی هستند. ما از ظرفیت همه گروه‌های جهادی و مردمی استفاده می‌کنیم.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه ۵ هزار طرح اشتغال ما آسیب دیده است، یادآور شد: خسارات آنها را تا حد زیادی جبران می‌کنیم و همه وام‌ها را استهمال کردیم و مهلت دادیم؛ نیازی به نگرانی نیست و خارج از نوبت از محل کمیته امداد به همه آنها تا ۵۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه پرداخت می‌کنیم تا افرادی که محل نگهداری دام و احشام آنها آسیب دیده جبران می‌کنیم.

فتاح گفت: امسال به لطف خدا مجلس و دولت عنایت کردند که ۶ هزار میلیارد تومان وام قرض الحسنه اشتغال داریم که بدون دغدغه همه خسارات جبران می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: در شرایطی که همه داغداریم و اشک بر چشمان ما است، معاندین در بیرون و برخی جهلان در داخل نمک بر زخم مردم می‌پاشند و شایعه پراکنی می‌کنند، در این شرایط امداد را مورد هجمه قرار می دهند اما راه به جایی نخواهند برد، آنها همیشه در این عرصه‌ها نقش‌شان منفی بوده است و شکست خوردند، در حال حاضر نیز این شکست آنها بر کارنامه‌شان اضافه خواهد شد، این ملت عزیز ایران مثل جبهه در آن نقش ایفا می‌کنند.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: این عنایت خداست که می‌توانیم از سیل صحنه‌ای افتخار آفرین خلق کنیم و به عزیزانی که در سیل خسارت دیدند می‌گویم شما متانت به خرج دادید، شما به ما درس صبوری و استقامت می‌دهیم. از دولت و مجلس انتظار داریم زودتر نگاه ویژه خود را عملی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل كميته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۵۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت

استاندار گیلان از خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت خبر داد و گفت: دولت حمایت بیمه‌ای و تسهیلاتی لازم را از ساکنان خسارت دیده در حریق امام‌زاده ابراهیم(ع) شفت را انجام می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شفت، اسدالله عباسی در جمع مردمان روستای  امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت با بیان اینکه دولت حمایت بیمه‌ای و تسهیلاتی لازم را از خسارت دیدگان در حریق امام زاده ابراهیم شفت را انجام می‌دهد، اظهار کرد: افرادی که بیمه بوده و دچار حریق شدند بیمه باید ارزیابی لازم را انجام داده و افراد آسیب دیده را مورد حمایت بیمه ای قرارد می‌دهد و همچنین در روز یک شنبه و در جلسه هیئت دولت سعی می‌کنیم به صورت تسهیلات برای ساخت مسکن، اعتباراتی را دریافت کرده و به افراد اعطا شود.

وی با ابراز تأسف از وقوع حریق  در منطقه سیاحتی و زیارتی امام زاده ابراهیم شفت گفت: خیلی از حریق امامزاده ابراهیم شفت دل آزرده شدم و از طرفی بسیار خدا رو شکر می‌کنم که به فردی آسیب جانی وارد نشد زیرا خسارت مالی جبران پذیر بوده و دولت در کنار مردم و خسارت دیدگان است.

استاندار گیلان با اشاره به حضور نیروهای امدادی در محل حریق ایجاد شده در امامزاده ابراهیم شفت افزود: تمامی دستگاه‌های خدمات رسان  در محل حادثه کنار اهالی هستند و تمامی صحبت‌های مردم  شنیده شده و خسارات آنان جبران می‌شود.

عباسی با تاکید بر شناسایی علت آتش‌سوزی در امام زاده ابراهیم شفت بیان کرد: براساس اعلام کارشناسان 2 عامل باعث ایجاد حریق شد و باید جلوی آن گرفته شود زیرا اگر در دهه 70 و سال 96 آسیب شناسی شده و ایرادات برطرف می‌شد دیگر شاهد بروز چنین اتفاقاتی نبودیم.

وی با بیان اینکه علت حادثه آتش سوزی در امام زاده شفت باید به طور دقیق بررسی شود، تصریح کرد: حادثه رخ داده غیر عمدی بوده است ولی علت حادثه باید به طور دقیق بررسی شود و سپس تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده در تمامی حوزه‌هاست، گفت: دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده است و این قول را می‌دهم که خسارت مالی افرادی که مغازه و منازل خود را از دست دادند تا حد امکان جبران می‌شود.

عباسی با اشاره به اسکان اضطراری افرادی که منازل آنان در حریق به طور کامل از بین رفته است، بیان کرد: افرادی که منازل آنان دچار حریق شده باید توسط بنیاد مسکن و هلال احمر اسکان موقت داده شوند.

وی احداث ساختمان‌های ایمن را یکی از الزامات احداثات در منطقه امام زاده ابراهیم شفت دانست و تصریح کرد: دولت بر اساس قانون باید عمل کنند سازه‌ها باید ایمن باشند در غیر این صورت مجوز ساختی داده نمی‌شود زیرا جان مردم برای ما در اولویت است.

استاندار گیلان با تاکید بر احداث بازارچه به منظور حمایت از کسبه‌هایی که مغازه خود را در این حریق از دست دادند، افزود: متولیان امر ضمن آغاز آواربرداری ناشی از حریق فوق؛ بازارچه‌‌هایی را برای کسبه‌های آسیب دیده احداث کرده تا کمک حالی  به افرادی که مغازه خود را از دست دادند باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان در این نشست و دیدار با مردم و اهالی و خسارت دیدگان پای صحبت ها و درددل آنها نیز نشست.

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت مردم روستای امامزاده ابراهیم(ع)

عباسی همچنین ضمن حضور در بین مردم آسیب دیده از این آتش سوزی و شنیدن مسائل آنها اظهار داشت: آتش سوزی رخ داده در روستای امامزاده ابراهیم شهرستان شفت به بیش از 100 واحد تجاری و مسکونی این روستا که عموما سازه‌های چوبی بودند آسیب زد.

وی با بیان اینکه تعدادی از این واحدها بیمه هستند، عنوان کرد: بخش زیادی از آنها فاقد پوشش بیمه ای هستند ‌که با توجه به وضعیت روستا و خسارت وارده به منطقه، فرماندار شهرستان شفت، مدیرکل مدیریت بحران استان و مدیران حوزه زیرساختی گیلان در بین مردم و محل حادثه حضور یافته و وضعیت را برای رفع مشکلات خسارت دیدگان از این حریق بررسی کردند.

وی با تاکید بر اینکه هلال احمر موضوع اسکان اضطراری، تامین اقلام ضروری و غذای گرم برای این خانوارها را آغاز کرده است، افزود: به زودی کار آوار برداری شروع می شود.

عباسی تصریح کرد: گزارشی هم از این حادثه و وضعیت خسارت دیدگان به وزارت کشور و رئیس جمهور ارائه می کنیم و کمک هایی به صورت بلاعوض و در قالب تسهیلات برای ساخت منازل مسکونی و واحدهای تجاری مردم تامین خواهیم کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به آتش‌سوزی های مکرری که در این منطقه طی سال های از 1375، 1392، 1396 و نیز نیمه شب گذشته رخ داده باید این منطقه و خانه های آن ایمن سازی شود.

نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد: باید سازه ها بتنی یا فلزی و بر اساس اصول و قواعد نظام مهندسی احداث شود و بدین منظور اعتباراتی هم داده شود تا این امر محقق شود و شاهد اتفاقاتی از این دست نباشیم.

استاندار گیلان توضیح داد: این منطقه کوهستانی و شاهد وزش بادهای شدید است که برای جلوگیری از اتفاقات مشابه باید در زمینه شیوه های ساخت و ساز تجدید نظر شود و حتما این امر انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت های آب و برق هم اینک مشغول رفع مشکلات هستند، گفت : پروژه گازرسانی به روستا هم مراحل پایانی خود را طی می کند و به زودی مردم آن از گاز طبیعی برخوردار می شود.

عباسی همچنین قول داد: راه دسترسی روستا هم بعد ازبازسازی اصلاح می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی