Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: مشکل اصلی دانشگاه در دیر رسیدن و ناکافی بودن اعتبارات است که توجه خاص مسئولین را می‌طلبد.

به گزارش ایمنا، سید احمد معتمدی درباره تاثیر دانشگاه در تحقق نامگذاری سال جدید اظهار کرد: دانشگاه امیرکبیر با فعالیت در سه حوزه می‌تواند به شکل مستقیم و غیرمستقیم در تحقق «رونق تولید» نقش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: یکی از حوزه‌هایی که می‌توانیم در آن نقشی موثر و فعال ایفا کنیم حضور در حوزه صنعت خواهد بود؛ در واقع تحمیل تحریم‌های متعدد صنایع مطرح کشور را با مشکلات و مسائلی متعدد روبرو کرده است و دانشگاه‌ها از جمله امیرکبیر می‌توانند با افزایش قراردادهای ارتباط با صنعت، بخشی از نیاز صنایع را برطرف کنند، همچنین نقش موثر دانشگاه در کشور را به نمایش بگذارد.

معتمدی افزود: همانطور که می‌دانیم فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه  نوآوری و فناوری به تولید ختم می‌شود، از این رو توسعه و حمایت از این دست شرکت‌ها به رونق تولید کشور کمکی شایان خواهد کرد. دانشگاه امیرکبیر چند سالی‌ است در این حوزه فعالیت می‌کند، از سال گذشته برنامه‌ریزی‌های را در این زمینه انجام داده‌ایم که بتوانیم ظرفیت پذیرش این شرکت‌ها را از هفتاد تا صد درصد افزایش داده و از شعار سال  برای بهسازی اقتصاد کشور بهره‌برداری‌ کنیم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر توضیح داد: همچنین دانشگاه در نظر دارد با افزایش سطح مهارتی دانشجویان، آمادگی کافی برای ورود به بازارکار به آنها بدهد. دانش آموختگان با مهارت و آگاهی لازم  در بازار کار می‌توانند بخشی عظیم از نیاز صنایع را برطرف کنند.

وی درباره موانع پیش‌روی نقش آفرینی دانشگاه تصریح کرد: اگر دانشگاه اعتبارات لازم را در اختیار داشته باشد، بخشی از سرمایه گذاری‌های زیربنایی را از طریق اعتبارات دانشگاه و بخشی دیگر را نیز از طریق صنایع تامین می‌کنیم. مشکل اصلی دانشگاه در دیر رسیدن و ناکافی بودن اعتبارات است که توجه خاص مسئولین را می‌طلبد.

معتمدی افزود: دانشگاه در زمان عقد تفاهم‌نامه، مشکلات مالی و نقدینگی صنایع را در پیش‌رو دارد که می‌توان به آن به عنوان مزیت و تهدید نگاه کرد. انتخاب شعار"رونق تولید" فرصت و تهدیدی را برای کشور ایجاد کرده است. تمامی سازمان‌ها و نهادها از جمله دانشگاه‌ها می‌توانند با برنامه‌ریزی‌های دقیق از فرصت‌ها به درستی استفاده کرده و تهدیدها را به حداقل برسانیم

وی ادامه داد: همانطور که افزایش نرخ ارز برای کشور معایب بسیار زیادی داشت، محسنات زیادی را نیز داشته است از جمله اینکه یک فرصت مناسب اقتصادی را ایجاد کرده تا تولیدات را افزایش داده و به صادرات برسیم. باید متخصصان با برنامه‌ریزی، تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند تا شاهد جهشی بزرگ و رشد در صنعت را داشته باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه دانشگاه صنعتی امیر کبیر کمبود اعتبارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت

محمدرضا طنابی معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه پارسال به ارزش ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به کشور‌های‌خارجی صادر شد که در مقایسه با سال ماقبل از آن، که ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بود ۲۲ درصد افزایش داشته، گفت: کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس، کشور‌های اروپایی و ترکیه مهمترین مقصد صادرات صنایع‌دستی استان بودند.

وی صنایع چوبی، بافته‌های داری و گلیم و چرم دست دوز را از جمله اقلام صادراتی آذربایجان‌غربی برشمرد و افزود: صنایع‌چوبی بیش از ۵۰ درصد صنایع‌دستی صادراتی استان را تشکیل می‌دهد.

طنابی درخصوص تسهیلات‌اعطایی به هنرمندان صنایع‌دستی در استان اضافه کرد: پارسال ۸۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۷۰۰ نفر از هنرمندان این بخش پرداخت شد.

معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی ادامه داد: ۴۰ رشته صنایع‌دستی از جمله نساجی‌سنتی، رودوزی‌های‌سنتی، بافته‌های‌داری، پوشاک‌سنتی، سفال و سرامیک، صنایع‌دستی چرمی، هنر‌های روی‌چوب، صنایع‌دستی روی شیشه، رنگ‌رزی گیاهی و رفوگری، قالی‌بافی، گلیم‌بافی و جاجیم‌بافی در آذربایجان‌غربی فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت