Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:27:05 GMT

افزایش اضطراب و خودآسیبی در بین دانش‌آموزان انگلیسی

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۸۱۶۷

افزایش اضطراب و خودآسیبی در بین دانش‌آموزان انگلیسی

بیش از ۸۰ درصد از معلمان انگلیسی اعلام کرده‌اند که به دنبال افزایش گزارش‌هایی مربوط به تشدید اضطراب، خود آسیبی و حتی موارد خودکشی میان دانش‌آموزان و با حمایت ناکافی مدارس، وضعیت سلامت روان دانش‌آموزان انگلیسی طی دو سال گذشته وخیم‌تر شده است.

به گزارش ایسنا، در یک نظرسنجی صورت گرفته میان ۸۶۰۰ نفر از مدیران، معلمان و کارکنان حمایتی مدارس، ۸۳ درصد اعلام کرده‌اند که شاهد افزایش شمار دانش‌آموزان با وضعیت نامطلوب سلامت روان در مدارس هستند و این درصد در میان دانش‌آموزان کالج‌ها به ۹۰ درصد می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از معلمان حس ناتوانی خود را در کمک به این دانش‌آموزان ابراز کرده‌اند و می‌گویند که نمی‌توانند به این دانش‌آموزان کمکی کنند. برخی دیگر نیز با شکایت نسبت به کاهش بودجه‌های مدارس و در نتیجه کمبود کارکنان حمایتی در مدارس اعلام کرده‌اند که حمایت و کمک به این دانش‌آموزان با چنین شرایطی بسیار دشوار است.

یک مدیر مدرسه نیز در این گزارش وضعیت سلامت روان دانش‌آموزان را "بحرانی" دانسته و اعلام کرده که در سه سال اخیر تنها سه مورد خودکشی در مدرسه او رخ داده و میزان خود آسیبی‌ها و اضطراب میان دانش‌آموزان نیز به شدت افزایش داشته است.

در نشست اعضای اتحادیه ملی آموزش انگلیس، کمتر از نیمی از اعضا اعلام کرده‌اند که مدارس آن‌ها از یک مشاور برخوردار است، ۳۰ درصد از آن‌ها قادر به دسترسی به خدمات تخصصی سلامت روان در خارج از مدارس هستند، کمتر از ۳۰ درصد در مدرسه خود پرستار دارند و تنها ۱۲ درصد از متخصصان و امدادگران سلامت روان که دولت در اختیار مدارس قرار می‌دهد، برخوردار هستند.

هم‌چنین ۳۷ درصد از اعضای این اتحادیه نیز اعلام کرده‌اند در سال گذشته برای حمایت و کمک به دانش‌آموزانی با مشکلات روانی آموزش دیده‌اند، هرچند شکایاتی مبنی بر ناکافی و ناکارآمد بودن این آموزش‌ها نیز وجود داشته است.

برخی نیز فشارهای ناشی از آزمون‌های مدارس و انتظارات عمومی از دانش‌آموزان را عامل ایجاد وضعیت روانی وخیم در دانش‌آموزان آسیب‌پذیر انگلیسی می‌دانند.

در این نظرسنجی هم‌چنین از کارکنان مدارس در مورد موانع بر سر راه کمک و حمایت از دانش‌آموزان با مشکلات روانی پرسیده شد که ۵۷ درصد قطع بودجه مدارس، ۵۱ درصد کاهش دستیاران آموزشی، ۵۳ درصد سیستم ارزیابی آزمون‌ها و ۶۴ درصد مشکلات دسترسی به خدمات حمایتی خارج از مدارس مقصر این معضل شناخته شد.

بنابر گزارش روزنامه گاردین، با این حال دولت انگلیس سلامت روان کودکان را با اقداماتی نظیر تخصیص بودجه‌های اضافی و آموزش‌های سلامتی اجباری به منظور آموزش چگونگی مراقبت از سلامت روان خود و نیز آموزش دانش‌آموزان برای تشخیص مشکلات روانی در سایر همکلاسی‌هایشان را در اولویت قرار داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش آموز انگلیس سلامت رواني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختتامیه جشنواره ایده‌شو دانش‌آموزی ۱۶ اردیبهشت‌ماه با حضور علی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، جواد اشکبوس مدیرکل مدارس سمای خمینی‌شهر، روح‌الله کاظمی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خمینی‌شهر، وحید مالکی رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان خمینی‌شهر، هاشمیان رئیس اداره نهاد کتابخانه‌های عمومی خمینی‌شهر، پرویز فخاری معاون متوسطه آموزش و پرورش شهرستان خمینی‌شهر، مسئولان شهرستان، مدیران، معاونان، معلمان مدارس سما و دانش‌آموزان در محل سالن اجتماعات مجتمع مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر برگزار شد.

مدیرکل مدارس سمای خمینی‌شهر در این نشست با اشاره به اهداف رویداد ایده‌شو دانش‌آموزی گفت: دبیرخانه رویداد ایده‌شو دانش‌آموزی مجتمع مدارس سمای خمینی‌شهر با همکاری مرکز رشد و باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در دو بخش پسران و دختران تشکیل شد.

جواد اشکبوس متذکر شد: این رویداد با هدف تبدیل جرقه‌های فکری دانش‌آموزان به ایده‌های برتر برای کسب و کار و اشتغال در آینده، فعالیت خود را آغاز کرد.

وی به روند اجرایی این رویداد پرداخت و ادامه داد: در گام اول مرکز رشد دانش‌آموزی با ساختاری منظم ازجمله تشکیل کمیته شورای برنامه‌ریزان شروع به فعالیت کرد و در گام دوم سامانه پُرس‌لاین طراحی شد و برای ثبت‌نام دانش‌آموزان دارای ایده مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیرکل مدارس سمای خمینی‌شهر، تبدیل ایده به تولید محصول را به عنوان نکته جالب توجه در برگزاری این رویداد عنوان کرد و افزود: از مجموع هفت مدرسه مجتمع سمای دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر بالغ بر ۳۰۰ دانش‌آموز ثبت‌نام انجام دادند که از این میان در مرحله نخست ۹۰ ایده به دبیرخانه رویداد ارسال شد که از این تعداد ۲۳ ایده به مرحله نهایی راه یافت و با تشکیل جلسات و نشست‌های حضوری با دانش‌آموزان، ایده‌های اولیه ویرایش، بهینه‌سازی و تکمیل شد.

به گزارش آنا، در پایان این رویداد از ۲۳ ایده برتر دانش‌آموزی با اهدای لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟