Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا - رسانه های روسیه از جمله ریانووستی خبر داده اند که رهبر کره شمالی در نامه ای به رئیس جمهوری روسیه از وی خواسته است در راستای برقراری صلح در شبه جزیره کره به این کشور کمک کند.

به گزارش جمعه شب ایرنا، ریانووستی به نقل از خبرگزاری کره شمالی نوشت: کیم جونگ اون در پاسخ به نامه تبریک ولادیمیر پوتین به وی برای انتخاب مجدد به عنوان رئیس شورای دولتی حزب کمونیست کره شمالی، در نامه ای از پوتین تشکر کرده و خواستار گسترش روابط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این خبر در حالی منتشر شده است که براساس گفته دمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه، سران روسیه و کره شمالی بزودی با یکدیگر دیدار و گفت وگو خواهند کرد.
روسیه بیش از شش ماه است که از آمادگی خود برای میزبانی از کیم خبر داده است و رئیس شورای فدراسیون روسیه چندی پیش پس از سفر به پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی از نامه رسمی پوتین به کیم برای سفر به مسکو پرده برداشت.
کیم در نامه خود به پوتین یادآور شده است: امیدواریم همکاری های نزدیک تری با توجه به مقتضیات روز با روسیه داشته باشیم و روابط سنتی و دیرینه خود را در جهت کسب اطمینان از دست یابی به صلح در شبه جزیره کره و جهان گسترش دهیم.
کیم در پایان نامه خود برای پوتین آرزوی سلامتی و موفقیت در ساختن روسیه ای قدرتمند و توفیق در افزایش رفاه و آرامش مردم روسیه به عنوان کشوری دوست کرده است.
دمیتری پسکوف دیروز در جمع خبرنگاران گفت: ما در حال تدارک دیدار ولادیمیر پوتین و کیم جونگ اون هستیم و حتی از زمان و محل آن نیز اطلاع داریم اما به محض نهایی شدن تمام شرایط جلسه، زمان و مکان دقیق را رسانه ای خواهیم کرد.
گفتنی است، واشنگتن پس از اطمینان از دیدار قرب الوقوع سران روسیه و کره شمالی، «استفان بایگون» نماینده ویژه خود در مساله کره شمالی و فیونا هیل دستیار ترامپ را طی چند روز گذشته راهی روسیه کرد.
بنظر می رسد ماموریت بایگون در مسکو این بود که راهی برای آنچه تلاش واشنگتن بر خلع سلاح هسته ای پیونگ یانگ عنوان شده با حمایت کرملین پیدا کند.
هشتم اسفند ماه سال 97 ترامپ با هدف پایان دادن به بحران کره شمالی با کیم جونگ اون رهبر این کشور در هانوی پایتخت ویتنام دیدار و گفت وگو کرد، دیداری که برخلاف انتظارها خیلی زود پایان یافت و حتی بیانیه ای نیز در پی نداشت.
مذاکرات دو طرف به دلیل اصرار ترامپ برای تحویل سلاح هسته ای کره شمالی و خلع سلاح هسته ای کامل این کشور به شکست انجامید.
امروز نیز کره شمالی از آمریکا خواست مایک پمپئو وزیر امور خارجه خود را از جریان مذاکرات با این کشور کنار بگذارد هر چند که پمپئو در واکنش به خبرنگاران گفته است که همچنان مسئول پرونده کره است.
ترامپ در آخرین دیدار خود با کیم بر بسته شدن همه سایت های هسته ای کره شمالی اصرار کرد درحالی که رهبر کره شمالی فقط با تعطیلی یک مرکز تحقیقات هسته ای موافق بود.
همچنین گفته شد نابودی راکتور هسته ای یونگ بیون و ارایه جدول زمانی برنامه خلع سلاح هسته ای کره شمالی از مهمترین خواسته های ترامپ از کیم بود و در عوض کره شمالی نیز خواستار اعلام پایان جنگ 1950 - 53 دو کره، لغو تحریم ها و تعلیق رزمایش های مشترک نظامی کره جنوبی و آمریکا شد.
در طرف دیگر ماجرا از دیرباز روسیه قرار داشته است، این کشور عضو مذاکرات شش جانبه برای حل مساله هسته ای شبه جزیره کره شمالی است، تشکلی متشکل از کشورهای همسایه و قدرت های جهانی که پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، کنار گذاشته شد و ترامپ اعلام کرد که به تنهایی مشکل کره را برطرف خواهد کرد.
مذاکرات شش جانبه در واقع مجرایی بود که توانست کره شمالی از یک طرف و پنج کشور ژاپن، چین، کره جنوبی، روسیه و آمریکا از طرف دیگر را به پای میز مذاکره بیاورد تا به نگرانی های آنها در قبال برنامه هسته ای نظامی کره شمالی پایان دهد.
فرایند مذاکرات شش جانبه از سال 2003 در شرایط بروز بحران متولد شد و تا زمان برگزاری آزمایش اتمی کره شمالی در سال 2008 ادامه داشت تا اینکه پیونگ یانگ پس از عهد شکنی های پی در پی آمریکا گفت وگوهای شش جانبه را چارچوبی مرده خواند.
اما موضوعی که داستان حل و فصل بحران کره شمالی را میان آمریکا و روسیه پیچیده کرده است تفاوت نگاه دو کشور به نحوه حل وفصل اختلافات است به شکلی که می توان گفت روسیه و آمریکا در مساله هسته ای کره شمالی اختلافات عمیق و اساسی دارند هر چند که هر دو طرف مخالف اضافه شدن بر تعداد کشورهایی هستند که می توانند بمب اتمی بسازند.
مسکو از یک سو بر لغو تحریم های یکجانبه آمریکا در مورد کره شمالی اصرار دارد و آن را غیرقانونی می داند حال آن که طرف آمریکایی حاضر نیست در این خصوص با هیچ کشوری مذاکره کند.
یادآور می شود که تحریم های آمریکا علاوه بر تحریم هایی است که شورای امنیت با حمایت روسیه علیه کره شمالی وضع کرده است.
اروپام ** 1346 *

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي روسيه آمريكا كره شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان

معاون وزیر خارجه روسیه اظهارات مقامات لهستان درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا را اقدامی تحریک آمیز و یک بازی خطرناک دانست و هشدار داد: مسکو چنین تأسیساتی را بعنوان اهداف نظامی در نظر خواهد گرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اظهارات مقامات ورشو در مورد امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک لهستان را یک بازی خطرناک نامید.

او شب گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره گفت: وضعیت عمیقا نگران کننده شده است. اظهارات در این باره بحث‌هایی تحریک آمیز  و تلاشی برای تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است. در حال حاضر یک بحران شدید در منطقه یورو آتلانتیک وجود دارد که توسط واشنگتن و کشورهای ناتو تحریک شده است.

ریابکوف تاکید کرد که اگر لهستان مسیر تشدید بیشتر تنش را دنبال کند، "دور تنش بیشتری در منطقه رخ خواهد داد." دقیقاً این ارزیابی است که می‌توان از گفتگوها درباره استقرار احتمالی سلاح‌های هسته‌ای در لهستان داشت و جای تاسف دارد که «آنها هنوز به بازی کلامی با سلاح‌های هسته‌ای ادامه میدهند».

به عقیده معاون وزیر خارجه روسیه، به طور کلی، این بازی بسیار خطرناک است، عواقب آن را می توان تا حدودی پیش بینی کرد."

تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان به اهداف نظامی روسیه تبدیل خواهد شد

سرگئی ریابکوف روز گذشته در مصاحبه با خبرگزاری تاس نیز هشدار داد که در صورت استقرار دائمی تاسیسات هسته‌ای کشورهای ناتو در خاک لهستان، روسیه آنها را هدف نظامی خود قرار خواهد داد. 

این دیپلمات بلندپایه افزود: «همه آن سیاستمدارانی که اکنون به دلایل خاص مشتاقانه درباره چنین طرحی در لهستان و خارج از کشور بحث می‌کنند، باید درک کنند: تغییرات حاصله در این جهت گیری امنیت لهستان را افزایش نمی‌دهد و چنین تاسیساتی قطعاً به هدف نظامی برای روسیه تبدیل خواهند شد. و آنها در خط مقدم برنامه ریزی نظامی ما قرار خواهند گرفت.»

وی هرگونه ماموریت هسته‌ای ناتو را به همراه سایر کشورها را عامل بی ثبات کننده خوانده و تاکید کرد که نزدیک شدن تاسیسات هسته‌ای این ائتلاف به مرزهای روسیه یک خطر جدی امنیتی برای این کشور محسوب می شود. ریابکوف یادآور شد که مسکو از نزدیک روند توسعه اوضاع در مورد همکاری بین ناتو و لهستان در زمینه امنیت هسته‌ای را دنبال می‌کند.

چند روز قبل  آندری دودا، رئیس جمهور لهستان، از  مذاکرات بین مقامات ورشو و با همکاران آمریکایی در مورد امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای ایالات متحده در این کشور صحبت کرد. او تاکید کرد که اگر چنین تصمیمی گرفته شود، ورشو "به سادگی سیاست کلی در این زمینه را اجرا خواهد کرد".  بعد از آن دودا گفت که هنوز هیچ تصمیمی در مورد استقرار سلاح‌های هسته‌ای در خاک لهستان اتخاذ نشده است.

در این رابطه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین تاکید کرد که در صورت چنین تصمیمی از سوی ناتو، وزارت دفاع روسیه وضعیت مربوط به استقرار احتمالی تسلیحات هسته‌ای در خاک لهستان را تجزیه و تحلیل کرده و آماده انجام اقدامات تلافی‌جویانه خواهد بود.

اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خودلهستان: اروپا در دوران پیش از جنگ قرار دارداستقرار بیش از 10هزار سرباز آمریکایی در لهستان

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • تظاهرات طرفداران فلسطین در آمریکا را پوتین سازماندهی می کند!
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟