Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - جوان نخبه تبریزی با اشاره به ظرفیت های بالای کسب و کارهای نوپا موسوم به «استارت آپ» گفت: شرکت های بخش خصوصی و سازمان های دولتی در استفاده از خدمات «استارت آپ»ها دچار ترس و نگرانی هستند، در حالی که نخبگان بنیان گذار کسب و کارهای نوپا توانمندی های بالای در رفع نیازهای داخلی و حرکت به سمت خودکفایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود پرنده، دانشجوی دکتری مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تبریز و متولد 1370 که به عنوان نخبه در عرصه فناورهای ارتباطات و اطلاعات فعالیت دارد، موفق به تهیه اپلیکشن، طراحی وبسایت و بنیانگذاری استارت آپ شده است؛ وی همچنین با مساعدت دوستان دانشجویش شرکت فناوری اطلاعات راه اندازی کرده که در مرحله دانش بنیان شدن قرار دارد.
این جوان نخبه تبریزی روز شنبه در گفت و گویی با ایرنا شروع فعالیت هایش را از سال 1395 با کمک 2 نفر از دوستان اش اعلام کرد و افزود: هم اکنون 11 نفر در این مجموعه در زمینه وبسایت نویسی و تهیه اپلیکشن فعال هستند.
پرنده در مورد اپلیکشن طراحی شده توسط او و دوستانش گفت: کاربرد این اپلیکشن که یک سال روی آن تحقیق و کار پژوهشی کرده ایم، در زمینه سیستم حضور و غیاب دانش آموزان، ثبت نمرات و فعالیت کلاسی دانش آموزان و در کل حذف سیستم کاغذی و ذخیره تمام اطلاعات دانش آموزان و ماندگاری دراز مدت آنهاست.
وی مزایای این اپلیکشن را علاوه بر موارد ذکر شده برای مدارس، صرفه جویی در کاغذ و وقت و حفظ اسناد، صرفه جویی در وقت والدین و اطلاع آنها از وضعیت درسی و حضور و غیاب دانش آموزان بدون مراجعه به مدرسه ذکر کرد و افزود: اولیای دانش آموزان نیز با نصب این اپلیکشن، تمام فعالیت های فرزندان شان را بدون حضور در مدرسه رصد می کنند.
جوان نخبه تبریزی در مورد مزایای این اپلیکشن در مقایسه با نمونه های خارجی گفت: مشابه این نوع اپلیکشن را قبلا هندی ها و چینی ها طراحی کرده اند، اما با سیستم آموزش و پرورش ما سازگار نیست و در ضمن نمونه طراحی شده شرکت ما بسیار جامع و کامل است و قابلیت ارتقا دارد.
پرنده، با بیان اینکه با اجرای این اپلیکشن تمام نمرات دانش آموز از هر نقطه ای قابل ثبت و ذخیره است، اظهار داشت: در نظر داریم سیستم سرویس مدارس را هم به آن اضافه کنیم تا والدین از خانه تا مدرسه تمام فعالیت های دانش آموز را رصد کنند.
وی زیرساخت های لازم برای اجرای این اپلیکشن را اینترنت و گوشی همراه دانست که به آسانی حتی در مدارس روستایی نیز قابل اجراست و افزود: قصد داریم امسال اپلیکیشن طراحی شده مان را به صورت پایلوت در چند مدرسه اجرا کنیم که در صورت موفقیت در تمام مدارس آذربایجان شرقی اجرا شود.
جوان نخبه تبریزی موانع و مشکلات فعالیت در عرصه «استارت آپ» ها را آشنا نبودن مدیران و سازمان ها با فناوری های جدید اعلام کرد و گفت: دولتی ها هنوز نگاه سنتی دارند و به خاطر برخی قوانین دست مان بسته تر است و بخش خصوصی هم به خاطر برخی قوانین هنوز اعتماد کاملی به استارت آپ ها ندارند.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات استارت آپ ها در مسیر رشد، مقوله رزومه و اعتماد شرکت هاست، در حالی که این فناوری نوپاست و هنوز آن چنان شناخته شده نیست، با این حال در آینده بسیار نزدیک تمام فعالیت ها به تصرف استارت آپ ها در می آید.
پرنده، در مورد طرح های دیگر نیز گفت: طرحی برای آلودگی هوا و سیستم پارکومتر داشتیم که به دلیل گران بودن سنسورها برای نصب و پایش داده ها، برای اجرایی شدن آن نیازمند حمایت نهادهای دولتی همچون شهرداری هستیم.
6132/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي جوان نخبه تبريزي دانش بنيان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۰۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته

الهام یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری گفت: دومین نمایشگاه دستاورد سمپاد است و نسبت سال گذشته با افزایش شرکت کنندگان همراه بوده است. در این دوره نمایشگاه  دانش آموزان مدال آور جشنواره خوارزمی حضور دارند. 

وی ادامه داد: هدف از این نمایشگاه نمایش دستاورد های دانش آموزان ،شرکت های دانش بنیان می توانند با حضور در این نمایشگاه استعداد هارا شناسایی کنند. همچنین در این نمایشگاه شبکه خوبی بین دانش آموزان سمپاد ایجاد می شود و دانش آموزان شهرستان می تواند دانش آموزان مناطق دیگر را ببند و محصولات آنها رانقد کنند. 
وی افزود: پسران با ۱۱۹ طرح و دختران با  ۱۱۸ طرح ددر زمینه هنر، ژنتیک، مکانیک در این نمایش شرکت کردند، ، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود برای حل مسایل کشور سپری کرده است و هم اکنون به نمایش گذاشته اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود افزود: دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

یاوری دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

وی افزود: مدارس سمپاد به دنبال ایجاد عدالت آموزشی است در همین راستا تعداد دانش آموزانی که از دهک های یک تا چهار وارد مدارس سمپاد شده اند ۴۵ درصد افزایش داشته است. 
او ادامه داد: حدود ۷۱ درصد کمیته امداد قبول شده است. در سال گذشته ۱۶ دانش آموز از ۴۰ رتبه برتر از مدارس سمپاد مناطق محروم بودند که قبول شدند.

در ادامه این نشست مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: برای اولین بار در سه پایه متوسطه دوم به صورت یکپارچه آزمون نهایی برگزار می‌شود.
وی افزود:  در حال حاضر۳۳ کنکور دارد ما در تلاشیم  تا به کتاب بازگردیم و به محتوای آن توجه کنیم.

یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در تهران، اصفهان و مشهد ۵ مدرسه غیر دولتی نامی و مشهور داریم که بعضی از دانش‌آموزان هم نمرات بالایی می‌کیرند و وارد دانشگاه می‌شود اما میانگین نمرات مدارس دولتی از مدارس غیر دولتی بیشتر است.

او ادامه داد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امید آفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد