Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@22:00:15 GMT

محموله ۸۰۰ وعده غذایی به ایستگاه فضایی رسید

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۱۸۰۷

محموله ۸۰۰ وعده غذایی به ایستگاه فضایی رسید

یک کپسول فضایی محموله ای ۳۴۵۰ کیلوگرمی شامل موش هایی برای آزمایش واکسن کزاز، سه ربات پرنده برای کمک به فضانوردان و ۸۰۰ وعده غذایی را به ایستگاه فضایی بین المللی رساند.

یک کپسول باری متعلق به شرکتی خصوصی به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسید تا بار خود را تحویل دهد.

«آن مک کلین» فضانورد مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با استفاده از یک بازوی رباتیک کپسول Cygnus( متعلق به شرکت نورتروپ گرومن) را کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کپسول سیگنوس و محموله ۳۴۵۰ کیلوگرمی آن همراه یک موشک روز چهارشنبه از جزیره والوپز در ایالت ویرجینیا به آسمان پرتاب شد و پس از سفری یک و نیم روزه به مقصد رسید. در این کپسول آزمایش‌های علمی متعدد از جمله ۴۰ موش وجود دارد. این موش‌ها در یک مطالعه برای واکسن کزاز مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه بر آن ۳ ربات پرنده که برای کمک به فضانوردان در داخل و خارج ایستگاه ساخته شده‌اند نیز بخشی از محموله هستند.

در کنار این موارد ناسا بیش از ۸۰۰ وعده غذایی برای ۶ فضانورد ساکن در این ایستگاه فضایی ارسال کرده است. همچنین وعده غذایی جشن عید پاک فضانوردان نیز در این کپسول بود.

به هر حال این کپسول تا ماه جولای در ایستگاه فضایی بین‌المللی باقی می‌ماند. در ماه جولای همراه زباله از ایستگاه جدا می‌شود تا چند ماه به تنهایی دور زمین مدار بزند و در نهایت وارد مدار زمین شود./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک ها و ستاره های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می آیند. این سنگ ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می گویند. هنگامی که این سنگ ها بر روی زمین سقوط می کنند به آنها شهاب سنگ گفته می شود.

براساس گزارش ایسنا، وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستاهای استان لرستان قطعه ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن(بافت مخصوص شهاب سنگ های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخوردهای فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903247

دیگر خبرها

  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • قصاب غزه در ایستگاه پایانی
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود