Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-27@03:32:35 GMT

تناقض سیاست ترامپ درباره ایران

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۲۲۷۲

دولت ترامپ باید تا روز دوم می درباره تمدید معافیت کشورها در قبال تحریم ایران تصمیم‌‌گیری کند که این مساله می‌تواند تهدید زیادی برای ثبات بازار ایجاد کند.به گزارش بلاغ،  از زمان خروج آمریکا از برجام در ماه می سال گذشته آمریکا به طور مداوم فشار اقتصادی علیه ایران را افزایش داده است. در واقع سیاست متمرکز دولت ترامپ فشار حداکثری به ایران از طریق کاهش صادرات نفت این کشور است که یک سوم درآمدهای نفتی آن را تامین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آمریکا در قالب تحریم‌های خود از کشورها خواسته است تا به طور تدریجی خرید نفت ایران را کاهش داده و در نهایت هدف صفر کردن صادرات نفت این کشور را محقق کنند. اما در ماه نوامبر کاخ سفید به هشت کشور چین، هند، ترکیه، کره جنوبی، ژاپن ،‌تایوان،‌یونان و ایتالیا معافیت از تحریم‌ها را اعطا کرد. 
پیش از خروج آمریکا از برجام ایران روزانه 2.3 میلیون بشکه نفت صادر می‌کرد که این رقم در سال 2019 به 1.3 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است. در واقع کاخ سفید نخواهد توانست صادرات نفت ایران را به صفر برساند. چرا که آمریکا نمی‌تواند واردکنندگان نفت ایران را متقاعد کنند که کل واردات خود را قطع کنند. از طرف دیگر چین و هند که از جمله بزرگترین خریداران نفت ایران هستند روابط استراتژیکی با این کشور داشته و برای تامین منابع انرژی خود به این کشور وابسته هستند. 
از طرف دیگر آمریکا هم بعید به نظر می‌رسد بتواند بانک‌ها یا پالایشگاه‌های چینی و هندی را تحریم کند. نکته دیگر اینکه غیبت نفت ایران در بازار جهانی به افزایش قابل توجه قیمت که هم اکنون هم در سطوح بالایی قرار دارد منجر خواهد شد. 
طی هفته‌های گذشته به دلیل تحریم نفتی آمریکا علیه ونزوئلا نگرانی‌ها نسبت به صادرات نفت لیبی و الجزایر در کنار تصمیم عربستان برای کاهش عرضه قیمت نفت افزایش یافته است. 
از طرف دیگر ترامپ همانطور که در توئیتر گفته است به شدت نسبت به عواقب سیاسی بالا رفتن قیمت نفت در بازار جهانی حساس شده است. حساسیت دولت آمریکا نسبت به بالا رفتن قیمت نفت با نزدیک شدن به آغاز تابستان نیز افزایش یافته است. البته چالش‌ها و شکاف‌های در برابر سیاست دولت آمریکا در قبال ایران محدود به این مسائل نیست و شاهد موانع بیشتری در برابر دولت ترامپ برای اعمال فشار حداکثری هستیم. دولت ترامپ هم اکنون اولویت‌های مهم‌تری نظیر بستن توافق تجاری با چین،‌ بهبود روابط با هند و حل مشکل بالا بودن قیمت بنزین در داخل این کشور دارد. 
ترامپ در ماه می سال گذشته رسما خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران را اعلام کرد و به مدت 6 ماه به کشورها مهلت داد تا خرید نفت خود از ایران را متوقف کنند و یا به حداقل برسانند در طول این 6 ماه کشورهایی نظیر چین، هند و ترکیه بارها اعلام کردند که از این تحریم‌ها تبعیت نکرده و به خرید نفت از ایران ادامه خواهند داد اما از طرف دیگر ژاپن و کره جنوبی نیز حدود 2 ماه پیش از اتمام این مهلت 6 ماهه خرید نفت از ایران را صفر کردند. در طول این 6 ماه دولت ترامپ همواره از فشار حداکثری علیه ایران حرف می‌زد و هرگونه ارائه معافیت را بعید می‌دانست اما پس از حدود 2 روز از تمام شدن این 6 ماه و آغاز اعمال تحریم‌ها دولت ترامپ به 8 کشور معافیت تحریمی داد که البته این معافیت نیز منوط به کاهش خرید نفت ایران توسط آنها بود. 
کاخ سفید هم اکنون باید در روز دوم می درباره ادامه معاف کردن خریداران عمده نفت ایران از تحریم‌ها تصمیم‌گیری کند که این مساله تاثیر زیادی هم بر سیاست واشنگتن در قبال ایران و هم بر بازار نفت جهانی خواهد داشت.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها/حرف قنبرزاده حرف آخر است؟

در فاصله ۶ هفته مانده به پایان لیگ برتر فوتبال ایران، تناقض سازمان لیگ باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی برای باشگاه‌ها شده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تنها 6 هفته تا پایان  فصل بیست و سوم لیگ برتر فوتبال ایران باقی مانده و رقابت در صدر و قعر جدول رده‌بندی این مسابقات بسیار حساس دنبال می‌شود.  استقلال و پرسپولیس در صدر جدول تنها یک امتیاز فاصله دارند. در قعر جدول هم  صنعت نفت آبادان 16 امتیاز، نساجی 19، استقلال خوزستان 20،  فولاد 21 امتیازی هستند.

قنبرزاده: در صورت مساوی بودن امتیاز تفاضل گل تعیین‌کننده است

 

سازمان لیگ فوتبال ایران در روز 28 فروردین ماه سال جاری با انتشار اطلاعیه‌ای، روش تعیین رده‌بندی تیم‌ها در جدول لیگ‌های مختلف را اعلام کرد. بر همین اساس متولی برگزاری مسابقات فوتبال ایران با استناد به ابلاغیه 18 مرداد ماه 1402 سازمان لیگ فوتبال ایران به باشگاه‌ها، تأکید کرد که روش تعیین رده‌بندی تیم‌ها در جدول لیگ‌های برتر و لیگ یک برمبنای گل زده بیشتر در خانه حریف محاسبه نمی‌شود و بعد از امتیاز برابر، بازی رودررو ملاک خواهد بود.

سهیل مهدی که پیش‌تر همین موضوع را در برنامه فوتبال برتر گفته بود این بار در جمع خبرنگاران به ابلاغ قانون مذکور در ابتدای فصل اشاره و تأکید کرد: «کمیسیون تدوین مقررات در اول فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کرده و ما هم بر حسب وظایف و اهمیت آن در آبان ماه مجدداً آن را به باشگاه اعلام کردیم. هیچ‌کس آن روز نمی‌دانسته است چه تیمی امروز گل زده دارد، چند بازی کردند و یک تیم چه امتیازی دارد. اصلاً معلوم نبود که چه اتفاقی می‌افتد. سازمان لیگ از این امر مبراست و هیچ علاقه‌ای نداریم طرفدار هیچ تیمی باشیم.»

با وجود تاکید سهیل مهدی و اطلاعیه منتشر شده، در بخش آیین نامه‌های سایت سازمان لیگ تریبون رسمی متولی برگزاری فوتبال ایران هنوز آیین‌نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و لیگ یک مرتبط به سال 1398 است. که تصاویر آن در زیر قابل مشاهده است:

در چنین شرایطی امروز (جمعه- 7 اردیبهشت ماه) منصور قنبرزاده نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال در برنامه تلویزیونی «ورزش و مردم»، اظهارات متفاوتی نسبت به سهیل مهدی مطرح  و عنوان کرد: «ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.»

بعد از این اظهارات، خبرنگار تسنیم برای پیگیری موضوع با قنبرزاده تماس گرفت و او تأکید کرد بر اساس نامه ابلاغی حیدر بهاروند رئیس سازمان لیگ در  بهمن ماه سال 1402، ملاک تعیین‌کننده رد‌ه‌بندی تیم‌ها تفاضل گل است. با این حال سازمان لیگ باید هر چه سریع‌تر نسبت به این موضوع شفاف‌سازی کرده و ابهام‌ها را از بین ببرد تا باشگاه‌ها بیش از این دچار چالش نشوند.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها/حرف قنبرزاده حرف آخر است؟
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم