Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه ۲۸۲ کمیسیون علمی و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.   در این جلسه که به بررسی نقش علم و فناوری در تحقق شعار سال اختصاص داشت، اعضای کمیسیون به بیان نظرات خود در این زمینه پرداختند. ضرورت رفع سوء مدیریت‌ها در بلایای طبیعی اعضای کمیسیون همچنین با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی دانش‌بنیان و مبتنی بر علم و فناوری در مقابله با بلایای طبیعی مانند سیل ابتدای سال جاری بر لزوم رفع سوء مدیریت‌ها در این زمینه نیز تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  حضار جلسه ۲۸۲ کمیسیون علمی و فناوری ضمنا استفاده از تجارب کشور‌هایی مانند ژاپن را نیز در این زمینه الزامی دانستند.   اعضای کمیسیون علمی و فناوری ضمناً با توجه به نقش بارندگی‌های اخیر در رفع بحران خشک‌سالی کشور، لزوم استفاده بهینه از منابع آبی فراهم شده را نیز لازم دانسته و در این زمینه بکارگیری روش‌های مدرن در آبخیزداری را نیز مورد تاکید قرار دادند. تشریح تجربیات دفاع مقدس در راستای حمایت از تولید  اعضای جلسه همچنین به موارد ذیل نیز اشاره کردند: برنامه‌ریزی آموزشی به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در امر تولید، همکاری با سایر نهاد‌های سیاست‌گذار مانند مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، اقدام عاجل به منظور کاهش تورم و افزایش قدرت خرید آحاد مردم در کنار برنامه‌ریزی‌های میان‌مدت و بلندمدت، ترسیم دقیق نقش رسانه‌ها و به ویژه رسانه ملی در تحقق رونق تولید، ارتباط مفاهیمی مانند حکمرانی خوب با موضوع تولید، جایگاه و کارکرد نسل جوان در این زمینه و استفاده از تجربیات دفاع مقدس در راستای حمایت از تولید.   اعضای کمیسیون همچنین موارد ذیل را نیز مورد تاکید قرار دادند: مبارزه اصولی و ریشه‌ای با فساد سازمان یافته و شبکه‌ای در اقتصاد، بهبود فضای کسب و کار و کاهش تصدی‌گری دولت در حوزه تولید و تجارت، ایفای نقش فعال‌تر نهاد‌های سیاستگزار در انسجام و هماهنگی سیاست‌های کلان سه گانه فرهنگ، اقتصاد و سیاست، گسترش و توسعه نقش اقتصاد دانش بنیان در رونق تولید و رشد اقتصاد کشور، ایجاد فرهنگ کار جهادی و مدیریت جهادی در فرایند ساختار تولید.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت 
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال