Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رشت - ايرنا - استاندار گيلان آموزش را از مسائل مهم در جريان توليد تا فروش فرش دستباف دانست و گفت: شناخت بازار و آشنايي با سليقه خريداران اين کالاي ارزشمند، نيازمند مطالعه و تحقيق بوده و وضعيت توليدات فرش گيلان، نيازمند تحرکي بيشتر است.

گزارش روز شنبه پايگاه اطلاع رساني استانداري گيلان به ايرنا حاکيست؛ مصطفي سالاري در نشست شوراي فرش استان ، با اشاره به جايگاه توليد فرش در رونق اقتصادي و توسعه اشتغال کشور اظهار داشت: در اين بخش نيازمند ارائه راهکارهاي قابل اجرا و کارآمد هستيم تا در سال رونق توليد، توفيقات بيشتري در اين زمينه داشته باشيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در حوزه فرش بايد مشکلات را در دو بخش مشکل قاليبافي و ديگري مشکلات قاليبافان بررسي کنيم، تصريح کرد: با توجه به ظرفيت هاي موجود در کشور براي توليد فرش ، متاسفانه ميزان توليدات رقم شايسته‌اي را نشان نمي دهد.
نماينده عالي دولت در گيلان هدف از توسعه صنعت فرش را علاوه بر احياي اين هنر اصيل،ايجاد اشتغال و افزايش توليدات داخلي با توجيه اقتصادي مناسب خواند و افزود: بايد در کميت و کيفيت توليدات حوزه فرش استان، تحرک بيشتري صورت گيرد.
استاندار گيلان تاکيد کرد: تعريف خوشه و پشتيبان مي تواند در بهبود کارکرد هر يک از عناصر در چرخه توليد تا فروش فرش موثر باشد و تمرکز بيشتري را در هر بخش به وجود آورد.
وي آموزش را از مسائل مهم در توليد فرش دانست و خاطرنشان کرد: شناخت بازار و آشنايي با سليقه خريداران اين کالاي ارزشمند نيازمند مطالعه و تحقيق است.
سالاري درخصوص پرداخت تسهيلات بانکي به قاليبافان تصريح کرد: بايد در اين نوع موضوع از انحراف پرداخت تسهيلات جلوگيري کرد و اولويت پرداخت اين نوع از تسهيلات با کساني است که نسبت به ايجاد کارگاه و اشتغالزايي براي چندنفر اقدام کرده اند.
وي مهمترين مساله اي که در حوزه فرش مطرح است را بحث فروش خواند و گفت: بايد براي بازاريابي و فروش برنامه ريزي، آموزش و اقدامي هدفمند را دنبال کنيم و با مشخص کردن مجموعه پشتيبان دغدغه فروش توليدات در بازار را به حداقل برسانيم.
استاندار گيلان يادآور شد: در اين چرخه بايد محوريت فعاليت ها از تامين مواد اوليه تا فروش در مرحله آخر بر عهده پشتيبان باشد و اعطاي تسهيلات هم به پشتيبان صورت گيرد.
همچنين در اين جلسه رئيس مرکز ملي فرش ايران با اشاره به اينکه در گيلان قريب به 13هزار و 400 نفر به قاليبافي اشتغال دارند، بيان داشت: از اين تعداد شش هزارنفر تحت پوشش بيمه اي قرار گرفته اند.
وي با بيان اينکه در جريان سفر رييس جمهوري به گيلان براي نخستين بار تفاهم نامه همکاري دوجانبه مرکز ملي فرش ايران و استانداري گيلان به منظور توسعه و ترويج هنر صنعت فرش دستباف به امضاء رسيد،گفت: دستيابي به اهداف اقتصاد مقاومتي و سند راهبردي مرکز ملي فرش ايران و همچنين تعامل با بانک هاي عامل و شرکت هاي خصوصي و دولتي در راستاي توسعه متوازن و پايدار کسب و کار مرتبط با فرش دستباف گيلان، از جمله محورهاي مهم اين تفاهم نامه بود.
دستپاک اظهار داشت: بزرگترين دغدغه توليدکنندگان فرش مساله بيمه و امنيت شغلي است که خوشبختانه براي اولين بار در تاريخ ايران طي سالجاري مي توان تمامي کساني را که به قاليبافي اشتغال دارند، تحت پوشش بيمه قرار داد و در رديف بودجه 98 تحقق صددرصد آن پيش بيني شده است.
وي شناسنامه دار کردن و توسعه صنعت برندينگ را امري مهم دانست که در مرکز ملي فرش ايران با جديت دنبال مي شود.
دستپاک ادامه داد : استفاده از ظرفيت منطقه آزاد انزلي براي وارد کردن مواد اوليه ارزانتر ، برپايي نمايشگاه بين المللي ،تهاتر فرش دستباف با کالاهاي وارداتي و برندسازي از راهکارهايي هستند که که مي توان در گيلان دنبال کرد.
رئيس مرکز ملي فرش ايران تبليغات موثر در خصوص فرش دستباف را از الزامات فرهنگي توسعه فرش خواند و گفت: رسيدن به خودکفايي داخلي در گرو توجه به داشته هاي ارزشمند بومي محلي است.
25 کارگاه قاليبافي متمرکز، 22 کارگاه قاليبافي غيرمتمرکز، 24 کارگاه پشتيبان مشاغل خانگي و 26 شرکت تعاوني فرش دستباف در استان فعال است.
7296/2007/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان گفت: در سال جهش تولید هستیم و باید به پروژه های عمرانی سرعت ببخشیم و لذا بررسی پروژه های شهرستانی را در دستور کار داریم.

موسی فکور امروز پنجم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از پروژه‌های شهرستان آستانه اشرفیه در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیرو دستور استاندار گیلان مبنی بر بررسی پروژه‌های شهرستان‌ها جهت رفع موانع و تسریع در بهره‌برداری به شهرستان آستانه اشرفیه آمدیم، اظهار کرد: در سال جهش تولید هستیم و باید به پروژه‌های عمرانی سرعت ببخشیم.

وی با اشاره به بازدید خود از پروژه‌های شهر آستانه اشرفیه از جمله دیواره سازی سفیدرود (پل تا پل) و ساماندهی پل قدیمی شهر و بازگشایی مسیر ۳۵ متری حاشیه حرم مطهر و...، افزود: فعلا هشت متر اول طرح توسعه حرم را بازگشایی کردیم و در اعتبارات آتی به شهرداری کمک می‌کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان از افتتاح پروژه فیبر نوری شهر آستانه اشرفیه خبر داد و تاکید کرد: آسفالت و تعریض محور آستانه به کیاشهر انجام شده و با محوریت اداره راهداری شهرستان رفع اشکالات و هدایت آب‌های سطحی در دستور کار قرار دارد.

فکور پل کیاشهر را نیازمند تحکیم بستر و مقاوم‌سازی پایه‌ها دانست که با مسئولیت اداره راهداری انجام می‌شود و گفت: یکی از پروژه‌های مهم کیاشهر، اسکله صید و صیادی است و لذا به اداره کل حفاظت محیط زیست ماموریت دادیم تا الزامات زیست محیطی این پروژه را بررسی کند.

وی با بیان اینکه اداره کل شیلات گیلان فراخوان جذب سرمایه‌گذار را اعلام خواهد کرد و به زودی شاهد بهره‌برداری از این پروژه خواهیم بود، یادآور شد: پروژه پیاده‌راه شهرداری کیاشهر نیز پیشرفت خوبی دارد و در حال تکمیل است.

معاون عمرانی استاندار گیلان همچنین به مسئله پسماند اشاره و اظهار کرد: تا قبل از دولت سیزدهم هیچگونه اقدامی درباره پسماند استان گیلان انجام نشده بود، اما با حضور رئیس‌جمهور در گیلان و اهتمام استاندار در معرفی پسماند به عنوان ابرچالش، شاهد اقدامات خوبی بودیم.

وی با اشاره به پیشرفت ۸۴ درصدی پروژه ساماندهی لندفیل سراوان، تاکید کرد: بخش عمده این پهنه ۱۷ هکتاری را پوشش دادیم و درختکاری کردیم.

فکور با بیان اینکه تصفیه شیرابه سراوان به زودی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: قرارداد پیمانکار تعیین شده دارای ایراداتی بود و لذا با محوریت شهرداری رشت، مجددا فراخوان انتخاب پیمانکار اعلام شد و به زودی کار را آغاز می‌کنیم؛ به دو خط کارخانه کمپوست نیز دو خط جدید پردازش اضافه می‌شود.

معاون عمرانی استاندار گیلان با اشاره به تخصیص اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی در جریان سفر رئیس‌جمهور جهت ساماندهی پسماند سراوان، متذکر شد: با رایزنی‌های اخیر استاندار گیلان ۵۰ میلیارد تومان دیگر تخصیص داده شد.

وی به معطلی ۱۰ ساله پروژه زباله سوز رشت نیز اشاره و تصریح کرد: در این دولت توانستیم ۲۰۰۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص دهیم که تسهیلات ارزی و ریالی آن از محل صندوق توسعه و از طریق بانک رفاه به پیمانکار داده می‌شود و تا دو سال آینده شاهد بهره‌برداری از زباله‌سوز خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • کارگران پیشران توسعه ومسائل اقتصادی هستند
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی